• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam bende ay başında tüp bebek sürecine başladım dün opu işlemim yapıldı ve 6 yumurta toplandı bugün haber geldi 6 yumurtanın tamamı olgun çıkmış ve 5 tanesi döllenmiş
Umarım tamamı 5. Güne ulaşır
Bu ay transfer olup olmayacağı belli değil henüz progestan hormonum 1.22 çıktı doktorum embriyo gelişimlerine bi bakalım ona göre karar vericez dedi bu ay mı yoksa sonraki regli döneminde mi transfer yapıcaz diye
Dua edin benim için hepsi 5. Güne ulaşsın ve biran önce transferimizi yapabilelim

Kızlar bugün transfer dahil 4.günüm ama hiç bi belirti ne bilim kasık ağrısı filan hiçbirşey yok 😔 kendimi dinlemek istemiyorum ama buraya girince herkeste bi belirti var kendimdede aramaya başlıyorum
Bence belirti aramak doğru degilll. Burdan tanıştığım bir arkadaşımm hiçbir belirti yaşamadığı için çok üzülüyordu. Hiçbir şey hissetmiyorum diyordu. Ama şu an 9 haftalık gebe 😌 üzülmeyin kendinizi strese sokmayın 🥰

Evet sonu güzel olsun ama böyle artık nefes almakta zorlanıyor gibiyim üzerimde bir ağırlık var gibi midem de bir tuhaf. Sizin kaçıncı denemeniz pes etmeyin lütfen 🙏🏻
Benim yumurta sayım az olduğu için canım herseferinde sil baştan başlamam gerekiyor ilaçlar iğneler döllenme sorunu o yüzden süreç beni çok yordu toplamda 4.bu

Kızlar selam bende ay başında tüp bebek sürecine başladım dün opu işlemim yapıldı ve 6 yumurta toplandı bugün haber geldi 6 yumurtanın tamamı olgun çıkmış ve 5 tanesi döllenmiş
Umarım tamamı 5. Güne ulaşır
Bu ay transfer olup olmayacağı belli değil henüz progestan hormonum 1.22 çıktı doktorum embriyo gelişimlerine bi bakalım ona göre karar vericez dedi bu ay mı yoksa sonraki regli döneminde mi transfer yapıcaz diye
Dua edin benim için hepsi 5. Güne ulaşsın ve biran önce transferimizi yapabilelim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah 💕
Benim OPU dan sonra 2 regl rahim dinlendirme yaptı doktorum
OPU sonrası 6.gün ilk regl oldum sonra ikinci regl bekleyip tedaviye devam ettik
E2 hormonuna bakıyordu bende her seferinde.

Benim yumurta sayım az olduğu için canım herseferinde sil baştan başlamam gerekiyor ilaçlar iğneler döllenme sorunu o yüzden süreç beni çok yordu toplamda 4.bu
Bu çok yorucu, benim OPU olduğum gün yanımdaki hanımefendide aynı durumdaydı.
İkinci mi üçüncümü transferiydi.
Her seferinde tekrar OPU ya hazırlanmak dahada yoruyor..

esracım benimde öyle 4 kere opu oldum . bu ilk transferim.. Embriyolarımız oluştu ama hiç sağlıklı gelişmemişti bu tedaviye kadar. Sil baştan başlamak o kadar yorucu ki..
Bugünde transferim sonrası 8. günüm şimdiye kadar minik kasık ağrısı göğüs hassasiyetim vardı. Bu sabah hiçbiri kalmamış. Çok gerildim. Çok korkuyorum

Bu çok yorucu, benim OPU olduğum gün yanımdaki hanımefendide aynı durumdaydı.
İkinci mi üçüncümü transferiydi.
Her seferinde tekrar OPU ya hazırlanmak dahada yoruyor..
acaba nerde tedavi gördünüz bu duruma benzer Bi arkadaş vardı benim tedavi gördüğüm klinikte embriyoglue yapıyolar yapıştırıcı kullanıyolar onun çok faydası olacağını düşünüyorum size de

Canım bende hiçbir belirti yoktu, sıfır :) yani ne karında ne göğüste ne ağrı ne sancı. Ben de senin gibi düşünüyordum o yüzden, ama sıfır belirtiyle de pozitif çıkabiliyormuş. Takılma belirtilere, bana öyle söylediklerine inanmıyordum ama kendim yaşadım :)
şimdi okudum. Banada umut oldun canım :KK200: Bugün 8. gün olan belirti hisleride gitti. İnşallah usul usul yerleşmiş büyüyordur içimde. İnanılmaz gerildim test günü yaklaştıkça

acaba nerde tedavi gördünüz bu duruma benzer Bi arkadaş vardı benim tedavi gördüğüm klinikte embriyoglue yapıyolar yapıştırıcı kullanıyolar onun çok faydası olacağını düşünüyorum size de
Banada piezzo uygulandı dölennmeden dolayı bakalım inş pozitif olur ile yarar yani

esracım benimde öyle 4 kere opu oldum . bu ilk transferim.. Embriyolarımız oluştu ama hiç sağlıklı gelişmemişti bu tedaviye kadar. Sil baştan başlamak o kadar yorucu ki..
Bugünde transferim sonrası 8. günüm şimdiye kadar minik kasık ağrısı göğüs hassasiyetim vardı. Bu sabah hiçbiri kalmamış. Çok gerildim. Çok korkuyorum
Psikolojik olarak mahvediyor ya hem maddi hem manevi artık maddi boyutunu geçtim yani bu mübarek günde duamız kabul olur inş tutunurlar bize 🙏

Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah 💕
Benim OPU dan sonra 2 regl rahim dinlendirme yaptı doktorum
OPU sonrası 6.gün ilk regl oldum sonra ikinci regl bekleyip tedaviye devam ettik
E2 hormonuna bakıyordu bende her seferinde.

Benim doktorumda her testte lh e2 ve progesteron baktı ama e2 yumurta doluluğunu gösterirmiş diye biliyorum
Taze transferide progesteron hormonuna göre yapıyorlarmı
1.20 üzeri olmasın istiyoruz dedi doktorum ama benim 1.22 çıktı biraz kararsızız o yüzden
Normalde kendiside rahim dinlendirelim ve 2. Reglinde transfer için hazırlıklara başlayalım dedi
Bende değerin çok yüksek olmadığını taze transferi mi denesek diye diretiyorum biraz

Back
X