Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın gidecemm zaten kontrole inşallah sizinde pozitif olur sizinde hepimiz hamiş kalırız bu ayda

Yarın gidecemm zaten kontrole inşallah sizinde pozitif olur sizinde hepimiz hamiş kalırız bu ayda
Amin canım teşekkür ederim dilerim yarın güzel haberle gelirsin tablomuzda yer almak istermisin ona göre yaşını kaçıncı deneme transfer güni kaçıncı gün embriyosuydu hepsini yaz seni de ekleyeyim

amin amin sizin yaş kaçtı kaç yıldır bebiş istiyosunuz ben 25 yaşındayım 18 yaşımda evlendim (maalsef) çok erken evlendim ve hiç korunmadım ne hikmetse olmadı bende

Amin canım teşekkür ederim dilerim yarın güzel haberle gelirsin tablomuzda yer almak istermisin ona göre yaşını kaçıncı deneme transfer gibi kaçıncı gün embriyosuydu hepsini yaz seni de ekleyeyim
Şimdi kaçıncı gün embriyosu onlar tam netleşsin ben yazarım eklersiniz olur mu pazar günü bir gidelim söylesinler şuan bilmiyorum

amin amin sizin yaş kaçtı kaç yıldır bebiş istiyosunuz ben 25 yaşındayım 18 yaşımda evlendim (maalsef) çok erken evlendim ve hiç korunmadım ne hikmetse olmadı bende
Sitede sorun var galiba ancak gördüm mesajını demek ki vakti değilmiş olsaydı emin ol korunduğun halde yine hamile kalırdın belki şimdi zamanı gelmiştir bende 15. Yıla girdim evleneli canım bende yıllardır hiç korunmadım ben başta baya tedavi gördüm ilk aşılama yaptım negatif oldu dinlenme sürecinde kendiliğinden hamile kaldım çok şükür bir kızım var darısı size olsun inşallah canım ama ondan sonra olmadı bu süreçlerde 2 aşılama 3 tüp bebek yaptım nasip olmadı bekliyoruz bakalım hayırlısıyla inşallah

Rabbim inşallah bu ay hamile kalmanı nasip eder kızına bir kardeş gelir inşallah en kısa zamanda dua edeceğim inan ki çevrede öyle insanlar var ki 20 yıl bekliyor yani 25 yıl bekleyen Rabbim yardımcısı olsun herkesin çok zor bir durum hani derler ya olsa bir dert olmasa 1000 dert gibisinden ama inşallah olacak ya mübarek aylardayız ramazan ayındayız Rabbim nasip eder inşallah

Ay canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim hepimize bekleyen herkese nasip eylesin inşallah doğrudur tabi ki canım Rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı bizi pişman etmeyen evlatlar nasip eylesin cümlemize inşallah burada 36 yaşındayım yazmayı unuttum

Transfer sırasında biraz rahatsızlık duyuluyor ama ağrı diyemem… ilaçlar işlemlerden daha çok yan etki yapıyor

Transfer sırasında biraz rahatsızlık duyuluyor ama ağrı diyemem… ilaçlar işlemlerden daha çok yan etki yapıyor
Daha önce aşılama yapmıştım canım çok yanmıştı acaba yine aynısı olur mu diye düşünmedim değil olmadı anestezili olmasını isteyeceğim kendimi kasarsam da sıkıntı olabilir hayırlısı bakalım

Cnm anlamına bakayım dedim akşam çekilirse rüyada ruhani varlıklar görülür yazıyor gündüz mü çekmek lazım acaba
Halla halla ilk defa duydum hangi vakitte olduğunu ben şu an niyetim olduğum için genelde gündüz çektim akşama bırakmadım yani anlamı olduğu için değil hatta sahuru bile beklerken çektim bir sıkıntı olmadı kalbini ferah tut inşallah iyi düşün iyi olsun

Amin inş cnm yinede gündüz çekeyim ben bu arada ben ilk transferimde kerşül arz duasını yapmıştım cuma günü seher vaktinde en etkili zamanı kızlardan da yapsak isteyen olursa bu duanın gücüne inanıyorum ben

Tamam canım senin içine nasıl siniyorsa öyle devam et transfer olmadan önce mi yapmak gerekiyor dediğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…