- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.621
Yarın gidecemm zaten kontrole inşallah sizinde pozitif olur sizinde hepimiz hamiş kalırız bu aydaEvet yarın konuşun vaktiniz az kalmış ona göre yeme içmeyi belli saatten sonra kesersiniz dilerim güzel geçer süreciniz güzel haberlerini bekliyorum canım
Ben daha transfer olmadım yumurta önce toplanacak ondan sonra kaç yumurta çıkar kaçı döllenir bakacağız burada paylaşırım süreçlerimi inşallah
Oy canım şimdiden kendini strese katma emin ol doğumda o anlık senin sürecine bağlı olarak gelişecek sonunda bebeğine kavuşacaksın inşallah herşey unutuluyor
Amin canım teşekkürYarın gidecemm zaten kontrole inşallah sizinde pozitif olur sizinde hepimiz hamiş kalırız bu ayda
amin amin sizin yaş kaçtı kaç yıldır bebiş istiyosunuz ben 25 yaşındayım 18 yaşımda evlendim (maalsef) çok erken evlendim ve hiç korunmadımOy canım şimdiden kendini strese katma emin ol doğumda o anlık senin sürecine bağlı olarak gelişecek sonunda bebeğine kavuşacaksın inşallah herşey unutuluyorhayırlısıyla sağlıkla hamile kalırsın inşallah
Şimdi kaçıncı gün embriyosu onlar tam netleşsin ben yazarım eklersiniz olur mu pazar günü bir gidelim söylesinler şuan bilmiyorumAmin canım teşekkürederim dilerim yarın güzel haberle gelirsin tablomuzda yer almak istermisin ona göre yaşını kaçıncı deneme transfer gibi kaçıncı gün embriyosuydu hepsini yaz seni de ekleyeyim
Sitede sorun var galiba ancak gördüm mesajını demek ki vakti değilmiş olsaydı emin ol korunduğun halde yine hamile kalırdınamin amin sizin yaş kaçtı kaç yıldır bebiş istiyosunuz ben 25 yaşındayım 18 yaşımda evlendim (maalsef) çok erken evlendim ve hiç korunmadımne hikmetse olmadı bende
TamamdırŞimdi kaçıncı gün embriyosu onlar tam netleşsin ben yazarım eklersiniz olur mu pazar günü bir gidelim söylesinler şuan bilmiyorum
Rabbim inşallah bu ay hamile kalmanı nasip eder kızına bir kardeş gelir inşallah en kısa zamanda dua edeceğim inan ki çevrede öyle insanlar var ki 20 yıl bekliyor yani 25 yıl bekleyen Rabbim yardımcısı olsun herkesin çok zor bir durum hani derler ya olsa bir dert olmasa 1000 dert gibisinden ama inşallah olacak ya mübarek aylardayız ramazan ayındayız Rabbim nasip eder inşallahSitede sorun var galiba ancak gördüm mesajını demek ki vakti değilmiş olsaydı emin ol korunduğun halde yine hamile kalırdınbelki şimdi zamanı gelmiştir bende 15. Yıla girdim evleneli canım bende yıllardır hiç korunmadım ben başta baya tedavi gördüm ilk aşılama yaptım negatif oldu dinlenme sürecinde kendiliğinden hamile kaldım çok şükür bir kızım var darısı size olsun inşallah canım ama ondan sonra olmadı bu süreçlerde 2 aşılama 3 tüp bebek yaptım nasip olmadı bekliyoruz bakalım hayırlısıyla inşallah
Ay canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim hepimize bekleyen herkese nasip eylesin inşallah doğrudur tabi ki canım Rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı bizi pişman etmeyen evlatlar nasip eylesin cümlemize inşallahRabbim inşallah bu ay hamile kalmanı nasip eder kızına bir kardeş gelir inşallah en kısa zamanda dua edeceğim inan ki çevrede öyle insanlar var ki 20 yıl bekliyor yani 25 yıl bekleyen Rabbim yardımcısı olsun herkesin çok zor bir durum hani derler ya olsa bir dert olmasa 1000 dert gibisinden ama inşallah olacak ya mübarek aylardayız ramazan ayındayız Rabbim nasip eder inşallah
İnş cnm güzel haberler paylaşırız burdaUmutsuzluk da kötü önüne geçemiyorsun ama çok da umutsuz olmayın moralinizi yüksek tutmaya çalışıın evet çok zor ama bunu başarmamız lazım
Amin cnm bol bol okuyorum tutunurlar inş diye bakalım nasipte ne varCanım sakın umutsuzluğa kapılma Rabbim gönlündekini hayırlıyla nasip eylesin inşallah dilerim bebişlerin sıkı sıkı tutunmaya başlamışlardır inşallah
Rabbim kabul etsin inşallah bu süreçte bol bol Ya Musavvir Esma’sını çek dilerim güzel haberle gelirsin inşallahAmin cnm bol bol okuyorum tutunurlar inş diye bakalım nasipte ne var
Amin inşallahAy canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim hepimize bekleyen herkese nasip eylesin inşallah doğrudur tabi ki canım Rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı bizi pişman etmeyen evlatlar nasip eylesin cümlemize inşallahburada 36 yaşındayım yazmayı unuttum
Cnm anlamına bakayım dedim akşam çekilirse rüyada ruhani varlıklar görülür yazıyorRabbim kabul etsin inşallah bu süreçte bol bol Ya Musavvir Esma’sını çek dilerim güzel haberle gelirsin inşallah
Transfer sırasında biraz rahatsızlık duyuluyor ama ağrı diyemem… ilaçlar işlemlerden daha çok yan etki yapıyorİnşallah canım benim daha ilk tüp bebek denemem ondan öncesinde mikroçip aşılama yapmıştım tutmadı birde şey soracaktım transfer yapıldığı zaman ağrı oluyor mu ben aşılama yaptığım zaman canım çok acımıştı birazcık korkuyorum yine öyle olur diue
Daha önce aşılama yapmıştım canım çok yanmıştı acaba yine aynısı olur mu diye düşünmedim değil olmadı anestezili olmasını isteyeceğim kendimi kasarsam da sıkıntı olabilir hayırlısı bakalımTransfer sırasında biraz rahatsızlık duyuluyor ama ağrı diyemem… ilaçlar işlemlerden daha çok yan etki yapıyor
Halla halla ilk defa duydum hangi vakitte olduğunuCnm anlamına bakayım dedim akşam çekilirse rüyada ruhani varlıklar görülür yazıyorgündüz mü çekmek lazım acaba
Amin inş cnm yinede gündüz çekeyim benHalla halla ilk defa duydum hangi vakitte olduğunuben şu an niyetim olduğum için genelde gündüz çektim akşama bırakmadım yani anlamı olduğu için değil hatta sahuru bile beklerken çektim bir sıkıntı olmadı kalbini ferah tut inşallah iyi dişin iyi olsun
Tamam canım senin içine nasıl siniyorsa öyle devam etAmin inş cnm yinede gündüz çekeyim benbu arada ben ilk transferimde kerşül arz duasını yapmıştım cuma günü seher vaktinde en etkili zamanı kızlardan da yapsak isteyen olursa bu duanın gücüne inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?