- 8 Mart 2022
- 492
- 569
- 53
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.601
Canım merhaba umutsuzluğa düşmene gerek birşey yokBu süreç çok zor ben şimdiden umutsuluğa düşmeye başladım daha 3.günümdeyiminş bol bol pozitif haberler alırız hepimiz
Canım hayırlı olsun sağlıkla tutunsun bebişinArkadaşlar merhaba sayfanızın enerjisine bayıldımmmbende bir sorun çıkmazsa bu pazar transfere gideceğim yarın son kontrol yapılacak bakalım heyecanlıyım bir yandan da olmayacak endişesi var bu stresi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum inşallah hepimizin pozitif sonuç alacağı ay olur bu ay
Merhaba canım hoşgeldinArkadaşlar merhaba sayfanızın enerjisine bayıldımmmbende bir sorun çıkmazsa bu pazar transfere gideceğim yarın son kontrol yapılacak bakalım heyecanlıyım bir yandan da olmayacak endişesi var bu stresi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum inşallah hepimizin pozitif sonuç alacağı ay olur bu ay
Canım sakın umutsuzluğa kapılma Rabbim gönlündekini hayırlıyla nasip eylesin inşallah dilerim bebişlerin sıkı sıkı tutunmaya başlamışlardır inşallahBu süreç çok zor ben şimdiden umutsuluğa düşmeye başladım daha 3.günümdeyiminş bol bol pozitif haberler alırız hepimiz
Umutsuzluk da kötü önüne geçemiyorsun ama çok da umutsuz olmayın moralinizi yüksek tutmaya çalışıın evet çok zor ama bunu başarmamız lazımBu süreç çok zor ben şimdiden umutsuluğa düşmeye başladım daha 3.günümdeyiminş bol bol pozitif haberler alırız hepimiz
Amin amin amin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzMerhaba canım hoşgeldinteşekkür ederiz güzel düşünceleriniz için şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım şans senden yana olsun dilerim güzelce transferini yaparsın bebişini alıp gelirsin sonra da annesine sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle inşallah
Öyle canım her halimize şükürler olsun Rabbim çok şükür bize tedaviyi yapacak imkanıda gösterdi dilerim bu yaşadıklarımızın müfakatını da Allahın izniyle alırız inşallah yeter ki sağlığımız yerinde olsun yapabilecek gücümüz kuvvetimiz olsun herşeyden önemlisi buYine de şükr etmek lazım ben kendimi öyle avutuyorum yine de bir umut var evet çok büyük bir engel yok çok şükür böyle de düşünmek lazım ama bazen insanın elinde olmuyor işte
Evet çok şükür önemli olan bunlarÖyle canım her halimize şükürler olsun Rabbim çok şükür bize tedaviyi yapacak imkanıda gösterdi dilerim bu yaşadıklarımızın müfakatını da Allahın izniyle alırız inşallah yeter ki sağlığımız yerinde olsun yapabilecek gücümüz kuvvetimiz olsun herşeyden önemlisi bu
Maşallahbenim 20 yumurta toplandı 11 olgunlaşmıştı 9 tanesini dölleyebildiler bakalım iyi gidiyor şimdiden ama bende birse pcos da var ondan dolayı hiç hamile kalamadım o pozitifi bir kere de olsa göremedim
İnşallah canım benim daha ilk tüp bebek denemem ondan öncesinde mikroçip aşılama yapmıştım tutmadı birde şey soracaktım transfer yapıldığı zaman ağrı oluyor mu ben aşılama yaptığım zaman canım çok acımıştı birazcık korkuyorum yine öyle olur diueMaşallahcanım inşallah onlar senin altın embriyondur seni bekliyorlar inşallah Rabbim sana hamile olduğun günleri de göstersin inşallah bu sefer görürsün Allah’ın izniyle kaçıncı denemen
Hiç korkma canım hiçbirşey hissetmiyorsun sadece demirler takılınca hafif his oluyor ama kateterin rahime girmesini embriyonun bırakılmasını hiç hissetmiyorsun acı sıfır dilerim çok güzel su gibi geçer transferinİnşallah canım benim daha ilk tüp bebek denemem ondan öncesinde mikroçip aşılama yapmıştım tutmadı birde şey soracaktım transfer yapıldığı zaman ağrı oluyor mu ben aşılama yaptığım zaman canım çok acımıştı birazcık korkuyorum yine öyle olur diue
Olacağına inanıyorum stresi yönetmekte zorlanıyoruz aslında oldu mu nasıl oldu vs felam diye artık oyalayacaz kendimizi bir şekilde işte aşılama da katateri takacağı zaman felaket ağrıdı bende acaba anestezi mi istesem kendimi kasarsam sıkıntı olmaz mı umarım acımaz ağlamıştım ben ya aşılama da acı eşiğim çok düşük olursa doğumu nasıl yaparım bilmiyorumHiç korkma canım hiçbirşey hissetmiyorsun sadece demirler takılınca hafif his oluyor ama kateterin rahime girmesini embriyonun bırakılmasını hiç hissetmiyorsun acı sıfır dilerim çok güzel su gibi geçer transferinpozitif ol olacağına inan umudun ve moralin yüksek olsun herşey sonunda dilerim güzel olur Allah’ın izniyle
Ay canım Estagfurullah şimdi ben de hiç acı olmadı belki sende olur eğer aşılamada sıkıntı yaşadıysan hafif anestezi alabilirsin bu durumu önden doktorunla görüş ona göre seni hazırlarlar transfere rahat olmak çok önemli burada çoğu arkadaş anestezi alarak yaptırmış sende o zaman yaptır sıkıntı oluşmasınOlacağına inanıyorum stresi yönetmekte zorlanıyoruz aslında oldu mu nasıl oldu vs felam diye artık oyalayacaz kendimizi bir şekilde işte aşılama da katateri takacağı zaman felaket ağrıdı bende acaba anestezi mi istesem kendimi kasarsam sıkıntı olmaz mı umarım acımaz ağlamıştım ben ya aşılama da acı eşiğim çok düşük olursa doğumu nasıl yaparım bilmiyorumolsun da acıya da razıyız gerçi ay ben çok konuştuö yine
Evet ya söyleyeyim ben siz ne zaman transfer oldunuzAy canım Estagfurullah şimdi ben de hiç acı olmadı belki sende olur eğer aşılamada sıkıntı yaşadıysan hafif anestezi alabilirsin bu durumu önden doktorunla görüş ona göre seni hazırlarlar transfere rahat olmak çok önemli burada çoğu arkadaş anestezi alarak yaptırmış sende o zaman yaptır sıkıntı oluşmasın
Evet yarın konuşun vaktiniz az kalmış ona göre yeme içmeyi belli saatten sonra kesersiniz dilerim güzel geçer süreciniz güzel haberlerini bekliyorum canımEvet ya söyleyeyim ben siz ne zaman transfer oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?