Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı geceler canım benim oh oh çok iyi yapmışsın bu süreçte kafa dağıtmak iyi gelecektir dilerim yakın zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah
Amin canım hepimize nasip edecek inşallah
Çabuk toparladım ama şunu öğrendim ki bu süreci kimseye anlatmamak gerekiyor
Ne oldu ne çıktı sonucun soruları çok bunalttı herkese teker teker açıklama yapmak yoruyor hele ki süreci de bilmiyorlar ise vah halimize
Benim sütten ağzım yandı bir dahaki tedavimde kimseye anlatmıycam

Canım insan bilemiyor bazen sanıyoruz ki biz istediğimiz zaman hemen herşeyi o anda elde edeceğiz ama ne yazık ki bazen imtihandan geçiyoruz kendini suçlama demek ki o zaman vakti değilmiş Rabbim bu zamanda sana nasip edecekmiş en güzelini iyisini Rabbimiz bilir canım kalbini ferah tut böyle şeyler düşünüp üzülme bende evliligimden bu yana korunmadım ama yine olmadı yani olmayınca olmuyor ne yazık ki

Canım hoş geldin çok iyi yapmışsın bugün hava çok güzeldi işte onlar bizi anlamadıkları gibi evrene gereksiz bir mesaj veriyor ve belki de kendi işlerini zorlaştırıyorar

Evet ben bu sorulardan dolayı gizli tutuyorum çünkü insan zaten ilaçlardan yaşadıklarından dolayı çok yıpranıyorsun birde herkese laf yetiştirmeye çalışıyorsun Buda insanı ekstra üzüyor ve yoruyor açıkçası anlatma canım sen eşin doktırlar bilsin yeterli ne zaman herşey güzel sağlıklı ilerler kalbin gönlün ne zaman açıkla derse o zaman açıklarsın inşallah

Ben kendimi tüp bebekten sorumlu devlet bakanı gibi hissediyorum herkese bende diyorum ki kendinizi tüp bebek uzmanına muayene ettirin ona göre karar verin kız işte toplum baskısı böyle birşey kariyer ve evlilik hayatını dengede tutmak önmeli

Bir dahaki sefere öyle yapacağım canım bu da bana ders oldu daha çok strese girdim ister istemez destek olucam derken daha çok mahvediyorlar insanı

Canım hoş geldin çok iyi yapmışsın bugün hava çok güzeldi işte onlar bizi anlamadıkları gibi evrene gereksiz bir mesaj veriyor ve belki de kendi işlerini zorlaştırıyorar
Evet canım yazdan kalma bir hava vardı resmen sana şeyi sorucam doktorla konuştum ben adet olunca haber ver görüşelim dedi ama ben biraz tedaviye ara vermek istiyorum eşimde bi konuşalım diyor ne dersin haber edeyim mi Osman hocayı?

Bir dahaki sefere öyle yapacağım canım bu da bana ders oldu daha çok strese girdim ister istemez destek olucam derken daha çok mahvediyorlar insanı
Aynen öyle valla haklısın ne kadar az insan bilirse o kadar iyi herkesin kendine göre fikri var bir de nedense tüp bebek yaptırmamış birinin tesellisi de eksik geliyor

Aynen öyle valla haklısın ne kadar az insan bilirse o kadar iyi herkesin kendine göre fikri var bir de nedense tüp bebek yaptırmamış birinin tesellisi de eksik geliyor
Ahahah evet tatmin olamıyorum o teselliye çünkü gerçekten bu süreçten geçen anlar
O morluklar iğne yerlerinin acıması stresi maddiyatı yok yani çok başka gerçekten

Canım ara vermek istiyorsan tabiki ver Osman hocaya söylersin o sana bundan sonra devam edersen yol haritanı çizecek testler falan isteyecek zaten biliyorsun herşeyi not alıyor hatta telefonla bizle konuşuyor ya onda bile önemli gördüğü şeyleri yazıyor

Aynen nasip imtihan artık ismi her neyse diyorum ya bu süreç bana çok şey öğretti başta sabır ve tevekkül demekki bunları öğrenmem gerekiyordu. Yani çok istiyorum tabiki elimden geleni yapıyorum gerisi nasip diyorum artık. Cennet kuşu annesiyim orada bir bekleyenim var yani olmayinca da karalar baglamiyorum artık üzülmek çare değil çünkü o kafaya ulaştım artık

Evet her seferinde bekle bi diyor muhtemelen dosyalarımıza bakıyor gibi geliyor o zaman ben adet olunca ararım bi görüşürüm o zamanda biraz ara verelim derim ne yapıcağımızı önden bi konuşuruz
Bi tarafımda hemen başla diyor ama biraz vücudum rahatlasın da istiyorum

Öff sorma hepsini anlattırıyorlar birde al eline telefonu bak değil mi şimdi negatif neden negatif diye kurcalıyorlar
Aaa neden olmadı doktorun mu hatası yada neydi belki doktor iyi değil vs bunun gibi bir Sürü sorular filanca yere git oranın doktorlar iyi neyse üzülme çocuk hep dert sıkıntı gibi gibi daha uzar gider demiyorlar ki Allah istemese yaprak kıpırdamaz işte anlatamıyorsun inan ki

Bende ara vermiştim inan çok iyi geliyor bu kez daha güçlü başlıyorsun ben inanıyorum güzel olacak herşey hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…