Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Soruyorum sana Mia ,

senin için birisi böyle dese , doğar mısın

Kız sevicem dee...amann aman yumuşak yumuşak öpücem o minnak parmaklarını de

ben öyle nazik sevememki ya parçalarım o barnaklarını ,muynunu, acını oyyşşşşşşş ağzım sulandı be :))

kızlar şimdilik çıkıyorum biraz bebişlerime Kuran okuyayımda keyf yapsınlr dün zaten ihmal ettim kızmasınlr şimcik:) hadi sonra yine girerim inş. hepinizi kocaman öpüyorm :)

kızlar şimdilik çıkıyorum biraz bebişlerime Kuran okuyayımda keyf yapsınlr dün zaten ihmal ettim kızmasınlr şimcik:) hadi sonra yine girerim inş. hepinizi kocaman öpüyorm :)

bende cıkcam zaten yimek hazırlamam lazım pilav yapcam gerci kolay dünden yemeğim vardı yapma dedi benimki onu yeriz diye kalkım 40 dakikaya gelir oda hepinizi öptüm bizede dua et teyzesi :)

Allah Kabul etsin tuuuuuuuuuuuuuubamm...

Bizimkilere de 2 satır okuyuver sevabına... Ben arapça bilmiyorum..Bildiğim de bir kaç dua ama hiç dilimden düşürmediğim Ayet-el Kürsi... O güzel ve minnak ağzınla bize de oku olur mu

Rabbim dualarımızı ve okuduklarımızı kabul etsin , aminnn

bende cıkcam zaten yimek hazırlamam lazım pilav yapcam gerci kolay dünden yemeğim vardı yapma dedi benimki onu yeriz diye kalkım 40 dakikaya gelir oda hepinizi öptüm bizede dua et teyzesi :)

Sana da kolay gelsin miacımm

Ben çalışıyorum malumm, iş kadınıyım

Akşam bakalım kocamcım ne derse o olur

İyi haberlerde , güzel günlerde hep beraber olalım kuzularımm

Kızlar merhaba arada takip ediyoruz sizi tam tarih belli değil ama yazın bizde tüp bebek düşünüyorz 2 aşılamam negatif oldu. Tüp bebek hakkında az çok bilgim var ama hangi ilaçlar ne dozda kullanılıyor mesela yumurta geliştiricen önce çatlamasını önleyici ilaçlar kullanılıyormuş bu uzun protokolde mi kullanılıyor yoksa kısada da kullanılılyrmu, yumurta geliştirici iğneleri günde kaç doz vurdunuz, hangi ilaöları aldınız toplanana kadar ayrıca, ve transferden sonra hangi ilaçlar verildi. Çok yan etkisi oluyor mu bunları sormak istemiştim..

belemir sizin sorun ne idi kaçıncı gün embriyosuydu bende dün negatif sonuç aldım 2 denememdi dondurulmuşlarla yapılmıştı dün kötüydüm ama bugün işyerine gittim biraz kafam dağıldı allah sabır versin öncelikle seni ve bizim gibi olanları çok iyi anlıyorum sabredeceğiz ve umudumuzu yitirmeyeceğiz rabbim bizede nasip edecek inşallah pes etmek yok 17. denemesinde bile çocuk sahibi olanlar var

ecepelinnnn bugün senin test günün ne yaptin lütfen güzel haberler verrrrrrrrrr

kızlar transer gününü nasıl belirliyor doktor aceba bilen varmı ? :26: :26: :26: :26: bazıları adetimin 16 günü yazmış
doktorda bana adetin düzensiz degil mi dedi. aceba bu yüzden sormuş olabilirmi :44: :44: :44: tüp bebekte ilkinde adet dikkate pek alınmıyo çünkü yumurtayı geliştir vs oluyo bu nasıl ki benim ilk buz bebek denemem olcek allahım izin verirsei inşş

canım adetinin 2. günü olgunlaştırıcı iğnelere başlıyosun bu iğneler 12-15 gün falan sürüyor. sonra opu oluyor yani yumurta toplanıyor. döllenmeye göre 3 yada 5.gün embriyolar transfer ediliyor. sonrada şafak saymaya başlıyosun :)))

cevap için teşekkür ederim ama ben dondurulmuş embriyo ile yola devam ediyorum ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. bu buzbebek olcek inş. söylediklerini biliyorum opu yok buzbebekte yinede teşekkürler

cevap için teşekkür ederim ama ben dondurulmuş embriyo ile yola devam ediyorum ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. bu buzbebek olcek inş. söylediklerini biliyorum opu yok buzbebekte yinede teşekkürler

Merhaba,

Ben iki kere buz bebek transferi oldum. Adet olduğumda arayıp haber verdim. 7-8 gün sonrasına ultrason randevusu verdiler. Rahim duvarının kalınlığına baktılar ve şu gün pregnyl (çatlaıcı iğne) vuracaksın dediler. iğneden 6 gün sonra da transferim gerçekleşti.

Belli bir kural yok sanıyorum, bazı merkezler adetten 2 gün sonra da bi bakabiliyolar rahme... ama işte hormonsuz tedavi olduğu için vücudun hangi gün hazırsa o gün koyuyorlar...

Hayirli aksamlar kizlar
maşallah sabahtan bu yana ne kadar cok konusmussunuz oku oku bitiremedim

bende az once son Akupunktur tedavimide bitirdim bugün transferimin 6.günü gerci hic Akupunktura gitmek istemedim zorlan goturduler hic umudum yokta
hic bir belirtim yok tas gibiyim maşallah.
halen ovulasyon testi yapiyorum hic birsey cikmiyor bakalim hayirlisi elden birsey gelmez.

Canim sordugun seyler tamamen doktorla ve senin bunyenle alakali mesela bu benim ikinci denemem ama ilkiyle bunun arasinda bile dunya kadar fark var .. İlk tedavimde lucrin ve merional kullanmistim .. Bu tedavimde puregon ve orgalutron kullandim .. Dozlar senin yumurtalarinin tepkisine gore degisiyor ben 10 gun boyunca puregonu 200 İU vurdum 8 gun orgalutron zaten sanirim 4 uncu gun basladik o hazir olarak paketliydi gunde 1 siringada ondan vuruyordum ..yumurta toplamadan sonra dostinex, prednol, monodoks kullandim folik asiti zaten 2 aydir falan kullaniyordum .. Heee bide fitil var progestab opudan sonra kullanmaya basladim bebis tuttu ama halada devam ediyorum ..suan sadece folik asit gunde 3 kez ve progestan gunde 3 kez bunlari neden sordugunuda merak ettim acikcasi sonucta her doktorun kullandigi ilaclar ve dozlar cok farkli ... Tedavin basladiginda zaten sende gorceksin farklarini :) hayirli ugurlu olur insallah tedavin

sagol canim inan tek yaptigim Rabbime siginmak o bize merhamet etsin inşallah.
ne bilim işte kendime hakim olamiyorum ya yine olmadiysa bukadar yaklasmisken yine kayip edersem diye artik yapacak birsey yok Rabbim herseyin hayirlisini versin inşallah bu defa hepimizin yüzü güler.
sen neden test yapmiyorsun canim bugun 12.gununmus cikar zaten

Sanada hayirli aksamlar cnm :) yapma tamam birak su testi az kaldi sabret kuzum kanda cikcak bebegin merak etme sen :) akupunktura neden gidiyorsun benim doktorumda onermisti bana neden bilmiyorum o heyecanla atladim sormadimda niye diye

Sanada hayirli aksamlar cnm :) yapma tamam birak su testi az kaldi sabret kuzum kanda cikcak bebegin merak etme sen :) akupunktura neden gidiyorsun benim doktorumda onermisti bana neden bilmiyorum o heyecanla atladim sormadimda niye diye

canim tedaviye basladigimdan beri bana 5 seans uyguladilar hem stresimi aliyor hem rahimi hazirliyor, rahime kan gitsin diye dedi doktorum bu 4.denemem oldugu icin bana kesinlikle akupunktursuz yapmam dedi.

Kızlar evet hamileyimmmmmmmmmmmmmm

Bugün test günümdü 12.gün değerim 170 çıktı çok mutluyummmmm inanamıyorummmmmm hala.darısı size arkadaşlarr.
8.gün kanda 17 çıkmıştı ve ogünden beri testlerim pozitifti çok şükür Allahım nasip etti ve oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…