anam bu ne sabırsız çıktı :)
heee kendisi embriyoyken doğdu sankimmm
Soruyorum sana Mia ,
senin için birisi böyle dese , doğar mısın
Kız sevicem dee...amann aman yumuşak yumuşak öpücem o minnak parmaklarını de
kızlar şimdilik çıkıyorum biraz bebişlerime Kuran okuyayımda keyf yapsınlr dün zaten ihmal ettim kızmasınlr şimcik:) hadi sonra yine girerim inş. hepinizi kocaman öpüyorm :)
kızlar şimdilik çıkıyorum biraz bebişlerime Kuran okuyayımda keyf yapsınlr dün zaten ihmal ettim kızmasınlr şimcik:) hadi sonra yine girerim inş. hepinizi kocaman öpüyorm :)
bende cıkcam zaten yimek hazırlamam lazım pilav yapcam gerci kolay dünden yemeğim vardı yapma dedi benimki onu yeriz diye kalkım 40 dakikaya gelir oda hepinizi öptüm bizede dua et teyzesi :)
Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Burayı epeydir takip ediyordum ve yamakta istiyordum ama şimdi kısmet oldu yazmak.Benim transferim 20 Mart'ta yapıldı dün test günümdü kan verdikten yaklaşık 1,5 saat sonra wc ye gitmiştim ve bende kahve rengi lekelenme gördüm.moralim çok bozulmuştu ama yinede umudumu yitirmemiştim çünkü çok umutluydum ve sonucu almaya çok az kalmıştı ama sonucu alınca yıkılıdım sonuç 4,63 negatif.Bu benim ikinci denemem ilkini Eylül 2012'de yaptırmıştım sevincim sadece 4 gün sürdü kimyasal gebelik yaşadım.Bu sefer çok ama çok umutluydum ama malesef yine olmadı.Allah nasip etmeyince elden bişey gelmiyor umarım bizimde en kısa sürede yüzümüz güler.
Burada yazılanları okudukça umudum daha da güçlendi çünkü maşallah epey hamile haberi alık.Hamile olan arkadaşların hepsi inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirler ve bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar.Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Kızlarrrrrrrrrrrrrr bu sabah idrar testi yaptım ve silik 2.çizgi çıktı
Dua edin kanda da çıksın erkenden uyandım uyku tutmadı
3.gün embriyoları(2) 8.transfer günümdü.ve hiç bir belirti yaşamadım,yaşamayanlar hiç kafanıza takmayın.
Herşey Allahın elinde,o dilemeden hiçbirşey olmaz çok dua etmek gerek hergün meryem suresi okuyun arkadaşlar,inşallah hepimiz hamile kalacağız kimse umutsuz olmasın1
Bir de birşey soracağım size ,bu süreçte seyahat eden oldumu aranızda?kısa bir otobus seyahatine çıkmam gerekebilir de korkuyorum.
kızlar transer gününü nasıl belirliyor doktor aceba bilen varmı ? :26: :26: :26: :26: bazıları adetimin 16 günü yazmış
doktorda bana adetin düzensiz degil mi dedi. aceba bu yüzden sormuş olabilirmi :44: :44: :44: tüp bebekte ilkinde adet dikkate pek alınmıyo çünkü yumurtayı geliştir vs oluyo bu nasıl ki benim ilk buz bebek denemem olcek allahım izin verirsei inşş
canım adetinin 2. günü olgunlaştırıcı iğnelere başlıyosun bu iğneler 12-15 gün falan sürüyor. sonra opu oluyor yani yumurta toplanıyor. döllenmeye göre 3 yada 5.gün embriyolar transfer ediliyor. sonrada şafak saymaya başlıyosun :)))
cevap için teşekkür ederim ama ben dondurulmuş embriyo ile yola devam ediyorum ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. bu buzbebek olcek inş. söylediklerini biliyorum opu yok buzbebekte yinede teşekkürler
Kızlar merhaba arada takip ediyoruz sizi tam tarih belli değil ama yazın bizde tüp bebek düşünüyorz 2 aşılamam negatif oldu. Tüp bebek hakkında az çok bilgim var ama hangi ilaçlar ne dozda kullanılıyor mesela yumurta geliştiricen önce çatlamasını önleyici ilaçlar kullanılıyormuş bu uzun protokolde mi kullanılıyor yoksa kısada da kullanılılyrmu, yumurta geliştirici iğneleri günde kaç doz vurdunuz, hangi ilaöları aldınız toplanana kadar ayrıca, ve transferden sonra hangi ilaçlar verildi. Çok yan etkisi oluyor mu bunları sormak istemiştim..
Edanur her mesajın okadar olumsuzki lütfen biraz olsun İnan. Tüp bebekde herdeneme başlı başına kendine özel
Önceki negatif diye herdefasında öyle olcak olsa zaten tekrar denemek diye birşey olmazdı
Önce kendini inandır canım benim. Anlıyorum çok yıpranmışsın. Yaşadıklarını en iyi bizler anlarız emin ol.
Belirti arama test yapma derim ben..
Oluruna bırak sayılı gün değil mi geçip gidiyor.
Bak ben 12. Günümdeyim bugün. Bir test yapsam sonucu öğrenicem ama hiçbirşeyden etkilenmek istemiyorum
Allah'a sığın.
Sabır ve tevekkül bize düşen.
Hayirli aksamlar kizlar
maşallah sabahtan bu yana ne kadar cok konusmussunuz oku oku bitiremedim
bende az once son Akupunktur tedavimide bitirdim bugün transferimin 6.günü gerci hic Akupunktura gitmek istemedim zorlan goturduler hic umudum yokta
hic bir belirtim yok tas gibiyim maşallah.
halen ovulasyon testi yapiyorum hic birsey cikmiyor bakalim hayirlisi elden birsey gelmez.
Sanada hayirli aksamlar cnm :) yapma tamam birak su testi az kaldi sabret kuzum kanda cikcak bebegin merak etme sen :) akupunktura neden gidiyorsun benim doktorumda onermisti bana neden bilmiyorum o heyecanla atladim sormadimda niye diye