Saolun canlarımmm
İnşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız,sadece ben değil anne olmak isteyen herkes yaşar inşallah.ama bu haberi almak yetmiyomuş şimdide keseyi görcekmiyim diye telaş başladı.sorulara gelince; ben hiç bir belirti yaşamadım sadece biraz normale göre daha halsizim onun dışında bi belirti yok.zaten hiç belirti aramayın kendinizde,doktorlara göre kendimizde aradığımız şeyler tamamen psikolojik.benimki 3.gün 1.kalite embriyolardı(2 tane)
Bakalım ikiside tuttumu merak içindeyim.
Transferi yeni olanlar için söylüyorum;doktorum bana 1,2 gün dinlen ama sonra normal hayatına dön dedi.bende 2 gün evden çıkmadım yattım 3.günde evdeydim ama ev içinde dolandım ve 4.günden itibaren yavaş yavaş dışarıya çıkmaya başladım alışverişti pazardı...kendimi yormadan tabiki
yani tamamen evde gecirmedim zamanımı çünkü insanın bu süreçte kafasını dağıtması şart.olumlu düşündüm elim karnımda dualar okudum ve pozitiftim.olmasada üzülmeyeceğime alıştırmıştım kendimi.1.de olmaz 2.de olur,veya denersin denersin 10.da olur...
onların doğacakları gün kaderlerinde yazılı,siz inanın ve sabırla bekleyin arkadaşlar.hepinizi öpüyorummmöö