Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Maşallah canim gozunaydin allah daim etsin

mrh kızlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum.sorunsuz bir gebelik geçirsiniz ve bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız insallah.olumsuz sonuç alan arkadaşlar en kısa zamanda sizde hamile kalır bebişlerinizi alırsınız insallah.umudunuzu asla kaybetmeyin rabbime sığının.bende bugun ilk iğnemi vurmaya başlıyorum rabbimin izniyle .ben yolun başındayım daha duarınıza ihtiyacım var bu ikinci denemem sizin topiğin uğuruna inanıyorum bol bol dua istiyorum sizden kaderdaşlarım bende buraya yazarım insallah hamileyim diye.hepiniz Allaha emanet olun.

Tebrikler Allah tamamına erdirsin gözün aydin

kizlar bugun 20 gunum ve bir kac gundur akinti var sizlerde de var mi, birde böğrüm agriyo, sag ve sol tarafim segiriyomsanli sanci giriyo...

canim hayirli ugurlu olsun cok guzel bir haber darisi bize inşallah.
canim kacinci gun embiryosuydu ve belirtin varmiydi hic?

kim çok konuşmuş , biz miii

yok arkadaşım sen yanlış görmüşsün bugün bizim çıtımız çıkmadı

Rabbim yardımcın olsun, bütün iyi enerjileri sana versin...Beklemeye devam et sen , bir çıkacak ilk testte en az 300 göreceksin...

hahh buraya yazıyorum , breezey dediydi dersin...

Sanada hayirli aksamlar cnm :) yapma tamam birak su testi az kaldi sabret kuzum kanda cikcak bebegin merak etme sen :) akupunktura neden gidiyorsun benim doktorumda onermisti bana neden bilmiyorum o heyecanla atladim sormadimda niye diye
Sen testi yapma mı diyorsun.. kuzum sen ne yaptın bi de onu desene , de hadi

Ohhh ne güzel..habere bak habereeee

Rabbim sonuna kadar böyle nasip etsin...test gününü bekleyenlere de böyle güzel sonuçlar nasip etsinn

tabii ki her dr tedavi şekli farklı ben iki tane aşılama yaptırdım onda bile kişiden kişiye farkediyor hem kullanılan ilaçlar hemde dozları ama aşağı yukarı kaç doz vurukuyor nedir öğrenmek istedim sadece aşılamadan çok daha fazla doz kullanıldığını biliyrum ama işleyişi merak ettim alacağım ilaçlar ne kadar fazla mı diye. Somuç olarak bilmediğim bir tedaviye başlıcam ve yazın yaptırıcam daha hem kendi bulunduğum şehirdeki merkez henüz açılmadı bende merak ettiğimden doktora sırf bunları sormak içinde gitmek istemedim burada tecrübeli kişilere sormak istedim sadece merakımdan yanii insan bilmedii birşey merak eder sorar öğrenmek ister. Teşekkür ederim.

Oleyyyyy☺☺☺
☺☺☺ Kendi haberimi almış gibi sevindim.
Darısı başımıza inşallah ❤

ay canim benim agzindan bal damliyor guzel duan icin aminnnnnnnn diyorum insallah sende 5.nisanda güzel haberi verirsin.

kiz okumaktan şaşı olacaktim

ah su bebisler bi gelsede bir oh ceksek

Evet 12. Günüm. Yapsam çıkacak ama testlere karşı bir güvensizlik var bende.
Birkere bakılsın kanda, kesin sonuç olsun diyoruz eşimde bende
Doktor da ta 14. Günün akşamı cevap verecek
Bukadar sabretmişiz iki gün daha geçer napalım.
Zaten perşembeye kadar kırmızıları görmeden atlatırsam baya bi ümitleneceğim

Saolun canlarımmm
İnşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız,sadece ben değil anne olmak isteyen herkes yaşar inşallah.ama bu haberi almak yetmiyomuş şimdide keseyi görcekmiyim diye telaş başladı.sorulara gelince; ben hiç bir belirti yaşamadım sadece biraz normale göre daha halsizim onun dışında bi belirti yok.zaten hiç belirti aramayın kendinizde,doktorlara göre kendimizde aradığımız şeyler tamamen psikolojik.benimki 3.gün 1.kalite embriyolardı(2 tane)
Bakalım ikiside tuttumu merak içindeyim.
Transferi yeni olanlar için söylüyorum;doktorum bana 1,2 gün dinlen ama sonra normal hayatına dön dedi.bende 2 gün evden çıkmadım yattım 3.günde evdeydim ama ev içinde dolandım ve 4.günden itibaren yavaş yavaş dışarıya çıkmaya başladım alışverişti pazardı...kendimi yormadan tabiki yani tamamen evde gecirmedim zamanımı çünkü insanın bu süreçte kafasını dağıtması şart.olumlu düşündüm elim karnımda dualar okudum ve pozitiftim.olmasada üzülmeyeceğime alıştırmıştım kendimi.1.de olmaz 2.de olur,veya denersin denersin 10.da olur...onların doğacakları gün kaderlerinde yazılı,siz inanın ve sabırla bekleyin arkadaşlar.hepinizi öpüyorummmöö

ay canim benim agzindan bal damliyor guzel duan icin aminnnnnnnn diyorum insallah sende 5.nisanda güzel haberi verirsin.

kiz okumaktan şaşı olacaktim

ah su bebisler bi gelsede bir oh ceksek

şaşı mıı

kesin mia nın yüzündendir o

Gelir gelir , hatta öyle mutlu olursun ki , hiç görmemiş olursun bugünleri

işte olay budur canımmm

Rabbim hep böyle olmanı nasip etsin...

Bize de pozitifler nasip etsin

Arkadaşlar selam...Allah yolumuzu aydınlık etsin...11 aylık evliyim ve ikimizde de bilinen bir rahatsızlık yok...sadece aynı evi fazla yaşayamadık...işlerimiz gereği....tüp bebek kararıyla dr ye gittik.25 mart tarihinde 2 embriyo,8 ve 7 hücreli transfer edildi.dün fazla meraktan sağlık ocağında test yapıldı..sonuç negatifmiş yani 2 dedi ebe hemşire....6 nisan esas sonuç sizce hiç mi umut yok? moral hakkatten önemli.ve kasık ağrılarım,midemde yanma sürekli var.sizce mucize banada uğrar mı:)

bence uğramış ama yine de rabbim bilir

doktorun dediği test tarihini bekle , hatta idrar testi bile yapma derim ben...

Hamileliğimiz normal ilerleyecek ama normal olana kadar anormaliz biz unutma

8. gün için normal olabilir ben 9. günde 0,75 gibi bir değer almama rağmen doktorum bırakma ilaçlarını geç tutunmuş olabilir demişti sakın bırakma ilaçlarını 12. güne kadar doktoruna da danış bence

ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ve hep dua ediyorum....isteyen herkese istediğini tez vakitte kusursuz versin diye....sadece aklımın almadığı 8.günde sonuç negatifken 4 günde bünye hemen değişebiliyor mu?Ayrıca sağ kasığımda ara ara atışlar şeklinde kasılmalar oluyor sürekli,geceleri idrar olayım fazla,karnım çok şiş,gögüslerim korkunç:) bu kadar belirtide ilaç yan etkisimidir sizce?

merhaba siz dondurulmuşlarlamı hamile kaldınız ..bende önümüzdeki ay dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcamda merak ettim umut olsun diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…