kız yok baktırmam bak size fal mal:) yasak:)
netereee pabucu yarımmm , gel istanbula oynayalımmmm
kız atla gel ama sabihaya in atatürk bize çok uzak seni almamız zor olur:)
Gel anacim gel misafirimiz ollll
hee evetttttt... Cuma sabah uçağına bin . Öğlene toplaşalım.
sen de taaa Antalyalarda çatlama kuzum...:18:
Bak şimdi , kendi uzaklığımı unuttum , sana üzüldüm...
Gönüller bir olsun Neterem, mesafe dediğin ne ki , bi kucak
gel bacım gel alırık senide bizim için sorun yok ne kadan çok olursak o kadan iyivalla buralara yolun düşerse bekleriz mutlaka
kızlar hepiniz çokkkkk talısınız yaaaa... ben burda temsili 5 Nisan yapıcam artık çeresi yok... test zamanım gelmediği için gider hastaneye çelenk koyarım bende artık napiimmm
açıkmısınız kapalımı merak ettim :) ben siyah pırasa saçlı açık bir bayanım :) taliplerimi bekliyorum yaşım 30
5 nisanda var bir hikmet ben diyim size gacılar sende yaptır bacım 5 nisanda :) gel valla biz misafir ederiz senide :) geeeeeeelll uçakla biz geri bindirip yollarık seni zaten hava alanına çok yakınız biz bir arkadaş hariç o uzak
canım kapalıyım ben. akrep nalan kıvamında desem yalan olur:) ama maşallahım var göbekle basen almiş başını gidiyo:) dr kendi haline bırak dedi die bende saldım bakalım nereye kadar gitçek:) ama sinir oluyormbir insan normal yiyip bukadar zamanda nasıl bu hale gelir anlamş değilim. herneyse dediğim gibi bende kapalıyım gülüm yaşı biliyon 23 emme iki aya inş yeni yaşoma girecm:)
tuuuuuuuuuuuuuuba arkandayımm
Acik sari sac ( cakma yalniz )
canım kapalıyım ben. akrep nalan kıvamında desem yalan olur:) ama maşallahım var göbekle basen almiş başını gidiyo:) dr kendi haline bırak dedi die bende saldım bakalım nereye kadar gitçek:) ama sinir oluyormbir insan normal yiyip bukadar zamanda nasıl bu hale gelir anlamş değilim. herneyse dediğim gibi bende kapalıyım gülüm yaşı biliyon 23 emme iki aya inş yeni yaşoma girecm:)
anaammmmm tuuuuuuuuubaammm kız sen küçümenmişin yaaa... benim kızlarımdan bile daha küçümenn...
ee oldu o zaman , bizim bebişler gelene kadar , biz seni severiz
anaammmmm tuuuuuuuuubaammm kız sen küçümenmişin yaaa... benim kızlarımdan bile daha küçümenn...
ee oldu o zaman , bizim bebişler gelene kadar , biz seni severiz
tamamdır şimdi birbirimizi tanımakta zorlanmıcaz sanırım :)) ne alakaysa :) offfff yine zaman gecmez oldu herkeşler yavaşladı oysa ne güzel başlamıştı günümüz mesajlara yetişemiyorduk herşey hızla ilerliyordu gene başladı monoton biz zaman akışı(
öyledir ama beden olark çokta küçük değilim beni o kadar hafife almayın he:) bu arada severken dikkat kucağa oturtmk yok mazallah ezilme tehlikesi filan geçirebilirsinz :)
aplası o çok minnaktır :)) onu sevcez tabi en minnak o çünkü şimdilik
aplası o çok minnaktır :)) onu sevcez tabi en minnak o çünkü şimdilik
bebişlerimiz olmasa kucağıma da alır severdim ki ben seni... kızlarımı öyle seviyorum...koca danaları
evlendiler ,çoluk çocuğa karıştılar ama hala minnaklar sıpalar
bu yazdıklarımızı okuyan , dışarıdan birisi de onun en minnağımız olduğunu anlıyordur di mi Mia , karıştırmıyordur yani
bebişlerimiz olmasa kucağıma da alır severdim ki ben seni... kızlarımı öyle seviyorum...koca danaları
evlendiler ,çoluk çocuğa karıştılar ama hala minnaklar sıpalar