Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

netereee pabucu yarımmm , gel istanbula oynayalımmmm

kız atla gel ama sabihaya in atatürk bize çok uzak seni almamız zor olur:)

Gel anacim gel misafirimiz ollll

gel bacım gel alırık senide bizim için sorun yok ne kadan çok olursak o kadan iyi valla buralara yolun düşerse bekleriz mutlaka

kızlar hepiniz çokkkkk talısınız yaaaa... ben burda temsili 5 Nisan yapıcam artık çeresi yok... test zamanım gelmediği için gider hastaneye çelenk koyarım bende artık napiimmm

kızlar hepiniz çokkkkk talısınız yaaaa... ben burda temsili 5 Nisan yapıcam artık çeresi yok... test zamanım gelmediği için gider hastaneye çelenk koyarım bende artık napiimmm

5 nisanda var bir hikmet ben diyim size gacılar sende yaptır bacım 5 nisanda :) gel valla biz misafir ederiz senide :) geeeeeeelll uçakla biz geri bindirip yollarık seni zaten hava alanına çok yakınız biz bir arkadaş hariç o uzak

açıkmısınız kapalımı merak ettim :) ben siyah pırasa saçlı açık bir bayanım :) taliplerimi bekliyorum yaşım 30

canım kapalıyım ben. akrep nalan kıvamında desem yalan olur:) ama maşallahım var göbekle basen almiş başını gidiyo:) dr kendi haline bırak dedi die bende saldım bakalım nereye kadar gitçek:) ama sinir oluyorm bir insan normal yiyip bukadar zamanda nasıl bu hale gelir anlamş değilim. herneyse dediğim gibi bende kapalıyım gülüm yaşı biliyon 23 emme iki aya inş yeni yaşoma girecm:)

gıcık olduğunuz kadar tatlısınız da bağyannnn

sen gel neterem , bizim terastan bindirim ben seni , sabihadan kalkan bütün uçaklar bizim hava sahamızdan geçiyor

anaammmmm tuuuuuuuuubaammm kız sen küçümenmişin yaaa... benim kızlarımdan bile daha küçümenn...

ee oldu o zaman , bizim bebişler gelene kadar , biz seni severiz

tamamdır şimdi birbirimizi tanımakta zorlanmıcaz sanırım :)) ne alakaysa :) offfff yine zaman gecmez oldu herkeşler yavaşladı oysa ne güzel başlamıştı günümüz mesajlara yetişemiyorduk herşey hızla ilerliyordu gene başladı monoton biz zaman akışı (

anaammmmm tuuuuuuuuubaammm kız sen küçümenmişin yaaa... benim kızlarımdan bile daha küçümenn...

öyledir ama beden olark çokta küçük değilim beni o kadar hafife almayın he:) bu arada severken dikkat kucağa oturtmk yok mazallah ezilme tehlikesi filan geçirebilirsinz :)

aplası o çok minnaktır :)) onu sevcez tabi en minnak o çünkü şimdilik

heee kocamda beni , yukarıda büroda çalışıyorum sanıyooo

çok yoğunum çokkk.... Bir de herkes aman işe gitme evde dur diyo...

Ya akıllım evdeki internet vınnn çok yavaş, tükandaki hızlı ... niye işe gitmiyim ben şimdi yaaa

Zaten benim bebişler bi çıksınlar önce kk diyecekler

öyledir ama beden olark çokta küçük değilim beni o kadar hafife almayın he:) bu arada severken dikkat kucağa oturtmk yok mazallah ezilme tehlikesi filan geçirebilirsinz :)

bebişlerimiz olmasa kucağıma da alır severdim ki ben seni... kızlarımı öyle seviyorum...koca danaları

evlendiler ,çoluk çocuğa karıştılar ama hala minnaklar sıpalar

bebişlerimiz olmasa kucağıma da alır severdim ki ben seni... kızlarımı öyle seviyorum...koca danaları

onlarla anlasabilmen ne güzel ya çok mutlu oluyorum sen böyle yazdıkça :) bazılarının öz annesi bu kadar üstüne düşmüyor çocugunun ne güzel bişeysin sen :)

hayırlısıyla doğurda sonra alıp seversn inş:) eee anne gözünde çocuklar hep öyle benim anacımda bana öyle der . bak duygulandm ağlarım şimcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…