Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Sevgili arkadaşlarım , kader ortaklarım , topikdaşlarım , bızdıkçemin teyzeleri:KK49:
19. haftamızdan hepinize merhaba:KK3::KK19:

Öncelikle aranızda olamadığımız zamanlarda yaşadıklarınızı paylaşamadığımız , yeni gelenlere merhaba diyemediğimiz ve gelişmeleri kaçırdığımız için biraz ortadan başlayacağımız için kusurumuza bakmayınnn...:KK30:

şimdikkk:KK37:

4 kasım saat 11.00 de başarılı geçen bir amniyosentez girişimi sonrası bugün işimin ve ekranımın başındayım bızdıkçemle yani kızımla beraber. Rabbime binlerce şükürler olsun.:KK16:
Yüreği bizimle olan , dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen herkesten Rabbim razı olsun. Tez vakitte muratlarınıza kavuştursun:KK49:

Zeynep Kamil'de yaptırdım amniyosentezimi...devlet hastanelerinin bilinen sıkıntılarını göz ardı edersek hiç de zor olmadı.
iğnenin acısını hiç duymadım desem yeridir. hatta o kadar ki , sonrasında yapılan antibiyotik ve damar yolu açma girişimi canımı daha çok yaktı. Kızım ve ben şanslıydık... iyi bir doktorumuz vardı ve insanların güler yüzlü olduğu bir günde yaşadık amniyosentez sürecimizi.:KK49:

bugün itibarıyle 17 gün sonra alacağım test sonucunu. ama ben mucizesini bana da bağışlayan Rabbime şükrederek , o kadar eminim ki kızım son derece sağlıklı çıkacak.
Amniyosentezden 1 saat sonra yapılan usg kontrolünde zaten taklalar atarak bunu gösterdi.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
yani bir nevi nanik yaptı doktorlara...:KK9:
siz annemin yaşıyla uğraşmayı bırakın , başka işlere bakın dedi... ben de iyiyim annem de iyi dedi...:KK76::KK76:

başından beri beni çok korkutmayan ama yaşım yüzünden gergin olmama neden olan bu sürecide sağlıkla atlattıktan sonra , benim durumumda olan , amniyosentezi yaptıracak ve yaptırmayı düşünen arkadaşlarıma önerim , uzmanında yaptırırsanız , doktorunuza kendinize ve bebeğinize güvenirseniz ve rahat olursanız hiç bir sıkıntısı yok.
sıramı beklerken ,etraftan söylenen her şeye kulağımı tıkamamın da büyük etkisi var elbette...:KK49:

şimdiye kadar her ne yaşadıysanız ne olur hepsine rağmen , Rabbimden sabırla istemeye devam edin. Umutsuzluğa kapılmayın , enerjinizi düşürmeyin , moralinizi her zaman yüksek tutun.
Her şeyin hayırlısını ve doğrusunuz bilen Rabbimiz elbet dualarımızın karşılığını verecektir bize.

Şimdi burada olmadığım zamanda yaşadığınız gelişmelerden haberdar olabilmem için , lütfen mesajıma cevap yazarken kendinizle ilgili son durumu da yazarsanız sevinirim.:KK49:

Kızım ve ben hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyoruz.:KK19::KK34:

Aynı haftalarda başladığımız yolculuğu aynı haftalarda bitirmek üzereyiz. Ben çokkkk heyecanlıyım. Herşeyimiz hazır sadece oğlumuzu bekliyoruz artık. zamanında gelirse 12 günümüzkaldı. Sizler ne durumdasnız???
Sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı.
Darısı tüm isteyenlerin başına 😉:KK1::KK49:

kızlar , topikdaşlar,kader ortaklarımız, güller , kuzular hepinize merhaba:KK3:

36 haftalık kızçem Elifim ve ben hepinizi kocaman kucaklıyoruz ve öpüyoruz.:KK49::emir_bebek::nazar:

3 nisana kadar kızçemin , kokusuyla sesiyle nefesiyle evimizi şenlendirmesini bekliyoruz artık , nasipse ve kısmetse...:KK49:

bugünkü kontrolümüzde 2.600 gr ve 47 cm olmuştu kuzum... çıtı pıtı bir kızçen gelecek dedi doktorum.:KK5:

Hamileliğimin başından ve hamile kalma sürecimde de dikkat ettiğim sağlığım bugünleri çok şükür ki sorunsuz yaşatıyor hem bana hem kızçeme...
77 kilo ile hamile kaldım ve bugün 83 kiloyum... Hem benim hem kızçemin sağlığı yerinde,şükürler olsun.

Önce inanmakla başlayan bu süreçte siz kader ortaklarımın iyi dilekleri ve duaları için sonsuz teşekkürler... :KK19:
Rabbimin inayeti için binlerce şükrediyorum... :KK16:
Kızçem gün be gün sağlıkla büyürken , son zamanlarda şiddetini arttırsa da , o minicik ayakları ve vücudu ile " annecimm uyandım " derken, yaşadığım bu inanılmaz ve tarifi imkansız duyguları , en kısa zamanda yaşamanızı diliyorum ki beni anlayabilesiniz.

Ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin hiç bir zaman... doktorlar ne derse desin , yaşımıza , hormonal durumumuza ... Rabbim tamam demedikten sonra hiç bir şey olmaz, gerçekleşmez...
Hamile kalmaya çalıştığım süreçte yaşadıklarım , doktorların tavırları hepimizin ortak yaşadığı şeyler...

Önce Rabbimize , kendinize inanın. Ne olursa olsun umudunuzu hiç yitirmeyin. Tüm testlerinizi yaptırın. Sağlığınız hakkında en doğru bilgiye önce siz sahip olun.
Geç yaşta da olsa anne olma isteğimizi , bizim önce umutlarımızı sonra da maddi olarak ne var ne yoksa tüketmeye çalışanlara harcatmayın.

pek çok başka acılar , üzüntülerden geçerek bu yaşımıza geldik... hala yaşıyoruz , hala geçiyoruz...

sağlığımız yerinde oldukça , maddi sıkıntılar dahil üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok...

Önce sağlık...sonra evimizin ailemizin huzuru...

tüm topikdaşlarımızı sevgiyle kucaklıyoruz...

Hep güzel haberinizi , hep mutluluk haberlerinizi paylaşmanızı diliyoruz...:KK49::emir_bebek::nazar:

Canım bende 5. Gun embriyosu bugün 7. Gunüm Dr 11gun sonra dedi sence yaptitiyimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim de asıl testim yarın ama dayanamayıp idrar testi yaptım hayal meyal 2.çizgi çıkınca kan testi yaptırdım sonucu alırken heyecandan ölecek gibiydim ama şükür 6.gün olmasına rağmen 11 çıktı değerim:)))bugün yine idrar testi yaptım artık daha belli oluyo yarın kan kaç çıkacak merak ediyorum inşallah iyi bir değer çıkar..bu arada benimde dondurulmuş 5 .gün embriyosuydu.benim eşimde de morfoloji ve hareket azlığı var ve bende heterezigot'um(tek alelde taşıyıcı kan pıhtılaşmasıİ)

Canım 5. Gun embriyosu bugün 7.Gunüm sen 6. Gunundemi yaptırdın ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar benımde dondurulmuşlarla dun transferım oldu çok sükür 3 ay oldu ama kısmet duneymiş benım sıkıntım 1.5 santımlık çıkolata kıstı ama 3 yıla yakındır kalamadım kısmet bakalım bu tutarmı burda hepımız aynı şeylerı yaşayıp hıssedıyoruz zman geçmıyo daha bugun ıkı ınşallah burda vakıt daha hızlı geçer rabbım hepımızı sevındırır ınşallah..
Canım bende de çikolata kisti var tup bebek 9. Günüm bugün tuttu mu senin

Merhaba tup bebek transferinizden sonra belirtiler nelerdi acaba sonucun pozitif oldugunu anlayamazmiyiz ben 6. Gunumdeym basim catliyor usudum gece cok sonra terlemisim bide adet sancilarim gelip gidiyor

X