- 24 Mart 2013
- 520
- 0
tubik en minnamız demek istedim onu sevcez saçlarına cici cici yapcaz
yapın kız valla mayışr yatarım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tubik en minnamız demek istedim onu sevcez saçlarına cici cici yapcaz
onlarla anlasabilmen ne güzel ya çok mutlu oluyorum sen böyle yazdıkça :) bazılarının öz annesi bu kadar üstüne düşmüyor çocugunun ne güzel bişeysin sen :)
Eki Görüntüle 674510 sanırım becerdim resim yüklemeyi :)
Eki Görüntüle 674510 sanırım becerdim resim yüklemeyi :)
hayırlısıyla doğurda sonra alıp seversn inş:) eee anne gözünde çocuklar hep öyle benim anacımda bana öyle der . bak duygulandm ağlarım şimcik
gözlerimi doldurdun be kuzumm
kız ben , sevgilileri terk ettiğinde , kocalarına kızdıklarında oturup onlarla ağlıyorum, beraber küfür ediyoruz...
Bebeklerden önce oturup kafa bilem çekiyorduk beeeee
Biz kızlarımla baştan beri hep sevdik birbirimizi. Düşünsene , benim bebeğim olsun diye onlar benden çok heves ettiler... Ne güzel kardeşimiz olacak diye... hatta kızlarımdan bir tanesi geçen dedi ki , şimdi senin bebeklerim bizimkilerin dayısı mı olacak , teyzesi mi yoksaaa hem dayısı hem teyzesi mi dedi ayy ben yerim onlarıı
Bu bebişler var ya bütün ailemi sevince boğacaklar
Allahımmm, Öbürü nerde annesi , yoksa bu ağa olan mı
Ama bebişlerine söyle ağlamadan , mutluluktan de, üzüntüden değil de...
Na ağlıyon beee, heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt
Kızlar merhaba size bir sorum olcak hormon testlerini siz daha iyi anlarsınız sanırım.Hormon testi yaptırdım epilasyon öncesi isteniyor ya neyse sonuçlara doktor normal birşey yok dedi ama ben yinede merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
FSH 15.31 mid yazıyo
Folliküler 3.85-8.78
Mid Siklus 4.57-22.51
Mid luteal 1.79-5.12
Prolaktin 12.77 sizce bunlar normalmi
Allahımmm, Öbürü nerde annesi , yoksa bu ağa olan mı
Ama bebişlerine söyle ağlamadan , mutluluktan de, üzüntüden değil de...
Na ağlıyon beee, heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt
inşallah canım ya inşallah mutlulugunuz kat kat artsın inşallah bebeler doğup büyüyünce bizde toplaşır kafaları çekerik sen bence mükemmel bir anne olacaksın :) kıpır kıpır fıkır fıkır ohhh ne güzel anniş ya
epilasyonun bu testlerle alakası ne anlamadım
ama bana göre FSH yüksek ... Prolaktin baktırdığına göre adetin 3. gününde olmalısın.
Prolaktin normal ama diğeri benim bildiğim yüksek...:44:
Kıllı bir hanımsan neye bakçaklar hormondan başka doktor bunlara baktı hormonalmı tüy problemi diye.Neyse cevap için teşekkürler.
Kıllı bir hanımsan neye bakçaklar hormondan başka doktor bunlara baktı hormonalmı tüy problemi diye.Neyse cevap için teşekkürler.
Eki Görüntüle 674529 ahanda ağamda burda yisin annesi onunn minnak totosunu :)
anası tipli :) hele yatışınada bak:)
canım inan değerlerden ben bişey anlamıyorum ama inşallah herşey yoluna girer sıkma canını
daha 7 ay 3 hafta var beya geçmiyor zaman doğsalarda ısırsak ya
daha 7 ay 3 hafta var beya geçmiyor zaman doğsalarda ısırsak ya