Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

onlarla anlasabilmen ne güzel ya çok mutlu oluyorum sen böyle yazdıkça :) bazılarının öz annesi bu kadar üstüne düşmüyor çocugunun ne güzel bişeysin sen :)

gözlerimi doldurdun be kuzumm

kız ben , sevgilileri terk ettiğinde , kocalarına kızdıklarında oturup onlarla ağlıyorum, beraber küfür ediyoruz...
Bebeklerden önce oturup kafa bilem çekiyorduk beeeee

Biz kızlarımla baştan beri hep sevdik birbirimizi. Düşünsene , benim bebeğim olsun diye onlar benden çok heves ettiler... Ne güzel kardeşimiz olacak diye... hatta kızlarımdan bir tanesi geçen dedi ki , şimdi senin bebeklerim bizimkilerin dayısı mı olacak , teyzesi mi yoksaaa hem dayısı hem teyzesi mi dedi ayy ben yerim onlarıı

Bu bebişler var ya bütün ailemi sevince boğacaklar

Kızlar merhaba size bir sorum olcak hormon testlerini siz daha iyi anlarsınız sanırım.Hormon testi yaptırdım epilasyon öncesi isteniyor ya neyse sonuçlara doktor normal birşey yok dedi ama ben yinede merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.

FSH 15.31 mid yazıyo
Folliküler 3.85-8.78
Mid Siklus 4.57-22.51
Mid luteal 1.79-5.12
Prolaktin 12.77 sizce bunlar normalmi

inşallah canım ya inşallah mutlulugunuz kat kat artsın inşallah bebeler doğup büyüyünce bizde toplaşır kafaları çekerik sen bence mükemmel bir anne olacaksın :) kıpır kıpır fıkır fıkır ohhh ne güzel anniş ya

Allahımmm, Öbürü nerde annesi , yoksa bu ağa olan mı

Ama bebişlerine söyle ağlamadan , mutluluktan de, üzüntüden değil de...

Na ağlıyon beee, heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt

bu tız bebek teyzesi ağa olan resim vermiyor şimdilik du bakım belkim vermiştir oda :))

epilasyonun bu testlerle alakası ne anlamadım

ama bana göre FSH yüksek ... Prolaktin baktırdığına göre adetin 3. gününde olmalısın.

Prolaktin normal ama diğeri benim bildiğim yüksek...:44:

aaa bak çekerik valla.... hem de bizim terasta...

kış bebesi ya bunlar şimdi , seneye yaza kısmetse terasta içeriz kuzum...
Hem teras hem açık hava hem de serin valla ne kadar içtiğini anlamıyon bile

epilasyonun bu testlerle alakası ne anlamadım

ama bana göre FSH yüksek ... Prolaktin baktırdığına göre adetin 3. gününde olmalısın.

Prolaktin normal ama diğeri benim bildiğim yüksek...:44:

Kıllı bir hanımsan neye bakçaklar hormondan başka doktor bunlara baktı hormonalmı tüy problemi diye.Neyse cevap için teşekkürler.

Kıllı bir hanımsan neye bakçaklar hormondan başka doktor bunlara baktı hormonalmı tüy problemi diye.Neyse cevap için teşekkürler.

o zaman lh da bakmalıydı...

Bence ikisi bir değerlendirilmeli yani...
Ayrıca derdi veren Rabbim dermanı da verir. dilerim sen de derdinin dermanını bulursun.

canım inan değerlerden ben bişey anlamıyorum ama inşallah herşey yoluna girer sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…