Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Kızlar bi sorum varrrr:) su çok içiyoruz malum bebişler tutunsun diye ve sık şıkta tuvalete gidiyorum.ama normal yapamıyorum.yani çok yavaş yapıyorum,bi süre sonra bitmiş gibi duruyo,ama bitmiyor biliyorum kalanını zorlayarak yapıyorum.bazen aynı şey iki veya daha fazla oluyo.kesik kesik ve az az yavaş yavaş yapıyorum küçük tuvaletimi. Aynı şey sizdede oluyomu.neden böyl anlamadım. Ağrı sızı falan yok ama. Bi bilgisi olan varsa cevap versin lütfen!

Benimde oyle malesef asiri cis istegi ile gidiyorum gidincede damla damla geliyor ve hemen bitmis hissi yasiyorum ozellikle gece kalktigimda oluyor bu ..

Benimde oyle malesef asiri cis istegi ile gidiyorum gidincede damla damla geliyor ve hemen bitmis hissi yasiyorum ozellikle gece kalktigimda oluyor bu ..

Miamaya canım benim gece diil sadece gündüzde böyle sürekli,Cuma kan tahl günüm .acaba niye böyle oluyo ya meraktayımm!!!

Miamaya canım benim gece diil sadece gündüzde böyle sürekli,Cuma kan tahl günüm .acaba niye böyle oluyo ya meraktayımm!!!

belki bebekten dolayıdır canım hamilelik belirtilerinde buda var cunku daha minicik bişeyler ama insanın hayatında biçok değiştiriveriyorlar bence bebiştendir kuzum kötü bişey yoktur yani ben öyle düşünüyorum ..

İnşallah canım yaa,şu lafı duyunca elim ayağıma dolaşıyor!inşallah bebektendirr! Dua et bana lütfen!

İnşallah canım yaa,şu lafı duyunca elim ayağıma dolaşıyor!inşallah bebektendirr! Dua et bana lütfen!

hepinize aklıma geldikçe hergün dua ediyorum kuzum...inşallah bebişin seninledir 5 nisan çoğu kişi için özel bir gün burda ben ve bi arkadasım kese görmeye gitcez bazı arkadaslarımız test sonucu alcak inşallah rabbim güldürsün yüzünü canım benim ama ne olursa olsun sonuç bize de haber ver olurmu ?

Son düzenleme:

buz bebekte iğne yok dedi doktorum transfer sonrası dedi ama bilmiyorum canım ya. ben ilk tüp bebek denememde 2 gün hastanede yattım normal su topladı karnım çok çektim. hemen doktora iğne varmı diye sordum yook yok korkma dedi. ama belkide cesaretlendirmek için dir. cuma kontrolüm var adetimin 3 günü gittim cumada rahim kalınlığına bakılacak sonra ne der bilemiyorum benim adet düzensiz ya azcık acele de eder gibi sanki.. hayırlısı sizin durum nedir ?

Canım benim evet 5nisan birçok kişi için çok önemli,inşallah hepimize uğurlu gelir,sen ve kese görmeye gidecek herkes için hayırlı olur,hepiniz minik keseleri görürsünüz inşallah, test günü olan herkeslerde pozitifi görür inşallah,yüce Rabbim hakkımızda hayırlısını versin,yar ve yardımcımız olsun!

aminnnnn canım benim inşallah inşallah :) pozitif görünce bizi unutmayın ama he yine gelin buralara zaman burda su gibi akıp geçiyor ya şükürler olsun ki :) yoksa ben çok sabırsızım burda konuşunca kendimi çok rahatlamış hissediyorum valla şimdi kese gör sonra kalp atışıı ohooooo daha çok bekletcek bu sıpalar bizi :)

Kızlar ben çıkıyorum yavaştan, hepinizi çooook seviyorum, iyikî varsınız,iyikî bu topik var !!! Hamişler benim gibi gün sayanlara dua edin lütfen!inşallah hepimiz pozitifi görelim!inşallah hamîşlerde problemsiz bi hamîlelik geçirir,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız! Kocaman öpüyorum herkesi, iyi geceler!!!!

offff bitti sonunda ya oku oku canım çıktı ne çene var kızlar hakketen sizde yaaa :))))))))

Ovulasyon testi nedir kizlar ben bilmiorm ve kimler yapior

canım kusura bakma geç cevaplıyorum ovulasyon testini ben yapıyorum evde bol miktarda vardıda nereye harcicam diye düşünürken daha önceden duymuştum yumurtlama testleri adet gününe yakın hamileliği gösteriyor diye lh hormonu hcg hormonundan daha çabuk idrara karışıyormuş ondan yani...benim 5.gün embriyosu donmuş transferi yapıldı 27 martta 2.günümden itibaren gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım 4.günümden itibaren gebelik testleri çokkk silik ama gün be gün koyulaşarak devam ediyor ovulasyon testleri ise silikti ilk önce son iki gündür yani transferimin 5.ve 6. günü oldukça koyular neredeyse control çizgisinle aynılar....kan testim 8 nisan umarım bu testler beni yanıltmıyordur ve bu teorimde tutmuş olur :)))

inşallah sen de pozitif haberler alcan canım :)))))senin kan tahlilinde 8 nisanmı benimki 8 nisanda...

hayırlı olsun canımmmm....DARISI BAŞIMIZA :)

inşallah sen de pozitif haberler alcan canım :)))))senin kan tahlilinde 8 nisanmı benimki 8 nisanda...

amin canım inşallah...
benimde test gunum 8.Nisan Pazartesi..
aaa seninki dondurulmusmuydu belki o yuzden erken cikti bide cozdukleri günmu transfer ettiler?

canim hayirdir senidemi uyku tutmadi hadi ben test günü nu bekliyorum senin bebeğin gobisinde oldugunu biliyorsun ne bu uykusuzluk

Benim 30 martta transferm oldu iki tane ucuncu gun embiriosu sekiz hucreli ve donmus degil taze...ovulasyn testinde cikarmi ki yapsam her eczanede varmi o test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…