meraba canım. Benim 2martta transferim yapıldı. Perşembeyi bekliyorum heyecanla ve endişeyle.kafaya takmamamız gerekiyo ama insanın elinde olmuyo malesef.Rabbim test günü güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize
Amin canım.teşekkür ederm. Benim rahatsızlığı polikistik over canım.eşimde problem yok.tek problemimız yumurtalarım büyüyüp çatlamıyodu.1kerede aşılama yaptırmıştık.3yıllık ewliyiz.ilk günden beri çocuk istiyoruz ama Allah henüz nasip etmedi.buarada bu ilk denememizmerhaba seydacım. canım öncelikle hayırlı olsun inşallah saıklı bir bebek seni bekliyordur. benim sana sormak istediğim neden tp bebeğe geçtin run neydi. benim de 1 yıldır olmuyor da
Amin canım.teşekkür ederm. Benim rahatsızlığı polikistik over canım.eşimde problem yok.tek problemimız yumurtalarım büyüyüp çatlamıyodu.1kerede aşılama yaptırmıştık.3yıllık ewliyiz.ilk günden beri çocuk istiyoruz ama Allah henüz nasip etmedi.buarada bu ilk denememiz
Canım benim çok geçmiş olsun.Rabbim birdaha yaşatmasın. Canım ben aşılama yaptırdığımda çok anlamsız bulmuştum.rastgele yapılan bir işlemdi.devlet hastanesinde olmuştum.gerci Allah verecekse her türlü verir ama ben bir daha aşılamaya yanaşmadım.inş son dememeniz olur. benim de bir hamileliğim oldu. ama malesef kalbi durdu 3 aylıkken. eşimin sperm sayyısı ve hareketliliği düşük. doktor aşılama dedi. ama bilmiyorum her şeyin kayırlısı
meraba canım. Benim 2martta transferim yapıldı. Perşembeyi bekliyorum heyecanla ve endişeyle.kafaya takmamamız gerekiyo ama insanın elinde olmuyo malesef.Rabbim test günü güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize
canım şimdiden hayirlı olsun.benim de ilk denemem.doktorlar ilk 3gün yat diyolar ama ben ne olur ne olmaz diye transferden beri yatıyorum.2-3 gündür biraz hareketlendim :)meraba benımde 4.5 gune yapılacak transferım yatıyomusun arkadasım benım ılk tup pek bılmıyorum
merhaba.benim de 2 martta transferim yapıldı.seninle aynı gün öğrenicez sonucu :) inşallah güzel sonuçla döneriz.belirti var mı canım sende?merhaba arkadaşlar bende 2 martta transferim yapıldı perşembe günü hayırlı sonucu almayı bekliyorum hepimiz icin hayırlısı olsun insalllah hepinizin kucakları dolu olsun
Amin.ben hiç düşünmüyorum idrar testi yapmayı.erkenden test yapıp da negatif gören, sonra kanda pozitif alan çok kişi var.ben idrarda negatif görmekten bıktım 3yıldır.yapmıcam.moralimi bozmak istemıyorum.buarada kasılma bende de oluyoidrar tahlili yapıp bu günde sonucu ögrenen cok insan var ama ben cesaret edemedim hakkımızda hayırlısı olsun insalllah benim de ilk denemem
Canım inş.güzel sonuç alırsın.merhaba kızlar,benimde 6 martta transferim oldu.Bizimkisi dondurulmuş embriyoydu, ikinci denemem bu arada
merhaba kızlar,benimde 6 martta transferim oldu.Bizimkisi dondurulmuş embriyoydu, ikinci denemem bu arada
canım benim de asıl testim yarın ama dayanamayıp idrar testi yaptım hayal meyal 2.çizgi çıkınca kan testi yaptırdım sonucu alırken heyecandan ölecek gibiydim ama şükür 6.gün olmasına rağmen 11 çıktı değerim:)))bugün yine idrar testi yaptım artık daha belli oluyo yarın kan kaç çıkacak merak ediyorum inşallah iyi bir değer çıkar..bu arada benimde dondurulmuş 5 .gün embriyosuydu.benim eşimde de morfoloji ve hareket azlığı var ve bende heterezigot'um(tek alelde taşıyıcı kan pıhtılaşmasıİ)benim 8 yaşında bir oglum var ikinci olsun istedik 4 düşük bir dış gebelik geçirdim son olarak 1 yıldır da olmuyordu ben pes etmedim herkez cok kızdı canına mı yazık degil diye niye kendini yıpratıyorsun dediler eşimde cok istiyordu oglumum bir kardeşi olsun dedi eşim 7 ay önce annesini ve babasını trafik kazasında kaybetti şuan kardeşleriyle teselli buluyor o yüzden ilerde oglum yanlız kalmasın diye uğrasiyoruz eşimde morfoloji ve sperm hareketsizligi cıktı bende kan pıhtılaşması dert bir degil yani ama hakkımızda hayırlısı olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ben bütün hamileliklerimde hiç belirti yaşamadım o yüzden illaki belirti olacak diye düşünmeyin