- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Taze gelinsin yaniÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Mayısta 1 yıl olcak canım evlilik. İlk olucak inşallah :)
Bende senın gıbıyım hakkımzda hayrlısı zamanda gecmıyor senin az kalmıs banadaha cok varBat bekleyen ama iniallah gelmesin diyenlerdenimvar mu bu ay güzel haberi alanlar? Benim bat 11-12 Mart gibi. Yumurtlamadan sonraki 7.günüm bugün. Pusuda bekliyorum umarım gelmez
21 martta benımkı bakalım ne olacakBat bekleyen ama iniallah gelmesin diyenlerdenimvar mu bu ay güzel haberi alanlar? Benim bat 11-12 Mart gibi. Yumurtlamadan sonraki 7.günüm bugün. Pusuda bekliyorum umarım gelmez
Bat yaklaştıkça zaman daha yavaş geçiyor sanki21 martta benımkı bakalım ne olacak
Skma canını canım daha vakti degıl demkkı hiç korundun mu hapla falanKan sonucum çıktı. Yine hamile değilim
Tam olarak kaç çıktı adetın gecmşmydıKan sonucum çıktı. Yine hamile değilim
Bat yaklaştıkça zaman daha yavaş geçiyor sankihakkımızda hayırlısı olsun
0.1 canım 3 gün falan var adetimeTam olarak kaç çıktı adetın gecmşmydı
Biraz dhaa yuksek olsaydı artardı belkı derdım ama dusukmus0.1 canım 3 gün falan var adetime
MalesefBiraz dhaa yuksek olsaydı artardı belkı derdım ama dusukmus
Bu ay gelmeyecekmiş demek ki, sıkma canını ve fazla kafana takma 2 gebelik yaşadım 2sinde de hiç beklemediğim anda öğrendim. Kendimi hiç dinlememiştimMalesefmart ayı iptal Nisan a bakıcaz artıkkkk
Canım inşallah bu ay bizim :)Benim de yumurtlamadan sonra 6. günüm :) beklemedeyim
senin bat nedir?Canım inşallah bu ay bizim :)
Hayır tabii ki. Yumurtlamanın üzerinden 6 gün geçti. 10 gün geçince gebelik testi gösteriyor. 4 gün sonra öğreneceğim :)
Benimki 17 mart :)BAT’i 16 Mart olan var mi?
Sen benim geçen ayki gönderilerimi okumuşsun. Bu ay bugün daha 7. Günüm. Yumurtlamaya 1haftam var daha benim :) ama evet bu ay bizim :)Aaa ben bu forumu yeni okuyorum yaptın mı canım test noldu sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?