• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9-10 Mart Yumurtlama/Çatlama Görenlerle Belirti Beklemece 🐣

Predictor early negatif çıktı kuşum maalesef :( beni şimdiye kadar hiç yanıltmadı ..
Hadi yaa işte bak erken yapmanın zararı bu ben erken yapmıyorum adetten 2 gün önce yaptım hep ve hiç silik çizgi çıkmadı ben bu ay yapmayacağım yok gibi hissediyorum zaten adeti bekleyeceğim

Hadi yaa işte bak erken yapmanın zararı bu ben erken yapmıyorum adetten 2 gün önce yaptım hep ve hiç silik çizgi çıkmadı ben bu ay yapmayacağım yok gibi hissediyorum zaten adeti bekleyeceğim
Ben de öyle karar alıyorum her ayın başında ama nerde 😭

Markaları pek bilmiyorum ama daha çok erken. Erken gebelik testi bile olsa göstermeme ihtimali çok yüksek, umudunu kaybetme. Benimde bat 24 mart aşırı göğüs, kasık ve bacak ağrım var ama bunlar belirti diyemem çünkü hepsi adet öncesi olan şeyler yine bir umut erken gebelik testi yaptım ama benimde negatif çıktı.
Evet klasik adet ağrıları göğüs ağrısı filan var ama adet ile aynı olduğu için ayırdetmek imkansız . Bu marka genelde 6 gün önce gösterdiğini iddia ediyor o yüzden güveniyorum şimdiye kadar 2 yıldır hiç silik çizgi çıkarmadı …
Ez cümle ; yapacak bi şey yok maalesef … Başka aydan devam

Kızlar tekrar merhaba 10 unda çatlama göründü göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı yaşıyorum 24 regl günüm sabah test yaptım negatif çıktı fakat midem çok bulanıyor ve peceteye silince leke geldi daha yeni testi erken yapmış olabilir miyim olsaydı çıkar mıydı teste bilgisi olan var mı

Kızlar tekrar merhaba 10 unda çatlama göründü göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı yaşıyorum 24 regl günüm sabah test yaptım negatif çıktı fakat midem çok bulanıyor ve peceteye silince leke geldi daha yeni testi erken yapmış olabilir miyim olsaydı çıkar mıydı teste bilgisi olan var mı
Hangi testten yaptınız

Sanırım en iyisi regl olmayı beklemek bu ayda nasip değilmiş
Umutsuzluğa kapılmak için çok erken.hem yaşadığınız lekelenme silik gebelik testinden daha önemli bi belirti bence.birkac gün sabretmek geriyor adet günü inşallah güzel haberinizi verirsiniz burda☺️

Umutsuzluğa kapılmak için çok erken.hem yaşadığınız lekelenme silik gebelik testinden daha önemli bi belirti bence.birkac gün sabretmek geriyor adet günü inşallah güzel haberinizi verirsiniz burda☺️
9 aydır deniyoruz negatif görmek artık çok yıpratıcı oluyor ama inşallah güzel bir haberim olursa mutlaka haber veririm ☺️

Back
X