- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 33
- 31
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Şuan yumurtlama haftamdaymışım telefonuma indirdiğim programa göre. Umarım bu ay hamile kalırım ve martın 4ü gibi regl günüm. Umarım regl olmam[/Q
benim de şansım orta görünüyor canım, yumurtlamayi kaçırdımbat 1 mart benim
Hadi inşallah tutmuştur o halde :)Benim de yumurtlamadan sonra 6. günüm :) beklemedeyim
inşallah canim ya bi de benim ilk iliskimdi ondan daha garip hissediyorum sanki her iliskide tutacak da benimki de iş işteOlsun belki de kaçırmamışsındır canım :) yani hesapladığın gün değilde başka gündür inşallahhh
yumurtlamadan sonra 6.gununde mi iliskiye girdin canımBenim de yumurtlamadan sonra 6. günüm :) beklemedeyim
Benimde çok değil 4. Ay deneyişim bu ay ama herkes ilk aylarda vücut bu duruma alışmaya çalışıyor önce diyor. Ama kimisi de hemen ilk denemede hamile kalıyor bilemeyiz ki inşallah olur yaainşallah canim ya bi de benim ilk iliskimdi ondan daha garip hissediyorum sanki her iliskide tutacak da benimki de iş işte
ben de bir seneye kadar bakicam canim hep gunleri kovalicam işte. ama inanilmaz istek var icimde :) hepimiz hamis oluruz inşallah bu ay hayirlisiylaBenimde çok değil 4. Ay deneyişim bu ay ama herkes ilk aylarda vücut bu duruma alışmaya çalışıyor önce diyor. Ama kimisi de hemen ilk denemede hamile kalıyor bilemeyiz ki inşallah olur yaa
İnşallah ama stres yapmamak lazımmış stres yapınca olmuyormuş maalesefben de bir seneye kadar bakicam canim hep gunleri kovalicam işte. ama inanilmaz istek var icimde :) hepimiz hamis oluruz inşallah bu ay hayirlisiyla
Hayır tabii ki. Yumurtlamanın üzerinden 6 gün geçti. 10 gün geçince gebelik testi gösteriyor. 4 gün sonra öğreneceğim :)yumurtlamadan sonra 6.gununde mi iliskiye girdin canım
Ayy bende bekliyorum olur insallah hepimizinkızlar buraya toplanalım sayımızı bilelim
Evet malesef sprey,tükürük,kayganlaştırıcı bunlar sperm kalitesini etkileyen şeyler. Kullanmamak lazımkızlar ben de spreysiz iliskiye giremiyorum spermleri öldürüyormuş çok üzüldüm.
Bende sabırsızlıkla mart ayı bekleyenlerdenim. Bi yandan da her ay olumsuza alıştığım için bu ay da olmayacak hissi şimdiden beynime yerleştidoktora gittim yumurtamı takip etti ama çatlatma iğnesi falan olmadı deneyin dedi çünkü her ay problem olmadan yumurta büyüyor çatlıyor ama nasip olmuyor bir türlü. Eğer bu ay olmazsa rahim filmi istiyecek. Dua ediyorum bu ay olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?