Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canim ya bi de benim ilk iliskimdi ondan daha garip hissediyorum sanki her iliskide tutacak da benimki de iş işte
Benimde çok değil 4. Ay deneyişim bu ay ama herkes ilk aylarda vücut bu duruma alışmaya çalışıyor önce diyor. Ama kimisi de hemen ilk denemede hamile kalıyor bilemeyiz ki inşallah olur yaa

Benimde çok değil 4. Ay deneyişim bu ay ama herkes ilk aylarda vücut bu duruma alışmaya çalışıyor önce diyor. Ama kimisi de hemen ilk denemede hamile kalıyor bilemeyiz ki inşallah olur yaa
ben de bir seneye kadar bakicam canim hep gunleri kovalicam işte. ama inanilmaz istek var icimde :) hepimiz hamis oluruz inşallah bu ay hayirlisiyla

ben de bir seneye kadar bakicam canim hep gunleri kovalicam işte. ama inanilmaz istek var icimde :) hepimiz hamis oluruz inşallah bu ay hayirlisiyla
İnşallah ama stres yapmamak lazımmış stres yapınca olmuyormuş maalesef yani hiç düşünmememiz gerek hamile kalma işini aslında ama henüz düşünmemeyi başarabilmiş değilim ben :)

selam kızlarrr , 10 aylık evliyim çocuk düşünmüyorduk şimdiye kadar ama artık istiyoruz :) doğum kontrol hapını bıraktım şuan adet dönemimdeyim bundan sonrasında korunmayacağız doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ay içinde geliyormuş vucut kendine hemen hamile kalmayı beklemiyorum
bilemedim çok heyecanlıyım

Bende sabırsızlıkla mart ayı bekleyenlerdenim. Bi yandan da her ay olumsuza alıştığım için bu ay da olmayacak hissi şimdiden beynime yerleşti doktora gittim yumurtamı takip etti ama çatlatma iğnesi falan olmadı deneyin dedi çünkü her ay problem olmadan yumurta büyüyor çatlıyor ama nasip olmuyor bir türlü. Eğer bu ay olmazsa rahim filmi istiyecek. Dua ediyorum bu ay olsun diye.

o olmayacak hissi aslında bizi bitiriyor.. bizde yaklaşık 5 aydır deniyoruz. bir kimsayal gebelik yaşadım. yumurtalama takibi banada yapıldı. klomen kullandım. cuma dr bakacak büyüme varmı diye. inşallah güzel şeyler duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…