- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
kızlar benim çok mide bulantım var. adetime de 6 gün var. bebek olduysa bu kadar erken mide bulantısı olur mu?
Benim 1 tane kizim var canim Rabbim olmayanlarada nasip etsin 2. Ye hamile kaldim eylulde dusuk yaptim korundum aralkta kornmayi biraktim o zamandan bkliorum bakalimSaol cnm me zamandır düşünüyorsunuz bebek soğan küründen başka yaptığımı seyler varmı
Benim bulantılarım da erken başladı. Adete on gün kala hem mide bulantısı, hem baş dönmesi hem de göğüs hassasiyeti yaşadımkızlar benim çok mide bulantım var. adetime de 6 gün var. bebek olduysa bu kadar erken mide bulantısı olur mu?
cok uykun oluyor muydu?Benim bulantılarım da erken başladı. Adete on gün kala hem mide bulantısı, hem baş dönmesi hem de göğüs hassasiyeti yaşadım
Genelde de uykulu Bi insanımdır ama uyku düzenim değişmişti, gece ara ara uyanıyodum sabah da 8gibi kalkar Bi iki saat sonra yine uyurdum iki saat uyur uyanırdım Akşamüzeri 5-6gibi uykum gelirdi ama uyumazdımcok uykun oluyor muydu?
Testi yeniden yapsan iyi olur sanirim bozkluk var gbiKızlar gebelik var mı sizce silik çizgi var gibi geliyo
Benim de bat 1 mart bakalım bekliyorumkızlar buraya toplanalım sayımızı bilelim
Benim de bat 1 Mart. 7 yaşında bir kızım var ikinci gebeliğim 12. haftada sonlandı malesef uzun bi süre gebeliğe cesaret edemedim yine kaybederim diye. Bu ay ilk kez deniyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahkızlar buraya toplanalım sayımızı bilelim
Tarihlerimiz aynıymış seninle, umarım bende olmamŞuan yumurtlama haftamdaymışım telefonuma indirdiğim programa göre. Umarım bu ay hamile kalırım ve martın 4ü gibi regl günüm. Umarım regl olmam
Benim de bat 1 mart bakalım bekliyoru
Şimdi yaptığın testler sadece moralini bozar kendimden biliyorumSon regli tarihim 8 şubat ve bir sonrakine 13 gün var sonucu öğrenmeme epey var yani buna rağmen gebelik testi yapıyorum deli gibi bi öneriniz var mı kızçeler sanırım psikolojim bozuldu dertleşecek kimsem de yok ondan böyle oldum sanırım iyi ki burayı keşfettim...
Haklısın 13 gün sonra durumu güncellemeye gelicemŞimdi yaptığın testler sadece moralini bozar kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?