• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9-10 Mart Yumurtlama/Çatlama Görenlerle Belirti Beklemece 🐣

Bilmiyorum ama kan verip negatif görüp bir iki gün sonra ya da bir hafta sonra pozitife dönenler var o nasıl oluyordur? Hep merak etmisimdir
Geç döllenme oluyor muhtemelen.ben yumurtlama tarihimi bildiğim için öyle bi ihtimal yok.burda okuya okuya neler neler öğreniyoruz uzman olcaz yakında 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 1000040125.webp
    1000040125.webp
    15 KB · Görüntüleme: 26
Bugün olmadım canım test yapmaya korkuyorum sanki test yapınca başlayacak gibi bekliyorum
Sen naptın oldunmu
Yaaa inşallah vardır ya test yapsana gerçekten var olup olmadığını öğrenirsin yoksa bu şekilde çok strese girmiş oluyorsun . Benim bat bayramin ilk günü bakalım

Arkadaşlar ben bu ay ilk defa bu testten yaptım. 21 ve 23 martı değerlendirdik. Bugun pik gördüm. Yarın da değerlendircem. Bugun çalıştığımız için bir arada değiliz. Bugunu değerlendiremediğim için hamile kalmama gibi bir durumum olabilir mi ?

Eklentiler

• 1000061198.webp
    1000061198.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 4
Yaaa inşallah vardır ya test yapsana gerçekten var olup olmadığını öğrenirsin yoksa bu şekilde çok strese girmiş oluyorsun . Benim bat bayramin ilk günü bakalım
Canım hiç bilmiyorum ki var ya da yok hiç tahmin edemiyorum biraz bel ağrım ara sıra kasıt batması ve hafif göğüs ağrım var başka belirtim yok sence var olabilir mi

Arkadaşlar ben bu ay ilk defa bu testten yaptım. 21 ve 23 martı değerlendirdik. Bugun pik gördüm. Yarın da değerlendircem. Bugun çalıştığımız için bir arada değiliz. Bugunu değerlendiremediğim için hamile kalmama gibi bir durumum olabilir mi ?
Öyle bir durum olamaz canım yumurta öncesi ilişki daha önemli diye biliyorum ben inşallah güzel sonuçlar alırsın

Back
X