- Konu Sahibi elmacikkemikleri
Bat bekleyen ama iniallah gelmesin diyenlerdenim
var mu bu ay güzel haberi alanlar? Benim bat 11-12 Mart gibi. Yumurtlamadan sonraki 7.günüm bugün. Pusuda bekliyorum umarım gelmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze gelinsin yaniÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Mayısta 1 yıl olcak canım evlilik. İlk olucak inşallah :)
Bende senın gıbıyım hakkımzda hayrlısı zamanda gecmıyor senin az kalmıs banadaha cok varBat bekleyen ama iniallah gelmesin diyenlerdenimvar mu bu ay güzel haberi alanlar? Benim bat 11-12 Mart gibi. Yumurtlamadan sonraki 7.günüm bugün. Pusuda bekliyorum umarım gelmez
![]()
21 martta benımkı bakalım ne olacakBat bekleyen ama iniallah gelmesin diyenlerdenimvar mu bu ay güzel haberi alanlar? Benim bat 11-12 Mart gibi. Yumurtlamadan sonraki 7.günüm bugün. Pusuda bekliyorum umarım gelmez
![]()
Bat yaklaştıkça zaman daha yavaş geçiyor sanki21 martta benımkı bakalım ne olacak
Skma canını canım daha vakti degıl demkkı hiç korundun mu hapla falanKan sonucum çıktı. Yine hamile değilim![]()
Tam olarak kaç çıktı adetın gecmşmydıKan sonucum çıktı. Yine hamile değilim![]()
Bat yaklaştıkça zaman daha yavaş geçiyor sankihakkımızda hayırlısı olsun
0.1 canım 3 gün falan var adetimeTam olarak kaç çıktı adetın gecmşmydı
Biraz dhaa yuksek olsaydı artardı belkı derdım ama dusukmus0.1 canım 3 gün falan var adetime
MalesefBiraz dhaa yuksek olsaydı artardı belkı derdım ama dusukmus
Bu ay gelmeyecekmiş demek ki, sıkma canını ve fazla kafana takma 2 gebelik yaşadım 2sinde de hiç beklemediğim anda öğrendim. Kendimi hiç dinlememiştimMalesefmart ayı iptal Nisan a bakıcaz artıkkkk
Canım inşallah bu ay bizim :)Benim de yumurtlamadan sonra 6. günüm :) beklemedeyim
senin bat nedir?Canım inşallah bu ay bizim :)
Hayır tabii ki. Yumurtlamanın üzerinden 6 gün geçti. 10 gün geçince gebelik testi gösteriyor. 4 gün sonra öğreneceğim :)
Benimki 17 mart :)BAT’i 16 Mart olan var mi?
Sen benim geçen ayki gönderilerimi okumuşsun. Bu ay bugün daha 7. Günüm. Yumurtlamaya 1haftam var daha benim :) ama evet bu ay bizim :)Aaa ben bu forumu yeni okuyorum yaptın mı canım test noldu sonuç