- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Dedigin gibi kisti adet doneminde atiliyo diyolar belki ondandir canim o lekelenme . 4 gundur olmasi ilginc. Benim adet oncesi bi gun olur gecercumartesiye kadar beklicem canim bakalim. gelmezse gidicem en azindan kisti eritmek icin ilac verir
ya da bu sefer atamadi o da olabilir dimi. kasik ağrısı da cok fazla. yürüyüşümü cok etkiliyor o dereceDedigin gibi kisti adet doneminde atiliyo diyolar belki ondandir canim o lekelenme . 4 gundur olmasi ilginc. Benim adet oncesi bi gun olur gecer
Olabilir belki canim ama bilemeyiz isini garantiye al bence.ya da bu sefer atamadi o da olabilir dimi. kasik ağrısı da cok fazla. yürüyüşümü cok etkiliyor o derece
Bende 4 gu n kala yaptim pozitif çıktı kan testi yaptırdım biraz değer dusuk cikti ama bir kac gun sonra tekrar yapalim pozitif gozukuyor dediler carsamba bi test daha yaptiricam emin olmak için umarim senin testinde regli tarihin gectikten sonra pozitif gösterir. Negatif olsada morel bozmak yok ben dra gittiğimde beni kadin kisirligi bolumune yonlendirmisti ama ben bir turlu gitmeye cesaret edememistim simdi bir umudum varBenim 3-4 gün falan var reglme. Tam Gün kestiremiyorum hiç tam aynı gün olmuyor çünkü ama bugünlerde regl olucam. Fakattt ne hamilelik ne regl hiçbi belirtim yok. Asla dayanamadığım için erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sanırsammm gebe değilim.
Kac ciktiginda pozitif dedi canim sana.Bende 4 gu n kala yaptim pozitif çıktı kan testi yaptırdım biraz değer dusuk cikti ama bir kac gun sonra tekrar yapalim pozitif gozukuyor dediler carsamba bi test daha yaptiricam emin olmak icib
Hakkında hayrlısı olsun canım inşallah guzel haberlerle gelrsın ne zaman tekrarlayacaksın testıBende 4 gu n kala yaptim pozitif çıktı kan testi yaptırdım biraz değer dusuk cikti ama bir kac gun sonra tekrar yapalim pozitif gozukuyor dediler carsamba bi test daha yaptiricam emin olmak için umarim senin testinde regli tarihin gectikten sonra pozitif gösterir. Negatif olsada morel bozmak yok ben dra gittiğimde beni kadin kisirligi bolumune yonlendirmisti ama ben bir turlu gitmeye cesaret edememistim simdi bir umudum var
Hayırlı olsun canımmm çok sevındımÇok şükür rahim filmine gerek kalmadıRabbim yüzümü güldürdü hamileyim Sabırla duayla bekleyen herkese nasip olsun inşallah.
Bu gebelık testı mı ovulasyon mu .hamılelık için yaptgnı bılıorumda test şekil olarak ovuya bnzıodaMerhaba tekrar kocaman gunaydin herkese evett hamileyim
Ayy hayırlı olsun çok güzel bir haber darısı bizlere olsunMerhaba tekrar kocaman gunaydin herkese evett hamileyim
Canım senin adına o kadar çok sevindim ki. Gözün aydın :) bende yarın sabah gidip test yaptırıcam inşallah pozitif çıkar.Bende 4 gu n kala yaptim pozitif çıktı kan testi yaptırdım biraz değer dusuk cikti ama bir kac gun sonra tekrar yapalim pozitif gozukuyor dediler carsamba bi test daha yaptiricam emin olmak için umarim senin testinde regli tarihin gectikten sonra pozitif gösterir. Negatif olsada morel bozmak yok ben dra gittiğimde beni kadin kisirligi bolumune yonlendirmisti ama ben bir turlu gitmeye cesaret edememistim simdi bir umudum var
Gebelik testi kanda yaptırdım ayricaBu gebelık testı mı ovulasyon mu .hamılelık için yaptgnı bılıorumda test şekil olarak ovuya bnzıoda
Tebrik ederim Allah sağlıkla doğumunu nasip etsin inşallahÇok şükür rahim filmine gerek kalmadıRabbim yüzümü güldürdü hamileyim Sabırla duayla bekleyen herkese nasip olsun inşallah.
Kübra senin 3 gün falan vardı galiba erken mi yapıcaksın testiniCanım senin adına o kadar çok sevindim ki. Gözün aydın :) bende yarın sabah gidip test yaptırıcam inşallah pozitif çıkar.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Bana dun catlatma ignesi yapildi. Herseyin hayirlisiÇok şükür rahim filmine gerek kalmadıRabbim yüzümü güldürdü hamileyim Sabırla duayla bekleyen herkese nasip olsun inşallah.
Evet canım çünkü asla sabırlı Bi insan olmayı başaramadımmmKübra senin 3 gün falan vardı galiba erken mi yapıcaksın testini
Aynı ben :))Evet canım çünkü asla sabırlı Bi insan olmayı başaramadımmm
Naptın yaptrdın mı test bizide habersız bırakmaEvet canım çünkü asla sabırlı Bi insan olmayı başaramadımmm
Yaptırdım canım ama 3 gibi çıkıcak sonuç haber veririm mutlaka ama çokta umutlu değilimNaptın yaptrdın mı test bizide habersız bırakma
Rabbim gönlüne göre versin inşallah guzel haberler verırsın kaç yıllık evlısın ilk çocuk muYaptırdım canım ama 3 gibi çıkıcak sonuç haber veririm mutlaka ama çokta umutlu değilim
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Mayısta 1 yıl olcak canım evlilik. İlk olucak inşallah :)Rabbim gönlüne göre versin inşallah guzel haberler verırsın kaç yıllık evlısın ilk çocuk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?