- 25 Şubat 2019
- 46
- 28
- 3
- 41
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Merhaba tekrar kocaman gunaydin herkese evett hamileyimHepimizden guzel haberler aliriz insallah
Gozun aydin canimMerhaba tekrar kocaman gunaydin herkese evett hamileyim
gözün aydınn , sabah sabah güzel haberMerhaba tekrar kocaman gunaydin herkese evett hamileyim
amin cümlemizi güldürsün :)Gozun aydin canimRabbim seni hep guldursun. Hayirla kucağınaal inşallah
inşallah her isteyene nasip olsun bir an öncegözün aydınn , sabah sabah güzel haberDarısı başımıza inşallahh
Benim de 6 gün var ben de hiç bişey hissetmiyorum şuan. İnşallah aramızdan birileri mart ayının şanslısı olurBenim 3-4 gün falan var reglme. Tam Gün kestiremiyorum hiç tam aynı gün olmuyor çünkü ama bugünlerde regl olucam. Fakattt ne hamilelik ne regl hiçbi belirtim yok. Asla dayanamadığım için erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sanırsammm gebe değilim.
hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsınMerhaba tekrar kocaman gunaydin herkese evett hamileyim
Yaaa gözün aydın tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı basip etsinMerhaba tekrar kocaman gunaydin herkese evett hamileyim
amin canım çok teşekkürler darısı her isteyene nasip olsunYaaa gözün aydın tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı basip etsin♥♥
Nasıl geliyo peki az az mı yoksa regl başlar gibi mi?kızlar ben cuma bat demiştim ya biliyosunuz zaten idrar testim negatif cikti. regl oldum demiştim ancak kahverengi akıntı sadece normalde 2 gun surerdi bugün 4oldu cok kafaya takiyorum kotu bisey mi var diye
canim az az nasil diyim yapışık uhu gibi açık kahveNasıl geliyo peki az az mı yoksa regl başlar gibi mi?
Hamile olma sakıncanim az az nasil diyim yapışık uhu gibi açık kahve
Bi gebelik testi yapsana hala olmazsan, sabah yap amacanim az az nasil diyim yapışık uhu gibi açık kahve
zaten 3cm kist vardi gecen ay doktor reglin ikinci gunu gel zaten catlar o dedi. hani kötü konuşmadı. ilk defa bu kadar uzun surdu ondan taktim kafaya. hamile olamam silik cizgi bile cikmadiHamile olma sakın
Çok şükür rahim filmine gerek kalmadıAyni durumdayiz. Bana da bu ay olmazsa rahim filmi cekelim dedi doktorum
Idrarda cikmamistir belki bence aksatma git doktora. Testte cikmasada ultrasonla baktir yumurtaliklarina.yo
zaten 3cm kist vardi gecen ay doktor reglin ikinci gunu gel zaten catlar o dedi. hani kötü konuşmadı. ilk defa bu kadar uzun surdu ondan taktim kafaya. hamile olamam silik cizgi bile cikmadi
cumartesiye kadar beklicem canim bakalim. gelmezse gidicem en azindan kisti eritmek icin ilac verirIdrarda cikmamistir belki bence aksatma git doktora. Testte cikmasada ultrasonla baktir yumurtaliklarina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?