Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 3-4 gün falan var reglme. Tam Gün kestiremiyorum hiç tam aynı gün olmuyor çünkü ama bugünlerde regl olucam. Fakattt ne hamilelik ne regl hiçbi belirtim yok. Asla dayanamadığım için erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sanırsammm gebe değilim.

Benim de 6 gün var ben de hiç bişey hissetmiyorum şuan. İnşallah aramızdan birileri mart ayının şanslısı olur

kızlar ben cuma bat demiştim ya biliyosunuz zaten idrar testim negatif cikti. regl oldum demiştim ancak kahverengi akıntı sadece normalde 2 gun surerdi bugün 4oldu cok kafaya takiyorum kotu bisey mi var diye

kızlar ben cuma bat demiştim ya biliyosunuz zaten idrar testim negatif cikti. regl oldum demiştim ancak kahverengi akıntı sadece normalde 2 gun surerdi bugün 4oldu cok kafaya takiyorum kotu bisey mi var diye
Nasıl geliyo peki az az mı yoksa regl başlar gibi mi?

yo

zaten 3cm kist vardi gecen ay doktor reglin ikinci gunu gel zaten catlar o dedi. hani kötü konuşmadı. ilk defa bu kadar uzun surdu ondan taktim kafaya. hamile olamam silik cizgi bile cikmadi
Idrarda cikmamistir belki bence aksatma git doktora. Testte cikmasada ultrasonla baktir yumurtaliklarina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…