- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
senin bat nedir?
Sen benim geçen ayki gönderilerimi okumuşsun. Bu ay bugün daha 7. Günüm. Yumurtlamaya 1haftam var daha benim :) ama evet bu ay bizim :)
Canım ben forumu martta hazırlık yapanlar olarak düşündüm bir an :)) 2 Nisan benim ya daha yeni bitti reglimsenin bat nedir?
benim de 3 gün var, adet belirtisi bile yokBenimde adete 3gunvar ama hamilelikle ilgili belirti Yok
Benim 3 gün var bata pazartesi sabah hala olmazsam yapıcam testiHayrlı geceler hanmlar yarın test yapack olanlar var mı ????
Bizide habersiz bırakma canmBenim 3 gün var bata pazartesi sabah hala olmazsam yapıcam testi
inşallah regl olmam da büyük harflerle haber veririm :)Bizide habersiz bırakma canm
KAc aydir istiyorsunuz? Herhangi bir tedavi goruyo musun? Ben femara ve catlatma ignesi oldum bu ay. Ayrica preseed kullaniyorjm. Esimle birlikle her gun bi tane opema q10 kullaniyoruz bir de esim her aksam keciboynuzu suyu iciyor.Benimki 17 mart :)
Daha yeniyiz, 1-2 aydir istiyoruz. Doktor bana inofolik diye folik asit verdi. Prospektusundr pkolular icin oldugu yaziyor. Bunu kullan 6 ay olmazsa ilac tedavisine baslariz dedi. Bu ay hamislik olmaz ise bir de sogan kuru deneyecegim. İlac tedavisine kadar tum yollari denemek istiyorum. İnsallah canim, Allah isteyen herkesin karinlarini doldursun bebislerle bu baharKAc aydir istiyorsunuz? Herhangi bir tedavi goruyo musun? Ben femara ve catlatma ignesi oldum bu ay. Ayrica preseed kullaniyorjm. Esimle birlikle her gun bi tane opema q10 kullaniyoruz bir de esim her aksam keciboynuzu suyu iciyor.
İlkbaharin gelisine bu ay hepimizin ici cicek acsin❤❤
merhaba canimInsallh canim yaa hepp dua ediyorumm hepimiz için
Hapı ne zaman bıraktn canm yanı bir kutuyu tam bitirp mi bıraktn yoksa yarımmı bıraktnKızlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Doğum kontrol hapı kullandım 3 ay, geçen ay bıraktım.. Bu ay adetim 9 gün geçti 1-6.günlerdeki testler negatif. Bugün peçeteye pembe leke geldi, adet oldum dedim ama kahverengi iki üç leke daha gelip bitti.. Gebeliğin geç olması ihtimali var mıdır acaba, yoksa vücudum hapı bıraktığım için kendine mi geliyor
Bitirip bıraktım Ocağın sonunda son adetimi oldum bu ay böyle olduHapı ne zaman bıraktn canm yanı bir kutuyu tam bitirp mi bıraktn yoksa yarımmı bıraktn
Hmm ben yarım bırakmıstım 15 gune yakın geckmıstı acaba öylemi dedım ama yok valla bılemedım leke biteli kaç gn olduBitirip bıraktım Ocağın sonunda son adetimi oldum bu ay böyle oldu
Bugün sabah geldi, bitti bu saat oldu daha gelen giden yok maalesefHmm ben yarım bırakmıstım 15 gune yakın geckmıstı acaba öylemi dedım ama yok valla bılemedım leke biteli kaç gn oldu
Biraz daha bekle canım gelebilir belki neden korundun düşük falnmı yapmştnBugün sabah geldi, bitti bu saat oldu daha gelen giden yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?