Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki 17 mart :)
KAc aydir istiyorsunuz? Herhangi bir tedavi goruyo musun? Ben femara ve catlatma ignesi oldum bu ay. Ayrica preseed kullaniyorjm. Esimle birlikle her gun bi tane opema q10 kullaniyoruz bir de esim her aksam keciboynuzu suyu iciyor.
İlkbaharin gelisine bu ay hepimizin ici cicek acsin

Daha yeniyiz, 1-2 aydir istiyoruz. Doktor bana inofolik diye folik asit verdi. Prospektusundr pkolular icin oldugu yaziyor. Bunu kullan 6 ay olmazsa ilac tedavisine baslariz dedi. Bu ay hamislik olmaz ise bir de sogan kuru deneyecegim. İlac tedavisine kadar tum yollari denemek istiyorum. İnsallah canim, Allah isteyen herkesin karinlarini doldursun bebislerle bu bahar

Kızlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Doğum kontrol hapı kullandım 3 ay, geçen ay bıraktım.. Bu ay adetim 9 gün geçti 1-6.günlerdeki testler negatif. Bugün peçeteye pembe leke geldi, adet oldum dedim ama kahverengi iki üç leke daha gelip bitti.. Gebeliğin geç olması ihtimali var mıdır acaba, yoksa vücudum hapı bıraktığım için kendine mi geliyor

Ovu yaptım sılık cıktı yarın yumurtlama gunm zannedıodum ama degıl sanırım bakalım yarın ne cıkacak

Hapı ne zaman bıraktn canm yanı bir kutuyu tam bitirp mi bıraktn yoksa yarımmı bıraktn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…