• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim çok mide bulantım var. adetime de 6 gün var. bebek olduysa bu kadar erken mide bulantısı olur mu?
Benim bulantılarım da erken başladı. Adete on gün kala hem mide bulantısı, hem baş dönmesi hem de göğüs hassasiyeti yaşadım

cok uykun oluyor muydu?
Genelde de uykulu Bi insanımdır ama uyku düzenim değişmişti, gece ara ara uyanıyodum sabah da 8gibi kalkar Bi iki saat sonra yine uyurdum iki saat uyur uyanırdım Akşamüzeri 5-6gibi uykum gelirdi ama uyumazdım

Şimdi gece 1gibi yatıp sabah 9gibi kalkıyorum, bazen 8,bazen 7de uyanıyorum. Şanslıysam 1saat daha uyuyorum. Gün içinde zil durursa bir saat uyuyorum. Yani gebe değilken daha çok uyuyodum

Merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki hafta bahçeci umutta Cem beyle başlıycam aranızda orada tedavi gören var mı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız🤲

1 ay adet olmadan ikinci aya hamile kalma ihtimalim var mi soyle anlatyim en son 20 subatta oldum ve martta olmadim hala da olmadim ve bu ayki adet gnume 1 hafta kaldi hamile kalabilirmiyim bu ay

Kızlar gebelik var mı sizce silik çizgi var gibi geliyo

Eklentiler

• 20190411_235938.webp
    20190411_235938.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 104
  • 20190411_235938.webp
    20190411_235938.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 71
Son regli tarihim 8 şubat ve bir sonrakine 13 gün var sonucu öğrenmeme epey var yani buna rağmen gebelik testi yapıyorum deli gibi bi öneriniz var mı kızçeler sanırım psikolojim bozuldu dertleşecek kimsem de yok ondan böyle oldum sanırım iyi ki burayı keşfettim...

Son regli tarihim 8 şubat ve bir sonrakine 13 gün var sonucu öğrenmeme epey var yani buna rağmen gebelik testi yapıyorum deli gibi bi öneriniz var mı kızçeler sanırım psikolojim bozuldu dertleşecek kimsem de yok ondan böyle oldum sanırım iyi ki burayı keşfettim...
Şimdi yaptığın testler sadece moralini bozar kendimden biliyorum😊

Back
X