Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 3-4 gün falan var reglme. Tam Gün kestiremiyorum hiç tam aynı gün olmuyor çünkü ama bugünlerde regl olucam. Fakattt ne hamilelik ne regl hiçbi belirtim yok. Asla dayanamadığım için erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sanırsammm gebe değilim.
Bende 4 gu n kala yaptim pozitif çıktı kan testi yaptırdım biraz değer dusuk cikti ama bir kac gun sonra tekrar yapalim pozitif gozukuyor dediler carsamba bi test daha yaptiricam emin olmak için umarim senin testinde regli tarihin gectikten sonra pozitif gösterir. Negatif olsada morel bozmak yok ben dra gittiğimde beni kadin kisirligi bolumune yonlendirmisti ama ben bir turlu gitmeye cesaret edememistim simdi bir umudum var 🐞

Bende 4 gu n kala yaptim pozitif çıktı kan testi yaptırdım biraz değer dusuk cikti ama bir kac gun sonra tekrar yapalim pozitif gozukuyor dediler carsamba bi test daha yaptiricam emin olmak için umarim senin testinde regli tarihin gectikten sonra pozitif gösterir. Negatif olsada morel bozmak yok ben dra gittiğimde beni kadin kisirligi bolumune yonlendirmisti ama ben bir turlu gitmeye cesaret edememistim simdi bir umudum var 🐞
Hakkında hayrlısı olsun canım inşallah guzel haberlerle gelrsın ne zaman tekrarlayacaksın testı

Canım senin adına o kadar çok sevindim ki. Gözün aydın :) bende yarın sabah gidip test yaptırıcam inşallah pozitif çıkar.

Back
X