- 6 Mart 2019
- 194
- 98
- 28
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Yok canım yeni doğum yaptım sayılır oğlum daha 9 aylık, yarında gelmezse bi doktora giderim artık belli olur sanırım kan testinde gebelik varsa değil miBiraz daha bekle canım gelebilir belki neden korundun düşük falnmı yapmştn
Düşük yaptimm canimmmerhaba canim
nasilsin
sen hamieydin ne oldu ?
Evwt canım belli olur istiyormusun bwbişYok canım yeni doğum yaptım sayılır oğlum daha 9 aylık, yarında gelmezse bi doktora giderim artık belli olur sanırım kan testinde gebelik varsa değil mi
Bu ay olacağını düşünmüyorum doktor kontrolüne gitmeyi düşünüyorum sen gidiyormusun henüz hamılelık şansı olan günleri değerlendiremedikBenim 3 gün var bata pazartesi sabah hala olmazsam yapıcam testi
pkosluyum bu ilaçla hamile kalmıştım..Daha yeniyiz, 1-2 aydir istiyoruz. Doktor bana inofolik diye folik asit verdi. Prospektusundr pkolular icin oldugu yaziyor. Bunu kullan 6 ay olmazsa ilac tedavisine baslariz dedi. Bu ay hamislik olmaz ise bir de sogan kuru deneyecegim. İlac tedavisine kadar tum yollari denemek istiyorum. İnsallah canim, Allah isteyen herkesin karinlarini doldursun bebislerle bu bahar
gebelik varsa bile düşük değerde çıkar yine şüphede kalırsın. bence en erken 1 gün kala falan yaptırIyi geceler kizlar bende sabah kan verecegim adetime 4 gun var sizce beta hcg cikar mi varsa eger kac cikmali hcg bir kac belirti yaşıyorum ama psikolojikte olabilir
Gunaydin canim, toz olani mi combi mi? Ben sabah ve aksam ac karnina iciyorum. Sen nasil icmistin?pkosluyum bu ilaçla hamile kalmıştım..
inofolic combi günde 2 kez alıyodum. Ama belki kullanım dozu kişiden kişiye değişiyordur. Doktorum o şekilde önermişti. tabletGunaydin canim, toz olani mi combi mi? Ben sabah ve aksam ac karnina iciyorum. Sen nasil icmistin?
benim de 3 kaldı. sağ kasıkta batmalar oldu dün eğilip doğrulamadım. bekleyip görelimBata 4 gün var ama hiç bir belirtim yok sadece ara ara küçük kesikler giriyor karnıma ama o da çok nadir. Yine bebek yok sanırım
Hadi hayırlsıyla bu ay bebişlerimiz olur inşallah canımbenim de 3 kaldı. sağ kasıkta batmalar oldu dün eğilip doğrulamadım. bekleyip görelim
yaaaa canim cok sevindimmmm. siz ne zamandir istiyordunuzKızlar herkese merhaba ben de burda gebelik bekleyenlerdendim şükürler olsun bu ay nasip oldu rabbim ne kadar isteyen var cümlesinin kucağını boş bırakmasın ve sizlerin de..
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah bat ne zamandı ne zaman öğrendinKızlar herkese merhaba ben de burda gebelik bekleyenlerdendim şükürler olsun bu ay nasip oldu rabbim ne kadar isteyen var cümlesinin kucağını boş bırakmasın ve sizlerin de..
Hayrli olsun canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinKızlar herkese merhaba ben de burda gebelik bekleyenlerdendim şükürler olsun bu ay nasip oldu rabbim ne kadar isteyen var cümlesinin kucağını boş bırakmasın ve sizlerin de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?