9-10 Mart Yumurtlama/Çatlama Görenlerle Belirti Beklemece 🐣

Ben de sizin gibiyim aynı test yaptınız mı benim de bat 24 Mart
Dün yaptım ama çok erkendi dayanamadım yaptım öyle negatif tabiki. Benim adetime 6 gün varken hep adet belirtilerim başlar göğüs ağrısı kasık ağrısı ama onlar bile değişti artık geçen ay mesela hepsi çok farklıydı. Artık ne adet belirtisi ne zaman gelir hiç bilmiyorum açıkçası

Sizin catlama gecıktı mı benim döngüm 24 günde bir doktorda hapı yazmadan hesap yaptı tam kontrole çağırdığı gün çatlamam olmuş ama benim hesaba göre üç dört gün önce olması lazımdı bence letu gecıktırdı bır hafta kullandım catlama olunca ilacı bıraktırdı doktorum
Yok hayır gecikmedi

Bnde aynısı hiçbir belirti yok
Ben bu ay çok üzüldüm psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum 3 saatlik ağlama krizleri uyku sorunları uyuyamıyorum uyuyunca da uyanamıyorum berbat bir haldeyim yani uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştım ☹️

6 si pik 7 si çatlama gördüm…Ben de bu ay göğüs ağrısı heleki üst çevreleri iki gögüsünde hala da var ağrı ..gaz sorunu kabızlık yaşadım adetime daha var olmadım ama dün kan da < 2 çıktı

Ben bu ay çok üzüldüm psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum 3 saatlik ağlama krizleri uyku sorunları uyuyamıyorum uyuyunca da uyanamıyorum berbat bir haldeyim yani uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştım ☹️
Biliyorum çok üzülüyoruz ama Rabbim geciktiriyor da güzelleştiriyordur belki hiç ummadigimiz anda mucizelerimiz bize tutunur çok stres sıkıntı da etkiliyor bnmki o kadar kafama taktım ki prolaktin hormonum yükselmişti şimdi akışına bırakmak zorunda kaldığımi düşünüyorum çünkü hem kendimj hemde sağlığımı etkiliyor

Biliyorum çok üzülüyoruz ama Rabbim geciktiriyor da güzelleştiriyordur belki hiç ummadigimiz anda mucizelerimiz bize tutunur çok stres sıkıntı da etkiliyor bnmki o kadar kafama taktım ki prolaktin hormonum yükselmişti şimdi akışına bırakmak zorunda kaldığımi düşünüyorum çünkü hem kendimj hemde sağlığımı etkiliyor
Bende öyle akışına bırakıyordum ama bu ay artık dayanamadım çok istiyorum benimle aynı zaman evlenenler hep çocuk paylaşıyo bazıları ikinciyi yaptı çok zoruma gitti gerçekten ☹️

Bende öyle akışına bırakıyordum ama bu ay artık dayanamadım çok istiyorum benimle aynı zaman evlenenler hep çocuk paylaşıyo bazıları ikinciyi yaptı çok zoruma gitti gerçekten ☹️
Haklısın biliyorum ama gerçekten bn ilk oğlumu tam ümidi kesmiş olduğum zaman hamile olduğumu öğrendim ve benim hiçbir belirtim yoktu sadece adet 4gun kala adet sancisi gibi kasıklarım ağrıyordu

Üstteki dün öğlen yaptıgım
Alttakini de az önce yaptım
Hepsi mi yalancı pozitif hiç ihtimal yok mu sizce

Eklentiler

• IMG_8608.webp
    IMG_8608.webp
    23 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_8607.webp
    IMG_8607.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 45
Haklısın biliyorum ama gerçekten bn ilk oğlumu tam ümidi kesmiş olduğum zaman hamile olduğumu öğrendim ve benim hiçbir belirtim yoktu sadece adet 4gun kala adet sancisi gibi kasıklarım ağrıyordu
İnşallah benimde olur artık canım çok istiyorum 🌸

Daha 5/6 gün var balım , yalancı pozitiftir diye içimden hiç bi şey yapmak gelmiyor … malum freely yakında başka eczane de yok.
Ama görünüyor ikinci çizgi sen bilirsin yinede bende böyle çıksa uçarak giderdim hastaneye

Üstteki dün öğlen yaptıgım
Alttakini de az önce yaptım
Hepsi mi yalancı pozitif hiç ihtimal yok mu sizce
Niye yalancı pozitif diyosunuz. Bariz bir şekilde çıkmış 2. çizgi. Bir beliritiniz var mı yada yok mu ki öyle dediniz

Hemen sonrasında predictor early 6 gün önce gösteren test yaptım tertemiz negatif çıktı :(
Markaları pek bilmiyorum ama daha çok erken. Erken gebelik testi bile olsa göstermeme ihtimali çok yüksek, umudunu kaybetme. Benimde bat 24 mart aşırı göğüs, kasık ve bacak ağrım var ama bunlar belirti diyemem çünkü hepsi adet öncesi olan şeyler yine bir umut erken gebelik testi yaptım ama benimde negatif çıktı.

Back
X