Avuç avuç antidepresan kullanan arkadaşlarım hamile kaldi gayette sağlıklı doğurdular. Sadece süreç uzun geliyor kaybetme tabikiUmudu kaybetmemek lazım yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avuç avuç antidepresan kullanan arkadaşlarım hamile kaldi gayette sağlıklı doğurdular. Sadece süreç uzun geliyor kaybetme tabikiUmudu kaybetmemek lazım yani
Hayırlısı diyelim Allah bilir en iyi zamanı halimizi görüp vermiyor olabilirAvuç avuç antidepresan kullanan arkadaşlarım hamile kaldi gayette sağlıklı doğurdular. Sadece süreç uzun geliyor kaybetme tabiki
O zaman bugün çatlamış görünüyor.Toplu olan en alttaki dün onu değerlendirdim canım tek olan bugüne ait
Bugünde piki gördük çok şükür
Amiiin inşallah isteyen gönlünden geçiren herkese inşallahDarısı gebelik testindeki çift çizgiye inşallah
Ama halen koyu canımO zaman bugün çatlamış görünüyor.
Bugünü ve yarını da değerlendirin
Sanki T bir tık açılmış gibi geldi rengi. Olsun sonuçta her türlü bugün değerlendirmeniz lazımAma halen koyu canım
Bak canım dün ve bugünkülerSanki T bir tık açılmış gibi geldi rengi. Olsun sonuçta her türlü bugün değerlendirmeniz lazım
Alttaki bugün üstteki iki dünSanki T bir tık açılmış gibi geldi rengi. Olsun sonuçta her türlü bugün değerlendirmeniz lazım
Bence bugün çatlamış, ben de çok tecrübeli değilim aslında bu ay 2. Ayım olacak ovulasyonla.Alttaki bugün üstteki iki dün
Ayni saatte yapmadigindan da kaynaklanıyor olabilirAlttaki bugün üstteki iki dün
İki saat sonra yeniden yapacağım kuzum o zaman belli olurBence bugün çatlamış, ben de çok tecrübeli değilim aslında bu ay 2. Ayım olacak ovulasyonla.
Evet benimde böyleydi ertesi günü pik olduslm kızlar az önce ovi testi yaptim sanırım pik yaklaştı bian hiç olmicak sanmistim hep silik çıkınca
tabiki riske atmicam bu günü değerlendireceğim
Gelsin bebekler artıkKızlar bu ay geliyor mu artık?
İsmin yok unutmuş olabilir normalBeni eklemismiydiniz cnm bat 21 mart