• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
telefondan bısı anlasılmadı da pc den bakınca ıkı fotoda da gordum cızgıyı. 12. gun ıcın bıraz fazla sılık durabılır ama burda da gordum adet gunu hem de, bu derece sılık goren bazen demekkı gec yerlesıyo ya da ıdrara gec karısıyo ya da ne bıleyım basta zor artıp sonra cok fazla katlıyo ^^ rabbımden umıt kesılmez:)) yıne de yarın testı yenılemenı tavsıye ederım ^^gece de kalkıp gıdıyosan wc ye o bıle etkılıyo sonucta ^^ hayırlısı olsun :))

• Muhteşem
Reactions: BYV
İnşallah vardır bebek 🤲
Şöyle alsak hamile haberleri de biz de umutlansak :anneadayı:
Benim Bat ayın sonunda inşallah o zamana kadar hepinizin güzel haberini alırız 😊
Amin canim Insallah hepimizin o mutlu haberi verecegi gunler yakindir. Cok bekletmeden saglikla gelirler insallah.

Merhaba bende yeniyim bir kızım var 9 yıllık evlıyım 2 . Cocuguma hamıle kalmak istiyorum allahın izniyle bu ay bismillah dedık umarım cok bekletmez sizlerin deneyımlerımden faydalanmak isterım

Bat 16 mart beni de ekler misin 😁

telefondan bısı anlasılmadı da pc den bakınca ıkı fotoda da gordum cızgıyı. 12. gun ıcın bıraz fazla sılık durabılır ama burda da gordum adet gunu hem de, bu derece sılık goren bazen demekkı gec yerlesıyo ya da ıdrara gec karısıyo ya da ne bıleyım basta zor artıp sonra cok fazla katlıyo ^^ rabbımden umıt kesılmez:)) yıne de yarın testı yenılemenı tavsıye ederım ^^gece de kalkıp gıdıyosan wc ye o bıle etkılıyo sonucta ^^ hayırlısı olsun :))
Amin canim insallah vardir ve artar. Ben kendimi iki durumada hazirladim yarin tekrarlayacagim ama bu erken gebelikti elimde yok baska elimdekiler normal olmadi pazarda yaparim

Kizlar birsey soracagim. Simdi ben ovuya gore 14 gun sonra bat diyorum ama soyle birsey var. Belki aranizda kullanan vardir. Simdi ben klomen kullandim ama catlama ignesi olmadi ovu ile takip ettim pazar pikti. Pazartesi silindi. Dr bana pregesteron jel verdi buna sali gunu basla hergun bir tane kullan bitince birkac gune adet olursun. Olursan gel olmazsan 1 hafta sonra gel test yapalim dedi. Simdi benim 4 jelim daha var. Onlari kullandiktan birkac gun sonrami adet olacak. Kullanan varmi aranizda nasil okuyor bu is?

Kizlar benimde bat 28 mart daha calismalara bile baslamadik..

Back