- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
Amin canım beniminşallah canım isteyen herkese nasip olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım beniminşallah canım isteyen herkese nasip olsun
Şimdi böyle çok aldiniz ya kesin hamile.kalirsiniz görürsünüz gerk kalmaz yapmaya da inşallah
Aminn cnmnbenim çok.aminnAy amin inşallah hepimizin öyle olsun, Rabbim boş bırakmasın kimsenin kucağını
Ahhh kalsam hediye gonderirim birinizeŞimdi böyle çok aldiniz ya kesin hamile.kalirsiniz görürsünüz gerk kalmaz yapmaya da inşallah
Cnm bnm en büyük hediye hamile haberi almak olur bize ne zamandır düşünüyonz ki cnmAhhh kalsam hediye gonderirim birinize
Valla bnde ilk korunmayi biraktigim aylarda hamile klmistim ya 2 yada 3 iliski ama nasil yaptığımı bn bile bilmiyom valla ikiside oyle oldu ama smdi 2 aydir ugrasyom yok yok yokBu ilk günden hamile kalanlara nasil şaşırıyorum ya . Bir de korunup hamile kalanlara biz o kadar çaba elde var sıfır
Kızlar bugün ki testim bu şekilde öncekileri de atıyorum tek olan bu güne ait yorum bekliyorum
Toplu olan fotoğrafta en alttaki ne zaman, tek olan o mu başka mi ?Kızlar bugün ki testim bu şekilde öncekileri de atıyorum tek olan bu güne ait yorum bekliyorum
Olabilir canım.Selam kızlar Bi sorum olacak ya. Bu aralar idrara çıkınca çok kötü kasık ağrısı oluyor enfeksiyon falan mıdır acaba
Toplu olan en alttaki dün onu değerlendirdim canım tek olan bugüne aitToplu olan fotoğrafta en alttaki ne zaman, tek olan o mu başka mi ?
Kızlar bugün ki testim bu şekilde öncekileri de atıyorum tek olan bu güne ait yorum bekliyorum
Daha yeni bi sürü ilaç içmiştim iltihap için bu ay da boşuna gitti deseneOlabilir canım.
İltihap direkt engel değil diye biliyorum.Daha yeni bi sürü ilaç içmiştim iltihap için bu ay da boşuna gitti desene
Ben engel diye biliyorum hatta doktorlar önce iltihabı götürmeye çalışıyorlarİltihap direkt engel değil diye biliyorum.
Bugünkü bi tık açılmış canım çatlamış duruyorToplu olan en alttaki dün onu değerlendirdim canım tek olan bugüne ait
Millet nelerle uğraşırken oluyor iltihap engel değil sormuştum doktora. Çünkü zaten mantar iltihap hamileliktede oluyor onlarda ilaç kullanıyorDaha yeni bi sürü ilaç içmiştim iltihap için bu ay da boşuna gitti desene
Umudu kaybetmemek lazım yaniMillet nelerle uğraşırken oluyor iltihap engel değil sormuştum doktora. Çünkü zaten mantar iltihap hamileliktede oluyor onlarda ilaç kullanıyor