- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
valla canım onu bende anlamıyorum yada mart ayında hamile kalmayı planlıyorum diyip hamile kalanlaraBu ilk günden hamile kalanlara nasil şaşırıyorum ya . Bir de korunup hamile kalanlara biz o kadar çaba elde var sıfır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım onu bende anlamıyorum yada mart ayında hamile kalmayı planlıyorum diyip hamile kalanlaraBu ilk günden hamile kalanlara nasil şaşırıyorum ya . Bir de korunup hamile kalanlara biz o kadar çaba elde var sıfır
Evet canım nokta atışı yapıyor insanlarvalla canım onu bende anlamıyorum yada mart ayında hamile kalmayı planlıyorum diyip hamile kalanlara
hmm dogru evtPolikistik over de lh FSH a göre bir miktar yüksek zaten mesela FSH 4 lh 6 gibi
benim arkadas öğretmendi ücretsiz izne gore cocuk yaptivalla canım onu bende anlamıyorum yada mart ayında hamile kalmayı planlıyorum diyip hamile kalanlara
yok artık yaaa nasıl oluyo böylebenim arkadas öğretmendi ücretsiz izne gore cocuk yapti
marta geldi ve iste o yili kapadıyok artık yaaa nasıl oluyo böyle
karamsarlığa kapılmak istemiyorum ama hiç anne olamıycam sanırım insanın zamanla umutları tükeniyormarta geldi ve iste o yili kapadı
Bazıları cok dogurgan
Öyle düşünme lütfen Allah tan ümit hiç kesilmezkaramsarlığa kapılmak istemiyorum ama hiç anne olamıycam sanırım insanın zamanla umutları tükeniyor
oyle deme inşallah olucaz umutlu konuşmanız lazim tip çok gelistikaramsarlığa kapılmak istemiyorum ama hiç anne olamıycam sanırım insanın zamanla umutları tükeniyor
orası öyle tabi canım ama insana bazen geliyor karamsarlık hissiÖyle düşünme lütfen Allah tan ümit hiç kesilmez
sonuna kadar herşeyi denicez canım illa olacakoyle deme inşallah olucaz umutlu konuşmanız lazim tip çok gelisti
Tüp bebek var illa olacak
Elimin altında bulunsun diye 20 gebelik testi aldım elimde biraz ovi test vardı 10 tane de ekledim. Allah'tan gelen kargonun üstünde ne olduğu yazmıyor rezil olmuştum komşuya
Ya maliyeti aza indirdim sürekli bide eşimden istiyordum yazik utana sıkıla alıyordu evde bulunsun yapar geçerim stresi daha beterBen de almak istiyorum ama her gün yapıp yapıp dellenmek istemiyorum yumurtlama geçsin ondan şöyle regle yakın alayım diyorum bari 3-4 gün kala başlarım yapmaya
Bence de en güzeli 5 lira 5 lira derken eczanelere gidiyor para böyle epey uygun oluyor baktım ben deYa maliyeti aza indirdim sürekli bide eşimden istiyordum yazik utana sıkıla alıyordu evde bulunsun yapar geçerim stresi daha beter
Bende ilk denemede hamile.kalmistm.cnm kızıma bu seferde yeni başladık bakalım nasip.ne zman olursa o zamn olur da bazılarını çabuk hamile kalıyor cnm genetik genelde benim annemde bütün kardeşlerime ilk denemede kalmış inş hepimize nasip etsin Allahvalla canım onu bende anlamıyorum yada mart ayında hamile kalmayı planlıyorum diyip hamile kalanlara
Şimdi böyle çok aldiniz ya kesin hamile.kalirsiniz görürsünüz gerk kalmaz yapmaya da inşallahBen de almak istiyorum ama her gün yapıp yapıp dellenmek istemiyorum yumurtlama geçsin ondan şöyle regle yakın alayım diyorum bari 3-4 gün kala başlarım yapmaya
inşallah canım isteyen herkese nasip olsunBende ilk denemede hamile.kalmistm.cnm kızıma bu seferde yeni başladık bakalım nasip.ne zman olursa o zamn olur da bazılarını çabuk hamile kalıyor cnm genetik genelde benim annemde bütün kardeşlerime ilk denemede kalmış inş hepimize nasip etsin Allah