• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekledinizmi benide canım

Kizlar selam:KK28:
Bu sabah test yaptim varla yok arasi birsey cikti. Bir tarafim umutlu bir tarafim supheci:KK34: kendimi adete hazirladim ama acabalarda icten ice devam:KK48: Aklim diyorki bata 2-3 var ve yaptigin erken gebelik testi olsa net cikardi bosuna umitlenme. Kalbim diyorki adet gelmeden umut vardir. Insallah vardir kizlar:dua:
IMG-20200306-WA0000.jpg
img_1583476663118.jpg

Bu sabah test yaptim varla yok arasi birsey cikti. Bir tarafim umutlu bir tarafim supheci:KK34: kendimi adete hazirladim ama acabalarda icten ice devam:KK48: Aklim diyorki bata 2-3 var ve yaptigin erken gebelik testi olsa net cikardi bosuna umitlenme. Kalbim diyorki adet gelmeden umut vardir. Insallah vardir kizlar:dua:Eki Görüntüle 2601366 Eki Görüntüle 2601368
Alttakinde var gibi ama geç döllenme filan olabilir mi?

• Beğen
Reactions: BYV
Bu sabah test yaptim varla yok arasi birsey cikti. Bir tarafim umutlu bir tarafim supheci:KK34: kendimi adete hazirladim ama acabalarda icten ice devam:KK48: Aklim diyorki bata 2-3 var ve yaptigin erken gebelik testi olsa net cikardi bosuna umitlenme. Kalbim diyorki adet gelmeden umut vardir. Insallah vardir kizlar:dua:Eki Görüntüle 2601366 Eki Görüntüle 2601368
Ben göremedim sonuna kadar büyüttüm 🤷🏻‍♀️

• Beğen
Reactions: BYV
Alttakinde var gibi ama geç döllenme filan olabilir mi?
Yok kuzum sanmiyorum bu ay ilk defa klomen kullandim ovu testi ilede takip ettim. 2 yumurta vardi. Hatta yazdim burayada 2.de ayni gun catladi heralde cunku ovuda cikmadi birdaha. Yada varsa benim velet tembeldir belki yavas ilerliyordur :KK70: :KK70:

Yok kuzum sanmiyorum bu ay ilk defa klomen kullandim ovu testi ilede takip ettim. 2 yumurta vardi. Hatta yazdim burayada 2.de ayni gun catladi heralde cunku ovuda cikmadi birdaha. Yada varsa benim velet tembeldir belki yavas ilerliyordur :KK70: :KK70:
İğneden sonra kaçıncı gün bu test?

Back