Kocami bekliyorumNasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocami bekliyorumNasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz?
Kaçtı mı yoksa benimki yanıma bile oturmuyor bugünKocami bekliyorum
Yok işten gelicek kaçamaz biliyor bugünün anlam ve öneminiKaçtı mı yoksa benimki yanıma bile oturmuyor bugün
Etkiliyor diyende var etkilemesin diye 1boş 1dolu gecirende. En güzeli bitter çikolata ve sert türk kahvesi ver eşine o arttırıyormuş.Kızlar günlük ilişki sizce sperm hızını etkiler mi
ayyyy inşKızlar bu ay geliyor mu artık?
3-4 yumurtlama oldu, dün çatlamıştı değerlendik. Ben beklemeye geçtimNasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz?
Bende bekleme kısmındayım geçmek bilmez artık günler.3-4 yumurtlama oldu, dün çatlamıştı değerlendik. Ben beklemeye geçtim
Öyle valla, bu sefer hiç kasmıcam düşünmücem diyorum bakalım ne kadar uygulayabilicemBende bekleme kısmındayım geçmek bilmez artık günler.
Ayyyy hadi inşallah bu ay senden bekliyorum niyeyse icimden geçti3-4 yumurtlama oldu, dün çatlamıştı değerlendik. Ben beklemeye geçtim
Ben her ay yapıyorum bu işi diyerek başlıyorum biliyosun.Kizlar mart 10bneimdogumgunum
Hadi sizden buay coksey bekliyorum
Alttakinde var gibi ama geç döllenme filan olabilir mi?Kizlar selam
Bu sabah test yaptim varla yok arasi birsey cikti. Bir tarafim umutlu bir tarafim supheci kendimi adete hazirladim ama acabalarda icten ice devam Aklim diyorki bata 2-3 var ve yaptigin erken gebelik testi olsa net cikardi bosuna umitlenme. Kalbim diyorki adet gelmeden umut vardir. Insallah vardir kizlarEki Görüntüle 2601366 Eki Görüntüle 2601368
Ben göremedim sonuna kadar büyüttümKizlar selam
Bu sabah test yaptim varla yok arasi birsey cikti. Bir tarafim umutlu bir tarafim supheci kendimi adete hazirladim ama acabalarda icten ice devam Aklim diyorki bata 2-3 var ve yaptigin erken gebelik testi olsa net cikardi bosuna umitlenme. Kalbim diyorki adet gelmeden umut vardir. Insallah vardir kizlarEki Görüntüle 2601366 Eki Görüntüle 2601368
Enguzeli seninki bende nisana bakalimKizlar mart 10bneimdogumgunum
Hadi sizden buay coksey bekliyorum
Yok kuzum sanmiyorum bu ay ilk defa klomen kullandim ovu testi ilede takip ettim. 2 yumurta vardi. Hatta yazdim burayada 2.de ayni gun catladi heralde cunku ovuda cikmadi birdaha. Yada varsa benim velet tembeldir belki yavas ilerliyordurAlttakinde var gibi ama geç döllenme filan olabilir mi?
Iste canim cok belli belirsiz o yuzden birsey diyemiyorum bir umut belkiBen göremedim sonuna kadar büyüttüm
İğneden sonra kaçıncı gün bu test?Yok kuzum sanmiyorum bu ay ilk defa klomen kullandim ovu testi ilede takip ettim. 2 yumurta vardi. Hatta yazdim burayada 2.de ayni gun catladi heralde cunku ovuda cikmadi birdaha. Yada varsa benim velet tembeldir belki yavas ilerliyordur