• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
32 yaşındayım cnm inşallah bu ay gitmiştim doktora ama olmadı sanırım hayırlısı olsun
Çok fazla.degilmissin yine cnm olsun daha 3ay olmuş 6 ayda olmaSa doktora gidin diyorlar genelde ilkide kendinden olmuş zaten olur yine b n daha doktora falanda gtmedim kontrollerini yaptırmıştım herşeyim.temizdi öyle başladık bakalım inş olucak cnm bebislerimiz

anladim cnm hayirlisi olsun
ben cumayi bekliyorum tabi korkuyorum çok gerginim
Birde esimin sperminde az lökosit vardi dojtor önemsemedi onun doktoru
Neyse burda arastirdim bende heriiliskiden sonea solkasik ağrısı olustu 6aydir doktorlar önemsemedi ama enfeksiyin spemrin hizini azaltiyormis.simdi ona antibiyotik verdi benimde rahim filminde cikar belki enfeksiyon tubumi tikadi bakalim onun uzerine gidecem

ben cumayi bekliyorum tabi korkuyorum çok gerginim
Birde esimin sperminde az lökosit vardi dojtor önemsemedi onun doktoru
Neyse burda arastirdim bende heriiliskiden sonea solkasik ağrısı olustu 6aydir doktorlar önemsemedi ama enfeksiyin spemrin hizini azaltiyormis.simdi ona antibiyotik verdi benimde rahim filminde cikar belki enfeksiyon tubumi tikadi bakalim onun uzerine gidecem
Sen re?glinin 3.günü gidip kist yapmış mı diye baktırdın mı

Bende soğan kürü yapıyorum canım bende adetim ve adetliyken başladım bugün 6.gününü içicem
ben bittikten hemen sonra baslicam ve ovulasyon testide yapicam burda acaba kullanan varmi ben ilk defa kullancam yardimci olurmusunuzzz

Back