• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana nolur 😢 adetime 3 gün var
😍😍😍😍 hayırlı olsun.

Teşekkür ederim, inanamıyorum şuan gerçek değil gibi geliyor. Bu ay o kadar düşünmüyordum ki hiç beklemiyordum. Şuan hem çok mutluyum hem çok tedirginim ne hissedeceğimi bilmiyorum
Ah bebeğim şu kafadan atma olayını bize de bi öğret lütfeeen. 😔

Ah bebeğim şu kafadan atma olayını bize de bi öğret lütfeeen. 😔

Bende hiç düşünmeden duramıyordum şimdiye kadar. Bu ay ilaca başlama gününü kaçırdığım için beklentim sıfırdı, bebek odaklı bir değerlendirme de olmadı. Günlerim de hep meşgul geçti sonra korona olayı çıktı zaten bu sefer bu ay geçsin diğer ay korunuruz diye düşünüyordum. Hatta bir kaç gün önce eşime takılıyordum 1 buçuk sene sonra durup durup virüslü ay gelmesin bu bebe diye 🤦🏻‍♀️ ben bir de 3 aydır düzenli hacamat yaptırıyordum onun da çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Halen emin değilim olduğuma ama böyle işte 💁‍♀️ Rabbim bu ay sana da güzel haberler aldırsın inşallah. Geçen ay beraber beklemiştik, son bekleyişimiz olsun 🙏💕

Bende hiç düşünmeden duramıyordum şimdiye kadar. Bu ay ilaca başlama gününü kaçırdığım için beklentim sıfırdı, bebek odaklı bir değerlendirme de olmadı. Günlerim de hep meşgul geçti sonra korona olayı çıktı zaten bu sefer bu ay geçsin diğer ay korunuruz diye düşünüyordum. Hatta bir kaç gün önce eşime takılıyordum 1 buçuk sene sonra durup durup virüslü ay gelmesin bu bebe diye 🤦🏻‍♀️ ben bir de 3 aydır düzenli hacamat yaptırıyordum onun da çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Halen emin değilim olduğuma ama böyle işte 💁‍♀️ Rabbim bu ay sana da güzel haberler aldırsın inşallah. Geçen ay beraber beklemiştik, son bekleyişimiz olsun 🙏💕
Benim de bugün regl gelmesi gerekiyordu. Gelecege benziyor gercekten tamamen. Ped filan da aldim bi ton ama dün kandildi ister istemez ümit doluyor insan kırmızıları görene kadar. Bata 6 gün kala erlken gebelik negatif. 4 gün kala normal test negatif. Yumurtlama günümü az çok tahmin ediyorum ovulasyon testiyle bakmadim ama testler yanılmıyor büyük ihtimalle. 🤷🏻‍♀️ insallah saglıklı olsun gebeliğin. Hayirli evlatlar nasip olsun. 🤲🏻

Benim de bugün regl gelmesi gerekiyordu. Gelecege benziyor gercekten tamamen. Ped filan da aldim bi ton ama dün kandildi ister istemez ümit doluyor insan kırmızıları görene kadar. Bata 6 gün kala erlken gebelik negatif. 4 gün kala normal test negatif. Yumurtlama günümü az çok tahmin ediyorum ovulasyon testiyle bakmadim ama testler yanılmıyor büyük ihtimalle. 🤷🏻‍♀️ insallah saglıklı olsun gebeliğin. Hayirli evlatlar nasip olsun. 🤲🏻

İnşallah gelmez geç döllenme olmuştur da o yüzden çıkmamıştır 💕 Olmazsa da üzülme, bende hep diyordum geleceği gün var o günü bekliyor diye, öyle gerçekten. 19. ayımızda çatlatma iğnesinin dışında ilk defa çift çizgi görmek nasip oldu. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Şimdi doktora gitmeye korkuyorum bunun endişesi sarıyor. İnan dert dediğin şey hiç bitmiyor hep ayrı imtihan

Ben dayanamadım test yaptım bu sabah adete 4 gün var. O kadar negatif ki kuruma çizgisi bile çıkmamış 😂

İnşallah gelmez geç döllenme olmuştur da o yüzden çıkmamıştır 💕 Olmazsa da üzülme, bende hep diyordum geleceği gün var o günü bekliyor diye, öyle gerçekten. 19. ayımızda çatlatma iğnesinin dışında ilk defa çift çizgi görmek nasip oldu. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Şimdi doktora gitmeye korkuyorum bunun endişesi sarıyor. İnan dert dediğin şey hiç bitmiyor hep ayrı imtihan
Doğru söyluyosun dert etmiyorum artık. Sadece regl yaklaşırken önlenemez bi heyecan oluyo o da olmasa her sey tamam. Korkma ama mümkünse git kan ver artışa bak sonra gerekirse gitmezsin. 🤷🏻‍♀️

Ben dayanamadım test yaptım bu sabah adete 4 gün var. O kadar negatif ki kuruma çizgisi bile çıkmamış 😂

Benim de 4 gün var zor tutuyorum kendimi her gün yapmamak için 😅
Dün yaptığımda ben de kuruma çizgisi bile göremedim ne hayalet ne silik ne kuruma hiç biri yoktu
:KK1:

Merhaba kızlar aranızda hamilelik için progestron kullanan varmı.adeti gecikdirirmi?

Benim de 4 gün var zor tutuyorum kendimi her gün yapmamak için 😅
Dün yaptığımda ben de kuruma çizgisi bile göremedim ne hayalet ne silik ne kuruma hiç biri yoktu
:KK1:
Çok negatif gördüm ama bu kadar negatifini görmedim 😂

Hayırlısı artık canım sonraki aya inşallah, Rabbim çok bekletmeden versin 😊
Bizde de durumlar aynı regl belirtileri başladı 😔
Test yaptım dayanamadım tabiki negatif benim toparlanmam çok zor oluyor her negatiflikten sonra cidden biktim :( amin hepimize inşallah :)

Benim de 4 gün var sabah kalktım test yapmamak için hemen tuvalete girdim 😄 ilk idrar kafamı bulandırıyor çünkü çıkarsa diye ben ondan kurtuldum şuan rahatım yarın yapicam 😄

Merhaba herkese. Ay basından beri birsürü topigi deli gibi okuyup nasıl kaçırdım bunu bilemiyorum :110: epey bir mesaj okudum. Benim de bat 31 gibi ama pek düzenli değil. Toplu test almıştım kaç tane yaptım bilmiyorum gölge çizgi görmeye çalışmaktan şaşı olacağım yakında sanırım :işsiz:

Merhaba herkese. Ay basından beri birsürü topigi deli gibi okuyup nasıl kaçırdım bunu bilemiyorum :110: epey bir mesaj okudum. Benim de bat 31 gibi ama pek düzenli değil. Toplu test almıştım kaç tane yaptım bilmiyorum gölge çizgi görmeye çalışmaktan şaşı olacağım yakında sanırım :işsiz:
Ne kadardır bebek istiyorsun?

Inşallah demekten ciğerim soldu hayırlısı diyorum nasip diyorum artık ama sizin için yürekten inşallah diyebilirim 😂
Benim bat 3 gun once gelmesi gerekiyordu gelmeyince bu sabah test yaptim negatif cok stres yaptim ondan gecikti sanirim su stres olayinin nasil ustesinden geliriz hic bilmiyorum 😞

Back