• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese. Ay basından beri birsürü topigi deli gibi okuyup nasıl kaçırdım bunu bilemiyorum :110: epey bir mesaj okudum. Benim de bat 31 gibi ama pek düzenli değil. Toplu test almıştım kaç tane yaptım bilmiyorum gölge çizgi görmeye çalışmaktan şaşı olacağım yakında sanırım :işsiz:
Cnm benimde 31mart beklemedym hiç yapmadm test sakin ve sabırla bekle derim 🤗

Eki Görüntüle 2608039 kızlar bu günkü testim bu şekilde yaklaşıyor gibi bu ay kendimde şunu farkettim daha sakinim sanki çünkü sıtres çok etkiliyor bunu daha önceki gebeliğimde anlamıştım nezaman ki kafadan atıyorsun ozaman sonuç alıyorsun bence tabi daha benim bata çok var belkide onun rahatlığıdır :rolleyes: ama ben hergünü gün aşırı değerlendiriyorum garanti olması adına geriside artık Allah'a kalmış
Bu ay aynısını yaptım bata 4 gün kaldı işeyarayacak mi görcez bakalım

Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün 🙏🏻 Hangi marka Alınır nasıl yapılır hiç araştırmadım ama eğer olmazsa bir dahaki ay deneyeceğim.
Canım internetten sipariş vermiştim logobutik ovalisyon testi markası 30 lu 5 li gebelik testi de hediye ordan alırsan fiyatıda uygun baya inşallah gerek duymasın

Tamam senin endişe edecek pek durumun yok yani gebe kalabiliyosun. 🤣 Hayırlısı inşallah. 🤲🏻
Insan ilk olunca daha bir stresli oluyor hele de süreç uzarsa. Rabbim bütün isteyenlerin kucaklarini hayırlısıyla doldursun.. Ama yaşayınca göreceksiniz kaç çocuk istiyorsanız her seferinde ilki gibi istiyor bekliyorsunuz. Inşallah isteyen herkes gönlünce bebek sahibi olup sağlıklı hamilelik ve doğum geçirir.
Benimki biraz yürek yemişlik çünkü ikisinde de preeklampsi geçirdim biri erken doğum. O yuzden gebe kalma zamanı için de hamilelik süreci için de doğum için de hayırlısı nasılsa öyle olsun herkes için inşallah.

Hadi bakalım az kalmış hayırlı haberler inşallah bide bu kriz günleri bize yarıyormuş bakrsın :KK30:
Biz öğretmeniz eşimle. Okulların kapanacağını duyar duymaz 2 hafta eve kapanıp çocuk yapacam dedim 😂 kendimi belediyeden izinsiz kaçak bina yapıyormuş gibi hissediyorum ekipler her an gelip yıkabilir 😂

Merhaba kızlar aranızda hamilelik için progestron kullanan varmı.adeti gecikdirirmi?
Cnm adet olmak için vermişti onu bana doktor adetim gecikmişti geçen ay olmam için verdi yanin gün içtim hemn hastalandım ama şöyle bisede dedi hamile olma ihtimalin de olsa mesela bebegin tutunmasını sağlar bu ilaç dedi hamile değilsin kesin hastalanırs demisti çok iyi bı uzamn doktor diyende.

Cnm benimde 31mart beklemedym hiç yapmadm test sakin ve sabırla bekle derim 🤗
Ay sakin olamıyorum kolayını bulsam her tuvalete gidişimde yapicam test söylemesi ayıp 50lik sipariş etmiştim :KK17: Ama bugün karar verdim dediğin gibi beklemek en iyisi yoksa daha stres oluyor insan. Inşallah güzel güzel gelir bebisler

Ay sakin olamıyorum kolayını bulsam her tuvalete gidişimde yapicam test söylemesi ayıp 50lik sipariş etmiştim :KK17: Ama bugün karar verdim dediğin gibi beklemek en iyisi yoksa daha stres oluyor insan. Inşallah güzel güzel gelir bebisler
İnşallah cnm.insan sabırsızlanıyor aynen ama beklemk dah iyi sonradan negatifler insanın moralini çok bozuyor ben hep söz veriyorum kmdime yaomacm.diye sözümü tutyrm baklim inş ikimizden 1nisanda güzel haberler veirriz burdan aminnnnn

ben hiç test falan almadım,kendimi strese sokuyorum test olunca,evdeyiz zaten öyle ya da böyle geçecek günler, herkes hakkında hayırlısı olsun,bebişlerimiz gelsin bu ay inşallah

İnşallah cnm.insan sabırsızlanıyor aynen ama beklemk dah iyi sonradan negatifler insanın moralini çok bozuyor ben hep söz veriyorum kmdime yaomacm.diye sözümü tutyrm baklim inş ikimizden 1nisanda güzel haberler veirriz burdan aminnnnn
ben hiç test falan almadım,kendimi strese sokuyorum test olunca,evdeyiz zaten öyle ya da böyle geçecek günler, herkes hakkında hayırlısı olsun,bebişlerimiz gelsin bu ay inşallah
Insallah

Biz öğretmeniz eşimle. Okulların kapanacağını duyar duymaz 2 hafta eve kapanıp çocuk yapacam dedim 😂 kendimi belediyeden izinsiz kaçak bina yapıyormuş gibi hissediyorum ekipler her an gelip yıkabilir 😂
İlahi canım :KK71:çok tatlısın denemeye devam korkma yıkmazlar binanı bu gidişle şaka bi yana inşallah def olup gider bu illet başımızdan da bizde anne olarak hayallerimizi yaşasak gelecekte:anne::anneadayı:

Ay şaka maka ben normal hissetmiyorum su an 4 ton kuru fasulye yemişim gibi gaz sancısı cekiyorum ilk defa başıma geliyor. Ağzım da avrupa yakasındaki dilber hala gibi oldu 😂

Back