- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
3. Ay daha. Aslında deli gibi de korkuyorum ama. 2 oğlum var olursa 3. OlacakNe kadardır bebek istiyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Ay daha. Aslında deli gibi de korkuyorum ama. 2 oğlum var olursa 3. OlacakNe kadardır bebek istiyorsun?
Merhaba herkese. Ay basından beri birsürü topigi deli gibi okuyup nasıl kaçırdım bunu bilemiyorum epey bir mesaj okudum. Benim de bat 31 gibi ama pek düzenli değil. Toplu test almıştım kaç tane yaptım bilmiyorum gölge çizgi görmeye çalışmaktan şaşı olacağım yakında sanırım
[/QUO
Bizde cift cizgi gorelim artik insallah
Tamam senin endişe edecek pek durumun yok yani gebe kalabiliyosun. Hayırlısı inşallah.3. Ay daha. Aslında deli gibi de korkuyorum ama. 2 oğlum var olursa 3. Olacak
Ah o aradalik.. test yapmakla yapmamak arasiBenim de 4 gün var sabah kalktım test yapmamak için hemen tuvalete girdim ilk idrar kafamı bulandırıyor çünkü çıkarsa diye ben ondan kurtuldum şuan rahatım yarın yapicam
Kelin ilacı olsa başına sürermiş canım kendimi pasta börek yapmaya verdim gebelikten şişemiyorum yiyerek şişeyim bariBenim bat 3 gun once gelmesi gerekiyordu gelmeyince bu sabah test yaptim negatif cok stres yaptim ondan gecikti sanirim su stres olayinin nasil ustesinden geliriz hic bilmiyorum
Ben de aynı.. etrafimda herkes hamile ya da yeni bebeği oldu, evde şişiyorlar ama hamile olduklari içinn ya da süt için.. Ya benKelin ilacı olsa başına sürermiş canım kendimi pasta börek yapmaya verdim gebelikten şişemiyorum yiyerek şişeyim bari
Allah sonumuzu hayir etsin oyalanmak sart birseylerle. keske hamile kalsakta tek.derdimiz kilolar olsaKelin ilacı olsa başına sürermiş canım kendimi pasta börek yapmaya verdim gebelikten şişemiyorum yiyerek şişeyim bari
Onlar icin cok seviniyorum ama insan etrafinda hamileleri gorunce bi buruklasiyorBen de aynı.. etrafimda herkes hamile ya da yeni bebeği oldu, evde şişiyorlar ama hamile olduklari içinn ya da süt için.. Ya ben
Hem de nasıl... abartıyor diyebilirsiniz ama ağlıyorum nerdeyseOnlar icin cok seviniyorum ama insan etrafinda hamileleri gorunce bi buruklasiyor
iyi anliyorum sizi . Daha cok strese giriyor insan .Hem de nasıl... abartıyor diyebilirsiniz ama ağlıyorum nerdeyse
Öncelikle hayırlısını isteyin zor biliyorum ama stres hormonları daha çok etkiliyor gebeliği engellliyorHem de nasıl... abartıyor diyebilirsiniz ama ağlıyorum nerdeyse
Evet canım haklısın kesinlikle bende öyle düşünüyorum benim önceliğim sağlıklı ve hayırlı olması yaşadıklarımdan sonra inşallah evlat sahibi olup bir gün bu açtığımız içimizi döktüğümüz yazdığımız yazıları okuyunca tebesüm eder kendimizle dalga geçeceğimiz günlerimiz olur diyorumÖncelikle hayırlısını isteyin zor biliyorum ama stres hormonları daha çok etkiliyor gebeliği engellliyor
Aleyküm selam canım ben hiç ilaç falan kullanmadım bi bilgim yok o konularda ama ovalisyon testi yapabilirsin bende yeni yeni yapmaya başladım bende sonucunu bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırsınSelam herkese yaklaşık 150 mesaj sayfasını okudum hamile olanları tebrik ediyorumhayırlısıyla. Benim de bat 5 nisan. Bu aralar yumurtlama günlerim sanırım ama hiç ovülasyon testi yapmadım hayatımda. Bu arada femara ilacını kullandım günde iki kere. Ama doktor takibinde değil yani kendi kendime bir şeyler yaptım. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Bu ne cesaret yiğidim. Kist yapıyo bu meretler. Ustelik femera guvvatlısıSelam herkese yaklaşık 150 mesaj sayfasını okudum hamile olanları tebrik ediyorumhayırlısıyla. Benim de bat 5 nisan. Bu aralar yumurtlama günlerim sanırım ama hiç ovülasyon testi yapmadım hayatımda. Bu arada femara ilacını kullandım günde iki kere. Ama doktor takibinde değil yani kendi kendime bir şeyler yaptım. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
ay canım bariz görülüyor çift çizgin, hayırlı olsun inşallah, bebiş geliyoooooorKızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana nolur adetime 3 gün var
Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün Hangi marka Alınır nasıl yapılır hiç araştırmadım ama eğer olmazsa bir dahaki ay deneyeceğim.Aleyküm selam canım ben hiç ilaç falan kullanmadım bi bilgim yok o konularda ama ovalisyon testi yapabilirsin bende yeni yeni yapmaya başladım bende sonucunu bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırsın