• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Basimdan bir dış gebelik geçti, ilk gebeliğim o oldu şimdi yeniden istiyoruz ama 3 ay olmadı bu 4. Ay... ovulasyon testiyle denedim bakalım..
Benim de ilk gebeliğim dış gebelikle sonuçlandı. 9.aydayım hala deniyorum inşallah bu ay olur. Şeytan kulağıma fısıldıyor kalk test yap diye ama yapmicam beklicem🙄

Benim de ilk gebeliğim dış gebelikle sonuçlandı. 9.aydayım hala deniyorum inşallah bu ay olur. Şeytan kulağıma fısıldıyor kalk test yap diye ama yapmicam beklicem🙄
Aynen aynen hiç susmuyor maalesef benim de kulağımda:( kaç gün var sizin regl gununuze

Basimdan bir dış gebelik geçti, ilk gebeliğim o oldu şimdi yeniden istiyoruz ama 3 ay olmadı bu 4. Ay... ovulasyon testiyle denedim bakalım..
Anladım.kuzum.gecmis olsun oncelikle cnm inş en kısa zmanda hamile.kalirsin

Yapma.bekle cnm sabret az daha inş güzel sonuçlar aliriz

Ben gecikme beklemem herhalde adet olursam test yapmadan geçirmeyeyim bu ayı😂
Ahahah alışkanlık oldu bende de :) bu arada dış gebelikten sonra 3 ay bekledim sonra denemeye başladım. Yanı 7 ay olmuş gecen vakit. Ama 3 aydir denedik olmadj. Bu au da olup olmadigi meçhul ama bence negatif

Valla tam yeniliyorum sabah bi test yapayım diyorum forumu okuyunca tekrar güç topluyorum saçmalama bekle diyorum 😁 ülkede güzel şeyler de olsun artık topluca hamile kalalım ya kuruduk virüsten
Canimnya ne güzel dedin valla inşallah sırayla. Güzel hanerler vericez burdan

Ahahah alışkanlık oldu bende de :) bu arada dış gebelikten sonra 3 ay bekledim sonra denemeye başladım. Yanı 7 ay olmuş gecen vakit. Ama 3 aydir denedik olmadj. Bu au da olup olmadigi meçhul ama bence negatif
Benimde 3ay oldu cnm bu 4.ayim.bakalim.1 kizim var ona ilk iliskimde hamile kalmıştım.bakalim.busefer nolucak inş buda bekletmez çok Allah'ım büyük biran önce gelsin hepimizin bebisleri

Back