- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Ne zaman vermeyi düşünüyorsunArtış güzel canım önemli olan artışı değerin kaç olduğu çok önemli değil kan vermedim hiçç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman vermeyi düşünüyorsunArtış güzel canım önemli olan artışı değerin kaç olduğu çok önemli değil kan vermedim hiçç
Ben 4 gün sonra tekrar vereceğim İnşAllah canım yani perşembe akşamıArtış güzel canım önemli olan artışı değerin kaç olduğu çok önemli değil kan vermedim hiçç
Haberleri izledikçe hiç çıkmayı düşünmüyorum evdenNe zaman vermeyi düşünüyorsun
Hayırlısı kuzumHaberleri izledikçe hiç çıkmayı düşünmüyorum evden
Basimdan bir dış gebelik geçti, ilk gebeliğim o oldu şimdi yeniden istiyoruz ama 3 ay olmadı bu 4. Ay... ovulasyon testiyle denedim bakalım..İnşallah kuzum aminnn ne zamndr deniyon cnm sen ilk çocuk icinmi
Benim de ilk gebeliğim dış gebelikle sonuçlandı. 9.aydayım hala deniyorum inşallah bu ay olur. Şeytan kulağıma fısıldıyor kalk test yap diye ama yapmicam beklicemBasimdan bir dış gebelik geçti, ilk gebeliğim o oldu şimdi yeniden istiyoruz ama 3 ay olmadı bu 4. Ay... ovulasyon testiyle denedim bakalım..
Aynen aynen hiç susmuyor maalesef benim de kulağımda kaç gün var sizin regl gununuzeBenim de ilk gebeliğim dış gebelikle sonuçlandı. 9.aydayım hala deniyorum inşallah bu ay olur. Şeytan kulağıma fısıldıyor kalk test yap diye ama yapmicam beklicem
Son 5 gün. Sizin kaç gün var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzAynen aynen hiç susmuyor maalesef benim de kulağımda kaç gün var sizin regl gununuze
Son 5 benim de yarın son 4 olacak ben geciken ilk gün yapicam dayanamıyorum meraktan:)Son 5 gün. Sizin kaç gün var ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Ben gecikme beklemem herhalde adet olursam test yapmadan geçirmeyeyim bu ayıSon 5 benim de yarın son 4 olacak ben geciken ilk gün yapicam dayanamıyorum meraktan:)
Haber verirsiniz sonucu inşallah pozitif görürüzSon 5 benim de yarın son 4 olacak ben geciken ilk gün yapicam dayanamıyorum meraktan:)
Anladım.kuzum.gecmis olsun oncelikle cnm inş en kısa zmanda hamile.kalirsinBasimdan bir dış gebelik geçti, ilk gebeliğim o oldu şimdi yeniden istiyoruz ama 3 ay olmadı bu 4. Ay... ovulasyon testiyle denedim bakalım..
Yapma.bekle cnm sabret az daha inş güzel sonuçlar alirizBenim de ilk gebeliğim dış gebelikle sonuçlandı. 9.aydayım hala deniyorum inşallah bu ay olur. Şeytan kulağıma fısıldıyor kalk test yap diye ama yapmicam beklicem
Valla tam yeniliyorum sabah bi test yapayım diyorum forumu okuyunca tekrar güç topluyorum saçmalama bekle diyorum ülkede güzel şeyler de olsun artık topluca hamile kalalım ya kuruduk virüstenYapma.bekle cnm sabret az daha inş güzel sonuçlar aliriz
Ahahah alışkanlık oldu bende de :) bu arada dış gebelikten sonra 3 ay bekledim sonra denemeye başladım. Yanı 7 ay olmuş gecen vakit. Ama 3 aydir denedik olmadj. Bu au da olup olmadigi meçhul ama bence negatifBen gecikme beklemem herhalde adet olursam test yapmadan geçirmeyeyim bu ayı
Hadi inşallah ♡♡♡Yapma.bekle cnm sabret az daha inş güzel sonuçlar aliriz
Inşallah hepimiz için ya valla hep içten diliyorum:)Haber verirsiniz sonucu inşallah pozitif görürüz
Teşekkür ederim inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız :)Anladım.kuzum.gecmis olsun oncelikle cnm inş en kısa zmanda hamile.kalirsin
Canimnya ne güzel dedin valla inşallah sırayla. Güzel hanerler vericez burdanValla tam yeniliyorum sabah bi test yapayım diyorum forumu okuyunca tekrar güç topluyorum saçmalama bekle diyorum ülkede güzel şeyler de olsun artık topluca hamile kalalım ya kuruduk virüsten
Benimde 3ay oldu cnm bu 4.ayim.bakalim.1 kizim var ona ilk iliskimde hamile kalmıştım.bakalim.busefer nolucak inş buda bekletmez çok Allah'ım büyük biran önce gelsin hepimizin bebisleriAhahah alışkanlık oldu bende de :) bu arada dış gebelikten sonra 3 ay bekledim sonra denemeye başladım. Yanı 7 ay olmuş gecen vakit. Ama 3 aydir denedik olmadj. Bu au da olup olmadigi meçhul ama bence negatif