Kısa bi şok sonra alışırsın bikaç güne
Şuan bir de evde yalnızım eşim eve gelince ne yapacağım nasıl söyleyeceğim bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısa bi şok sonra alışırsın bikaç güne
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim, 1 buçuk senenin üstüne ilk defa görmek nasip oldu ikinci çizgiyi. İnşallah vardır ve sağlıklıdır
Testi bi hediye kutusuna koy sana bi hediye aldım de çaktırmadan da videoya çek ben öyle yapmıştım.Şuan bir de evde yalnızım eşim eve gelince ne yapacağım nasıl söyleyeceğim bilmiyorum
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallahÇok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah ❤
Testi bi hediye kutusuna koy sana bi hediye aldım de çaktırmadan da videoya çek ben öyle yapmıştım.
Bunlar güzel heyecanlar daim olsun inşallah testini tekrarla emin olmak içinÇok heyecanlıyım elim ayağıma dolanır gibi geliyor
Bu arada bizede dua etBunlar güzel heyecanlar daim olsun inşallah testini tekrarla emin olmak için
Bu arada bizede dua et
Amin canım demekki nasibi gelmiş herşey Allahtan gelir tedbir bizden taktir Allah'tan dikatli olmaya çalış kesinleştir folik asite başla sonrası gelir inşallahTabii ki ❤ Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese. Bana da hiç olmayacak gibi geliyordu kaç aydır ilaç tedavileri rahim filmi hacamatlar, bu ay ilaca ara vermiştim. Şuan virüs karmaşasından dolayı çok endişeliyim bir dahaki ay korunmak vardı hatta aklımda ama şuan nasip olduysa bir hayır vardır diyorum. Rabbim muhafaza etsin bu illetten hepimizi
Hayirli olsun tabiki cok net gozukuyor..Kızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana nolur adetime 3 gün var
Hayır canım ama yakındır devam et t çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olacak devam et yapmayaMerhaba arkadaşlar bu yumurtlamamı bir bakarmısınız
4+5 im şuanda hiç belirti yok arada kasık ağrım var hafiften bide akıntı başka bişey yok 6-7 haftadan sonra başlar belirtilerhasbeee canım sen de yeni öğrenmiştin değil mi? Kaç haftalık oldun, ben şuan fiziksel olarak hiç belirti hissetmiyorum sata göre varsa 3+4 hafta oluyor sanırım şuan
Ben dayanamadım bugün yaptım test negatif yarın da yapicam galibaBenim de son 5 ama geçmiyoooorrr.
Bı de sanki regl belirtileri başladı, kasıkta batmalar. Tatlı yeme isteği filan galiba ben geliyorum diyor benimki
Benim de ikinci ay ovulasyonla. Sanki çok uzak geliyor olmayacakmış gibi ne kadar negatifim
Kuzum sen daha kan vermedin mi ben bugün yine verdimHayırlı olsun canım baya belli pozitif bu
Yok vermedim iyi cesaret dışarı hastaneye gidiyorsun kız kaç çıktı sonuç?Kuzum sen daha kan vermedin mi ben bugün yine verdim
Adete kaç gün var canım?Ben dayanamadım bugün yaptım test negatif yarın da yapicam galiba