• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan hastanelere gitmek mantıklı gelmiyor ama sizce sağlık ocağına gidip kan testi yaptırmalı mıyım kızlar

Bu arada bizede dua et :KK24:

Tabii ki ❤️ Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese. Bana da hiç olmayacak gibi geliyordu kaç aydır ilaç tedavileri rahim filmi hacamatlar, bu ay ilaca ara vermiştim. Şuan virüs karmaşasından dolayı çok endişeliyim bir dahaki ay korunmak vardı hatta aklımda ama şuan nasip olduysa bir hayır vardır diyorum. Rabbim muhafaza etsin bu illetten hepimizi 🙏

hasbeee hasbeee canım sen de yeni öğrenmiştin değil mi? Kaç haftalık oldun, ben şuan fiziksel olarak hiç belirti hissetmiyorum sata göre varsa 3+4 hafta oluyor sanırım şuan

Tabii ki ❤ Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese. Bana da hiç olmayacak gibi geliyordu kaç aydır ilaç tedavileri rahim filmi hacamatlar, bu ay ilaca ara vermiştim. Şuan virüs karmaşasından dolayı çok endişeliyim bir dahaki ay korunmak vardı hatta aklımda ama şuan nasip olduysa bir hayır vardır diyorum. Rabbim muhafaza etsin bu illetten hepimizi 🙏
Amin canım demekki nasibi gelmiş herşey Allahtan gelir tedbir bizden taktir Allah'tan dikatli olmaya çalış kesinleştir folik asite başla sonrası gelir inşallah

Kızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana nolur 😢 adetime 3 gün var
Hayirli olsun tabiki cok net gozukuyor..

Merhaba arkadaşlar bu yumurtlamamı bir bakarmısınız

Eklentiler

• C89AA13E-7CA4-444E-9120-42E2BF338FF7.jpeg
    C89AA13E-7CA4-444E-9120-42E2BF338FF7.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 28
hasbeee hasbeee canım sen de yeni öğrenmiştin değil mi? Kaç haftalık oldun, ben şuan fiziksel olarak hiç belirti hissetmiyorum sata göre varsa 3+4 hafta oluyor sanırım şuan
4+5 im şuanda hiç belirti yok arada kasık ağrım var hafiften bide akıntı başka bişey yok 6-7 haftadan sonra başlar belirtiler

Benim de son 5 ama geçmiyoooorrr.
Bı de sanki regl belirtileri başladı, kasıkta batmalar. Tatlı yeme isteği filan galiba ben geliyorum diyor benimki 😀
Benim de ikinci ay ovulasyonla. Sanki çok uzak geliyor olmayacakmış gibi ne kadar negatifim
🤦
Ben dayanamadım bugün yaptım test negatif yarın da yapicam galiba 😄

Back