- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
hayirli olsun cnmSonucum çıktı kuzum 68 olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olsun cnmSonucum çıktı kuzum 68 olmuş
Evet kuzum beş gün sonra gün aldım doktora gideceğimCok iyi canim artisini takip et
Güzel inşallah daha yüksek sayılar görürsünSonucum çıktı kuzum 68 olmuş
Allahim saglikli sihhatli kucaklariniza almanizi nasip etsin insallahEvet kuzum beş gün sonra gün aldım doktora gideceğim
Teşekkür ederim canımhayirli olsun cnm
İnşAllah canımGüzel inşallah daha yüksek sayılar görürsün
Amin canımAllahim saglikli sihhatli kucaklariniza almanizi nasip etsin insallah
Bekleyelim gelismeleri yazAyneen ben ilkim bende yarin adet gelmezse tekrar test yapcam
Tamamdir haberlesirizBekleyelim gelismeleri yaz
SüpermişKuzum 68 çıktı sonucum
Nisana kaldım kuzum dün pikti değerlendirdik.Sağol canım ben salı akşamı kan verdim 18 çıktı az önce yine verdim iki saate belli olur kuzum sende var mi bişey
İnşallah sağlıkla daha da artar değerin. Gözün aydınKuzum 68 çıktı sonucum
Canım 2 hafta sonra git bence şimdi bebeği falan göremezsin daha çok küçükEvet kuzum beş gün sonra gün aldım doktora gideceğim
Yaa cok sevindim rabbim yüzünüzü güldürdü hayırlı olsun inşAllahEki Görüntüle 2606266 bende durumlar böyle ☺
Ben ilk korunmayı birktktan snra 2ay olmadm cnm adet valla doktora gttm hamileym sandım ama olabiliyor öyle korunmayı brkinca sarkalmar uzamalar oluyor dedi inş seninki öyle değildirYarin ama hic bi belirtim yok . Lekelenme filan da yok ilk defa böyle oldu mevsimsel donus yada ilk ayimdan dolayi farklilik var cözemedim canim sen naptin tekrarladin mi ?
1 seneyi geciyorKızlar en fazla kaç aydın gebelik düşünen var bu grupta
Adetim hic sasmaz ama bilemedim gecen ayda iki uc kez korunmasiz oldu ama normal gunlerde adetim sasmadi bakalim bu ay ne olacak burayi takip edice insan cok hevesleniyomus gorunce testleriBen ilk korunmayı birktktan snra 2ay olmadm cnm adet valla doktora gttm hamileym sandım ama olabiliyor öyle korunmayı brkinca sarkalmar uzamalar oluyor dedi inş seninki öyle değildir
Adetim hic sasmaz ama bilemedim gecen ayda iki uc kez korunmasiz oldu ama normal gunlerde adetim sasmadi bakalim bu ay ne olacak burayi takip edice insan cok hevesleniyomus gorunce testleri
[/QUOThadi bakalım hayırlısı kuzum inşallah Allah gönlüne göre versin burası öyle ya cnm insan heveslniyo inşallah bizede nasip olur böyle güzel haberler vermek benim adetm çok düzensiz oyuzden ne zaman nolcagini bilemiyom hiç bu ayda olmazsa zaten ovulasyon a baslicam