• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin ama hic bi belirtim yok . Lekelenme filan da yok ilk defa böyle oldu mevsimsel donus yada ilk ayimdan dolayi farklilik var cözemedim canim sen naptin tekrarladin mi ?
Ben ilk korunmayı birktktan snra 2ay olmadm cnm adet valla doktora gttm hamileym sandım ama olabiliyor öyle korunmayı brkinca sarkalmar uzamalar oluyor dedi inş seninki öyle değildir

Ben ilk korunmayı birktktan snra 2ay olmadm cnm adet valla doktora gttm hamileym sandım ama olabiliyor öyle korunmayı brkinca sarkalmar uzamalar oluyor dedi inş seninki öyle değildir
Adetim hic sasmaz ama bilemedim gecen ayda iki uc kez korunmasiz oldu ama normal gunlerde adetim sasmadi bakalim bu ay ne olacak burayi takip edice insan cok hevesleniyomus gorunce testleri 😊

Adetim hic sasmaz ama bilemedim gecen ayda iki uc kez korunmasiz oldu ama normal gunlerde adetim sasmadi bakalim bu ay ne olacak burayi takip edice insan cok hevesleniyomus gorunce testleri 😊
[/QUOThadi bakalım hayırlısı kuzum inşallah Allah gönlüne göre versin burası öyle ya cnm insan heveslniyo inşallah bizede nasip olur böyle güzel haberler vermek benim adetm çok düzensiz oyuzden ne zaman nolcagini bilemiyom hiç bu ayda olmazsa zaten ovulasyon a baslicam 🤗

Back