• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetin bittiği gün yumurta çatlaması başına gelen var mı:işsiz:hatta hafif pembemsiydi rengi anladım aslında ama malum temizlenmeden ilişki olmadığı için bu ay uçtu gitti yumurtlamam

Yumurtlamadan 12-13 gün sonra regl oldum haliyle değerlendirme vaktim de pek olmadı🙁 inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında birşeyler mani oluyor zaten hayır olmayınca

Yumurtlamadan 12-13 gün sonra regl oldum haliyle değerlendirme vaktim de pek olmadı🙁 inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında birşeyler mani oluyor zaten hayır olmayınca
Her nasip vaktine esirdir diye bi söz var canım. Rabbim nasip ettimi hiç bişey engel olamaz hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah Rabbim

Cok

Çok Sağol canım burdan atarım resimleri o zamn netten nerden verebilirim varmı tvsiye ettiğiniz site
Kuzum ben bir sene oldu aldım iki yerden sipariş ettim bir gebenin günlüğü ya da Ovülasyon takibi 2019 sayfasından sipariş ettim hep şükür oldu devamı da gelir inşAllah

Anladm cnm tmm sağol bakicam vericem şimdiden hazrda dursun adet olursam bitince baslarm yapmaya hemn

Yani gitsem de yapmazlar daha 3. Ayım olacak önümüzdeki ay. Zaten virüsten dolayı 2 günde bir hastaneye gitmek de hiç akıllıca gelmedi vazgeçtim :KK64:
Bence de en mantıklısı evde takip etmek. Adetleriniz düzenliyse ay ortasında bel ağrısı ve akıntı nın olduğu günleri dwğerlendirin😊

20200319_145840.jpg
sizce pik olmuş mudur devam mi ediyim

Ben bugun test yapmaktan vazgectim.Stresten olecem yapinca.Biraz bekleyim varsa da yoksa da diyorum.Esimde surekli testle kendini uzmekten baska birsey yapmazsin diyor.Mercimek varsa zaten benimledir.

Ben bugun test yapmaktan vazgectim.Stresten olecem yapinca.Biraz bekleyim varsa da yoksa da diyorum.Esimde surekli testle kendini uzmekten baska birsey yapmazsin diyor.Mercimek varsa zaten benimledir.
Aynen oyle ben yarinda yapmayacagim adetim bi gun gecerse yapmayi planliyorum kuruma cizgisi muhtemelen benimki ..

Dün yumurtlama sonrası 10. Gündü yaptım yoktu regl daha var pazar günü tekrar yapıcam 14. Gün oluyor reglede 1 kala hem stres olmamış olurum belirtim zaten yok. Hayırlısı

Back