- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
Teşekkür ediyorum ama cumartesiye kadar adet olmazsam o zaman netleşir ancakGorunuyor hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler adet oldum ben nisana artık inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum ama cumartesiye kadar adet olmazsam o zaman netleşir ancakGorunuyor hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler adet oldum ben nisana artık inşallah
Hayirlisi olsun canim insallahEğer adet olmazsam elimde bir tane daha erken gebelik testi var onu da pazar günü yapıyım diyorum. Hayırlısı ile senin de vardır inşallah
Kuzum adet olursan hemen sipariş et takibini yapalımDoğru Dion cnm aynen bu ay da olmazsa öyle yapicam.hic kullanmadm ama şuana kadar bilgim yok hiç artk.denicem imsallah
Çok Sağol canım burdan atarım resimleri o zamn netten nerden verebilirim varmı tvsiye ettiğiniz siteKuzum adet olursan hemen sipariş et takibini yapalım
Her nasip vaktine esirdir diye bi söz var canım. Rabbim nasip ettimi hiç bişey engel olamaz hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah RabbimYumurtlamadan 12-13 gün sonra regl oldum haliyle değerlendirme vaktim de pek olmadı inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında birşeyler mani oluyor zaten hayır olmayınca
Kuzum ben bir sene oldu aldım iki yerden sipariş ettim bir gebenin günlüğü ya da Ovülasyon takibi 2019 sayfasından sipariş ettim hep şükür oldu devamı da gelir inşAllahCok
Çok Sağol canım burdan atarım resimleri o zamn netten nerden verebilirim varmı tvsiye ettiğiniz site
Bence de en mantıklısı evde takip etmek. Adetleriniz düzenliyse ay ortasında bel ağrısı ve akıntı nın olduğu günleri dwğerlendirinYani gitsem de yapmazlar daha 3. Ayım olacak önümüzdeki ay. Zaten virüsten dolayı 2 günde bir hastaneye gitmek de hiç akıllıca gelmedi vazgeçtim
N11den verecegim ben hamilelik testi ile gelen paketler varCok
Çok Sağol canım burdan atarım resimleri o zamn netten nerden verebilirim varmı tvsiye ettiğiniz site
Aynen oyle ben yarinda yapmayacagim adetim bi gun gecerse yapmayi planliyorum kuruma cizgisi muhtemelen benimki ..Ben bugun test yapmaktan vazgectim.Stresten olecem yapinca.Biraz bekleyim varsa da yoksa da diyorum.Esimde surekli testle kendini uzmekten baska birsey yapmazsin diyor.Mercimek varsa zaten benimledir.
Yaaaaa çok tebrikler valla çok sevindimEki Görüntüle 2606266 bende durumlar böyle ☺
Bence de en mantıklısı evde takip etmek. Adetleriniz düzenliyse ay ortasında bel ağrısı ve akıntı nın olduğu günleri dwğerlendirin
Teşekkür ederim canımYaaaaa çok tebrikler valla çok sevindim