- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
Sağol ama tavsiyen icin çok seyler duyuyoruz ama bir arkadaşım irebir tavsiye edince benim için o öncelik oluyor elbette.Hayırlısı kuzum bişeyler vesile oluyor elbet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ama tavsiyen icin çok seyler duyuyoruz ama bir arkadaşım irebir tavsiye edince benim için o öncelik oluyor elbette.Hayırlısı kuzum bişeyler vesile oluyor elbet
Mesela 20sinde olacaksan 21i 22si filan olabilir.İyi geceler kızlar aklıma bir şey takıldı da sormak istiyorum.Şubat 29 çekti ya bu ay adet günü bir gün ileri mi atacak yoksa geri mi yani normalde benim 19 unda adet günüm ama şubat 29 çektiği için 20 si mi olması lazım
O zaman yarın ı adet günü olarak baz almalıyımMesela 20sinde olacaksan 21i 22si filan olabilir.
Takvim uygulaman bi ortalama verir zaten.O zaman yarın ı adet günü olarak baz almalıyım
Netten yaptığımda 19 u gösteriyor. TeşekkürlerTakvim uygulaman bi ortalama verir zaten.
Ben negatif gidiyorum nisanaTamamdir haberlesiriz
Hayırlısı olsun herkes icin benim de gelen giden yok yarini bekliyorumBen negatif gidiyorum nisana
Canim merhaba sana test tavsiyem insagramda birgebeningünluğu sayfasindan alin ben daha onceleri netten sipariş verdim ovulasyonu dogru göstermiyor. Bu ay dedigim birgebiningünlugu sayfasindan aldim ve teste oğlen yumurtamin catladigini gordum akşam 4 dede randevum vardi doktorumda yumurtan catlamiş dedi akşamina ilişki onerdi beklemedeyim şuan inşaAllah hamişimdir. Iki yıl olcak inşaAllah bu ay hayirlisi ile gelir.Evet cnm internetten. Geçen ayda adım kapıda ödemeli uygun bi site den. Bu ayda ordan alacam yine
Evet yaptım negatif çok erken olduğunu biliyorum o yüzden moral bozmak yok 24unde başlayayım bende ama hiçbir belirti vb hicbirseyim yok şuanbrnbrr Canım yaptın mı bugün test, seninle Bat aynıydı bizim
Ben de 10lu test sipariş ettim 24ünde yapayım dedim
Evet yaptım negatif çok erken olduğunu biliyorum o yüzden moral bozmak yok 24unde başlayayım bende ama hiçbir belirti vb hicbirseyim yok şuan
_Lila test çok olunca insanın kullanasi geliyor benim 9 kaldı 24 ünde başlasak sonuç alana kadar yeter herhaldeEvet yaptım negatif çok erken olduğunu biliyorum o yüzden moral bozmak yok 24unde başlayayım bende ama hiçbir belirti vb hicbirseyim yok şuan
Ben ovulasyon testi kullanmadım ama 7-19 Mart arasını degerlendirdim artık tatile girdim diyebilirim Ülkece zor durumdayiz olmaz sada hayırlısı Allah'tan diyorum
Ben 14 Mart'ta yumurtlama gördüm 10 günden önce çıkmaz zaten testte.
Sen de başka yapıp moral bozma bence de. Hatta ben regl günü gelmeden yapmicam diyordum dayanamadim bugün test sipariş ettim 2-3 gün kala yaparım artık
_Lila test çok olunca insanın kullanasi geliyor benim 9 kaldı 24 ünde başlasak sonuç alana kadar yeter herhalde
Ben ovulasyon testi kullanmadım ama 7-19 Mart arasını degerlendirdim artık tatile girdim diyebilirim ☺ Ülkece zor durumdayiz olmaz sada hayırlısı Allah'tan diyorum
İnsallah sende vardi canimHayırlısı olsun herkes icin benim de gelen giden yok yarini bekliyorum
hakkimizda hayirlisiİnsallah sende vardi canim♥