- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
Sağol kuzum bakicam.orayada şimdi biyer buldum baya iyi yere bnziyi çokta yorum vardı iyi ordan vericem sanirimN11den verecegim ben hamilelik testi ile gelen paketler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum bakicam.orayada şimdi biyer buldum baya iyi yere bnziyi çokta yorum vardı iyi ordan vericem sanirimN11den verecegim ben hamilelik testi ile gelen paketler var
Teşekkür ederim canım ben vermedim henüz kan
Sağol canım ben salı akşamı kan verdim 18 çıktı az önce yine verdim iki saate belli olur kuzum sende var mi bişey
Benim adetim 8 gundur gecikti hala olmadim 2 gun once kan verdim 0.2 cikti. Ne zaman hazirlik yapmam gerektigini bilmiyorumSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
merve 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 24 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 23 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
@zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
@bsr0745 10 mart
@Hayalmeyal3 20 mart
@Gulcan2904 12 Mart
Karagullu 31 mart
@Kuzeylitekeli 22 mart
@Glnkymn 19 mart
@Nnuurrr 11 mart
@Tugce6838 24 mart
Missyloves 20 mart
@Mavigeyik 19 mart
@Merve33444 16 mart
@Etatli 16 mart
N11de çok secenek var ben ordan alcam sanırım.Anladm cnm tmm sağol bakicam vericem şimdiden hazrda dursun adet olursam bitince baslarm yapmaya hemn
Ben korkuyorum gitmeyeSağol canım ben salı akşamı kan verdim 18 çıktı az önce yine verdim iki saate belli olur kuzum sende var mi bişey
Ben seni bekliyom burda yaa.Ben korkuyorum gitmeye
Senin bat ne zamanAynen oyle ben yarinda yapmayacagim adetim bi gun gecerse yapmayi planliyorum kuruma cizgisi muhtemelen benimki ..
Kız gidemiyorum korkudan çok tırstım vallaBen seni bekliyom burda yaa.
Bir sey oomaz Allahim izniyle sağlıklı gebelik olduğundan emin olalım sonrasında sen tecrübelisin zaten gerekmedikçe gitmezsin hastaneye.Kız gidemiyorum korkudan çok tırstım valla
Aynen canim bende burdaki bir arkadastan tavsiye aldimSağol kuzum bakicam.orayada şimdi biyer buldum baya iyi yere bnziyi çokta yorum vardı iyi ordan vericem sanirim
Yarin ama hic bi belirtim yok . Lekelenme filan da yok ilk defa böyle oldu mevsimsel donus yada ilk ayimdan dolayi farklilik var cözemedim canim sen naptin tekrarladin mi ?Senin bat ne zaman
Yarın cesaretimi toplarsam giderim inşallah eşim geç geliyor haftaiçi iştenBir sey oomaz Allahim izniyle sağlıklı gebelik olduğundan emin olalım sonrasında sen tecrübelisin zaten gerekmedikçe gitmezsin hastaneye.
Benimkisi pazar kararsizim bekleyecegim galiba.İlk ay mi senin daha cok yenisinYarin ama hic bi belirtim yok . Lekelenme filan da yok ilk defa böyle oldu mevsimsel donus yada ilk ayimdan dolayi farklilik var cözemedim canim sen naptin tekrarladin mi ?
Sağol canım ben salı akşamı kan verdim 18 çıktı az önce yine verdim iki saate belli olur kuzum sende var mi bişey
Ayneen ben ilkim bende yarin adet gelmezse tekrar test yapcamBenimkisi pazar kararsizim bekleyecegim galiba.İlk ay mi senin daha cok yenisin
Kuzum 68 çıktı sonucumBen korkuyorum gitmeye
Sonucum çıktı kuzum 68 olmuşHadi hayırlısı bakalım bize de bildir sonucu
Cok iyi canim artisini takip etSonucum çıktı kuzum 68 olmuş