- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Sonucum çıktı kuzum 68 olmuş
Maşallah canım çok iyi inşallah sağlıkla artar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucum çıktı kuzum 68 olmuş
İnşallah canım sağolasınhasbeee hayır ilsn cnm inş sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
15 ay oldu.Kızlar en fazla kaç aydın gebelik düşünen var bu grupta
Amin inşallah canımYaa cok sevindim rabbim yüzünüzü güldürdü hayırlı olsun inşAllah
4 tü 5 ay olacak bu ay olmazsaKızlar en fazla kaç aydın gebelik düşünen var bu grupta
Sen vermedin mi kanAmin inşallah canım ☺
Yok canım vermedimSen vermedin mi kan
Hadi inşAllah tutar canımNisana kaldım kuzum dün pikti değerlendirdik.
Haklısın kuzum aslında bakayımCanım 2 hafta sonra git bence şimdi bebeği falan göremezsin daha çok küçük
Ovülasyon testi kullanmanızı öneririm1 seneyi geciyor
Ovülasyon testi yapıyor musunUz15 ay oldu.
Ovülasyon testi deneyin ve bence soğan kürü deneyin Rahmi temizliyor kızlar ve ben bu ay keçi boynuzu pekmezi kullandık eşimle ve eşimle İki litre çakşır kökü suyu içtik bize iyi geldi bence canım4 tü 5 ay olacak bu ay olmazsa
Hayır bu ay alıcam. Klomen kullandım 4 ay ara vericem ovulasyonla denicem bir süre. Çok stres yaptım kurtulmam lazım bu saçma halden.Ovülasyon testi yapıyor musunUz
Kuzum Ovülasyon testi mutlaka yap ve bence eşinle beraber çakşır kökü suyu iç çok gebe kalan var bundanHayır bu ay alıcam. Klomen kullandım 4 ay ara vericem ovulasyonla denicem bir süre. Çok stres yaptım kurtulmam lazım bu saçma halden.
Takviyeleri yeni kullanıcam bakarım buna da canım.Kuzum Ovülasyon testi mutlaka yap ve bence eşinle beraber çakşır kökü suyu iç çok gebe kalan var bundan
Kullandım 1 defa negatif sonuç olarak geri döndü doktora gittim kaşıntı İcin vajinit olduğunu öğrendimOvülasyon testi kullanmanızı öneririm
Fitil verdi suan geçti gibi kasıntımOvülasyon testi kullanmanızı öneririm
Ben youtubede GülbaHar ölçü diye bir kadını dinledim ordan duydum canım vesile oldu şükürTakviyeleri yeni kullanıcam bakarım buna da canım.
Aslında bu ay bal çörekotu tarçın yapasım vardı.Ben youtubede GülbaHar ölçü diye bir kadını dinledim ordan duydum canım vesile oldu şükür
Hayırlısı kuzum bişeyler vesile oluyor elbetAslında bu ay bal çörekotu tarçın yapasım vardı.