• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama testini ne marka kullaniyorsunuz ?iyi bir marka onerin bana gelecek aya soyleyicem netten ancak gelir ?
Ben yurt disinda yaşıyorum burdakiler orda varmi bilmiyorum rossman' in kendi markasini kullanıyorum "facelle"
Ebru ceylan'i tanıyor musun insta da sayfasi var kadin kendi markasini satiyor hemde takip de ediyor. Takip eden bjr başka kadin daha var ben ona atiyorum Gulbahar ölçü ismi bakarsin insta da youtube da da videoları var. Simdj bulup atarim sana test resminj

Ben hiçbir aya odaklanamayacakmısım gıbı gelıyor ,
tam gunun de en ıyı degerlendırmek gerekırken kavga edıyoruz trıplesıyoruz aptal ergenler gıbı olacak sey degıl
Her ay tam gününde bizde de aynı sorunlar oluyo. Sonra çocuğumu düşünüp mecbur barışıyorum ilk adımı ben atıyorum,zor bir süreç ya.. :işsiz:

Yumurtlama testini ne marka kullaniyorsunuz ?iyi bir marka onerin bana gelecek aya soyleyicem netten ancak gelir ?

Instagram urlasi bu. Numara var bio da ordan isteyebilirsin canm

Eklentiler

• 20200316_114105.jpg
    20200316_114105.jpg
    215,1 KB · Görüntüleme: 18
Benim de bat 27 ya da 28 mart. Ben de 15.gün yumurtlamayı gördüm. Çok yakınız birbirimize. Çatlamadam sonra kaç günü değerlendirdiniz
Benim çatlamam dün oldu dünü değerlendirdim sadece önümüzdeki 3 günü de değerlendirmeyi düşünüyorum. Siz kaç günü değerlendirdiniz ilk ovulasyon denemeniz mi?

Ben yurt disinda yaşıyorum burdakiler orda varmi bilmiyorum rossman' in kendi markasini kullanıyorum "facelle"
Ebru ceylan'i tanıyor musun insta da sayfasi var kadin kendi markasini satiyor hemde takip de ediyor. Takip eden bjr başka kadin daha var ben ona atiyorum Gulbahar ölçü ismi bakarsin insta da youtube da da videoları var. Simdj bulup atarim sana test resminj
Gulbahar olcuyu duydum da o da oylesine mi takip ediyor onu cozemedim

Selam kızlar 25 mart adet tarihim daha 9 gün var 6 gün kala erken gebelik testi yapmayi düşünüyorum bakalım allahtan hayırlısı ama ovulasyondan beri sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo daha doğrusu bi ağırlık var kasıklarımda tam ağrı da diyemem galiba üşütüyorum ayaklarımı ondan oluyo sanırım bakalım yazarım mutlaka testi yapınca buraya hatta foto da atarım inşallah

Bende labaquik ovulasyon testi kullandım memnun kaldım ama ilk kullanışım olunca anlayamadım Gülbahar hanıma attım o söyledi bugün yumurtlama günün değerlendir diye zaten sonra da değerlendiremedik nolacak göreceğiz ama içimde nedense hiç hamileymişim gibi bi his yok

İyi günler bayanlar biraz çekinerek soruyorum ama bel sırt kaşık ağrım var 2 gündür az öncede iş yaparken regli oldum sandım geldiğini hisettim ama beyaz akıntı yumurtlama akıntısı böyle mi oluyor bugünü degerlendirmelimiyim bat 27

Bende labaquik ovulasyon testi kullandım memnun kaldım ama ilk kullanışım olunca anlayamadım Gülbahar hanıma attım o söyledi bugün yumurtlama günün değerlendir diye zaten sonra da değerlendiremedik nolacak göreceğiz ama içimde nedense hiç hamileymişim gibi bi his yok
Kismet ya Bekle bakalim

Back