• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın ballar.🍯🍯🍯 bir kac gün yoğundum yazamadım. Bata 6 gün var göğüs uçlarımda bi ağri yoğunluğu mevcut. Bu ay da gebelik için şüphelenecek bir şey buldum kendime çok şükür. Istiyorum ki hiç belirti olmasın duygusal olarak yükselmeden, ümitlenmeden gebe kalayım. 🤦🏻‍♀️

Günaydın ballar.🍯🍯🍯 bir kac gün yoğundum yazamadım. Bata 6 gün var göğüs uçlarımda bi ağri yoğunluğu mevcut. Bu ay da gebelik için şüphelenecek bir şey buldum kendime çok şükür. Istiyorum ki hiç belirti olmasın duygusal olarak yükselmeden, ümitlenmeden gebe kalayım. 🤦🏻‍♀️
Mervecim İnşllah güzel haberler alırsın🤲☺️göğüs ucları ağrın diğer adet dönemlerinde olmuyorsa belirti olabilir.

Siz yine yakınsınız benim bu hafta yumurtlamam bata 17 gün var :KK51: :KK51: beklemek ayrı stres yapıyor

Merhaba bende 2 aydır bebek dusunuyorum.bu ay ilk defa yumurtlama günü takip ettim ama takvimle.bat 14 marttı hala adet olmadım. Ama 10 martta vajinit için doktora gitmiştim kan testi negatifti ve fitil vermişti. Cuma günü tekrar ben evde test yaptım gene negatif. Adetim 2 gün geçti olacakmış gibi sancı geliyor ara ara sizce nedir🙈

Merhaba bende 2 aydır bebek dusunuyorum.bu ay ilk defa yumurtlama günü takip ettim ama takvimle.bat 14 marttı hala adet olmadım. Ama 10 martta vajinit için doktora gitmiştim kan testi negatifti ve fitil vermişti. Cuma günü tekrar ben evde test yaptım gene negatif. Adetim 2 gün geçti olacakmış gibi sancı geliyor ara ara sizce nedir🙈

Stresten kaynaklı olabilir benim son 2 aydır 4 ve 5 gün gecikmeli oldu

Günaydın 🌼
Doktorla yumurta takibi nasıl oluyor kızlar her gün mü gidiliyor ? Devlet yapmaz dimi özele gitmek lazım ? Testlerle vakit kaybetmek istemiyorum sanırım böyle olmayacak 😔

Merhaba canm tam okumadim sanirim hamilesin rabbim hayirlisi ile kucağına versin insallah. Benimde 5,6,7 martta yumurta catlama oldu ovulasyon testi ilk denemem ve bat 22 mart bekliyorum testi ne zaman yaptin nasil oldu hemen hemen ayni gunlermis ikimizin test yapmaya korkuyorum ama bir hafta kaldi adete bekliyorum elim kolum bagli
Şöyle anlatim canim😊 Benim yumurtlama 4 5 martti her iki gunu de degerlendirdik 14 martta bi kaç damla lekenlemem oldu adet zannettim ama diyorum imkanı yok bu kadar erken adet olmam daha 6 gün var neyse sonra baktım ki devamı gelmedi ben de test yaptim Allahim varsa bu sekilde de goster diye dua ettim cunku kizimda adetten 8 gun sonra bile cizgi cok silikti kesinlikle beklemiyordum elimde fazla test oldugu icin yapayim dedim ne olacak ve cift cizgi cikti ertesi gun tekrarladim yine cift cizgi Rabbimden istegim saglikli ve devamli bi gebelik olmasi ve tabi butun isteyenler icin de 🤲🤲

Cekindim bende bunu yazmaya aslinda. Son zamanlarda gordugum ruyalar film gibi dizi gibi ne arasan var o ladar tuhaf anlamsiz seyler goruyorum ki beynim yoruluyor zaten halsizlik hatsaffada yalniz degilmisim😂
Full hd goruntuler birde anlamsiz unluler falan da var bebim dizilerde 😂😂

Belirtiye gelince pek bisey yoktu hala da yok sadece bel agrisi ve kasikta batma ama bel agrisi farkliydi daha once hic yaşamamıştım o yuzden umudum vardı iki bulaşık diziyordum makinaya belim kopuyordu devamını getiremiyordum dinlenip sonra yapıyordum ama ne göğüs agrisi var ne başka bisey bu da beni tedirgin ediyor

Belirtiye gelince pek bisey yoktu hala da yok sadece bel agrisi ve kasikta batma ama bel agrisi farkliydi daha once hic yaşamamıştım o yuzden umudum vardı iki bulaşık diziyordum makinaya belim kopuyordu devamını getiremiyordum dinlenip sonra yapıyordum ama ne göğüs agrisi var ne başka bisey bu da beni tedirgin ediyor
Kan testi yaptırmadınız mı

Kızlar bisey sorcam az önce sağlık ocağına gittim kan testi icin fakat korona virüs nedeniyle yoğunluk olmasın diye kan testi yapmıyorlarmış normal acil de yaparlar mı acaba 🤔

Yumurtlama testini ne marka kullaniyorsunuz ?iyi bir marka onerin bana gelecek aya soyleyicem netten ancak gelir ?

Ben bu ay ovulasyon testine başladım 18.gün yumurtlamayı gördüm. Bat 27 mart inşallah bu sefer olur demekten tükendim. Her dilek hakkımı hayırlı bir evlat için tüketiyorum bu ay da olmazsa beklemeden aşılamaya gidicem artık.

Back