• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ben tutarım zaten normalde 7-8 yıldır paketli ürün abur cubur tüketmeyen insandım yemiyorum benim için bitmiştir dediğim an benim için biter ahhdjdjjdjdj
Helal kız valla sana 💪 ya ben evlenmeden önce öyleydim yemicem diyorsam yemiyordum 🥲 ama eşim maşallah o kadar seviyor ki yemek yemeyi bir baktım ona benzemeye başladım 😃 ama yok kendimi sevmiyorum böyle yağlandı her yerlerim bi gelsin bebiş emzirme vs . Hayırlısı ile atlatalım kendime çeki düzen vercem yeto 😅😅

Helal kız valla sana 💪 ya ben evlenmeden önce öyleydim yemicem diyorsam yemiyordum 🥲 ama eşim maşallah o kadar seviyor ki yemek yemeyi bir baktım ona benzemeye başladım 😃 ama yok kendimi sevmiyorum böyle yağlandı her yerlerim bi gelsin bebiş emzirme vs . Hayırlısı ile atlatalım kendime çeki düzen vercem yeto 😅😅
Benim eşim de bana benzedi desem ahhahah mesela markete gittiğimizde asla abur cubur almayıp tüketmeyeli yıllar oldu.(hamilelikte tükettim işte)Ben 10-15 yılı aşkın süredir kola içmem mesela. Eşim de evlendikten sonra benim sayemde bıraktı içmez. Belki çok nadir ayda yılda bir dışarıda eserse eşim bir kola içer o kadar ahhahah. Zaten inan bana onları insan bırakınca kilo da yağ da patır pattır gidiyor biraz da sporla destekleyince. Vücut bir kendine geliyor rahatlıyor ❤️ az kaldı doğuralım da sağsalim 🤲🏻❤️

Kız allah seni napmasin sjxbsjdbsjdbjsjdksjxjsjdijf sadece çözdüm galiba vücudumun neye tepki verdiğini 😂😂😂😂
Canım sen bilirsin bişe sorcam😂 şimdi ben kasılmaları not alıyorum bugün çok oldu akşam üzeri.
Mesela 8 dakikada bir 3 kere oluyor bi sonraki 10 dakikada 1 falan 1-2 dakika oynuyor gibi. Bu düzenli kasılmaya girmez demi?

Canım sen bilirsin bişe sorcam😂 şimdi ben kasılmaları not alıyorum bugün çok oldu akşam üzeri.
Mesela 8 dakikada bir 3 kere oluyor bi sonraki 10 dakikada 1 falan 1-2 dakika oynuyor gibi. Bu düzenli kasılmaya girmez demi?
Uzman değilim skbdjwndkdjdj kasılma olduğuna kesin eminsen şekil değişince düzeliyor mu yoksa gelmeye devam ediyo mu bu önemli diye biliyorum. Zaten gecmiyorsa git gide yavaştan da olsa sıklaşmasi lazım sanırım. Yarım saatte 3 ve daha fazla ise henüz düzenli değilse de duzenleşebilir mesela

Uzman değilim skbdjwndkdjdj kasılma olduğuna kesin eminsen şekil değişince düzeliyor mu yoksa gelmeye devam ediyo mu bu önemli diye biliyorum. Zaten gecmiyorsa git gide yavaştan da olsa sıklaşmasi lazım sanırım. Yarım saatte 3 ve daha fazla ise henüz düzenli değilse de duzenleşebilir mesela
Aha😂 şekil değiştiriyor sonra düzeliyor sonra tekrar. Du bakalım not alıyorum takipteyim😂😂😂 bugün de bebiş maşallah çok hareketli. Normalde ışıkları kapatınca uyurdu şimdi durmuyor😀

Aha😂 şekil değiştiriyor sonra düzeliyor sonra tekrar. Du bakalım not alıyorum takipteyim😂😂😂 bugün de bebiş maşallah çok hareketli. Normalde ışıkları kapatınca uyurdu şimdi durmuyor😀
Sadece gerilme gibi geliyosa gerçek sancı olmayabilir ama yine de takip et sancıyla birlikte gerilirken ağrı da yapıyor biraz ondan 😂 bebişin uykusu kaçmış ndndndbd

Bol yağlı yiyince karnı ağrır ya insanın aynı öyleyim geberiyorum 🥹🥹 karnım da aşırı sert bebek mi dayandi sanci mi hic fikrim yok şuan neyim var :( aciyo resmen

Grip değil de üşüttüm sanırım canım. Pazar ptesi çıktım işte doktordur alışveriştir ev oturmasıdır vs vs normalde çıkmıyorum hiç. Hapşırık burun akıntısı var :(
Geçmiş olsun kuzum bol bol C vitamini desteği al sen bu arada en son ne zaman gittin doktora gün belirlemiş miydi senin doktorun ☺🌸

Günaydın kıslar 🌸 İstanbul da o kadar güzel kar var ki şuan tüm sessizliğiyle huzuruyla ince ince yağıyor sabaha çocuklar bayram edecek bayağıdır kar görmedikleri için çok mutlular ay benim bile koca göbeğimle çıkasım geliyor ama dün bize de doktorum baya aşağı inmiş dedi bir hareketlenme var dedi durabildiği kadar dursun modundayız evde odadan odaya zor geçiş yapıyorum 😁 Dedim bir de normal doğurmayayım hocam dedi istersen deneyelim yok dedim istemiyorum heyecana gerek yok merak edenler oluyor dedi yok dedim ben hiç merak etmiyorum bir kere kestirmişim zaten gerek yok dedim bende çok önermiyorum dedi doktorum gün alamadık bu arada 37 yi görmeye çalışıyoruz haftaya çarşamba günü 37. Gün o zamana kadar gelebilirsek anestezi randevusu da verdi 37+2 / 4 gibi alayım dedi ama öncesinde doğum belirtisi olursa kanaman sancın suyun vs haber ver dedi tabi bir de tansiyon 14 e çıkarsa dedi şuan tansiyonumuz 12/9 13/10 onu geçmiyor bakalım bekler inşallah kuzucum niyetim de en az 1 Mart var umarım 6 sına kadar bekler de en azından martı görmekte beni sevindirecek 🙏🏻🌸

Ay kızlar bir kar yağıyor bizim mahalle kapanmış kardan resmen. Tamam güzeldi yağdı yağıyor falan ama yolların kapalı olması beni ürkütüyor 3 günüm kaldı 🥺 İstanbulun gobeeeginde kaldım mı şimdi bugün de ne güzel anneme gidecektim kuaförede gidecektim araba bile çıkmaz şuan ya 😭😢😢

Ay kızlar bir kar yağıyor bizim mahalle kapanmış kardan resmen. Tamam güzeldi yağdı yağıyor falan ama yolların kapalı olması beni ürkütüyor 3 günüm kaldı 🥺 İstanbulun gobeeeginde kaldım mı şimdi bugün de ne güzel anneme gidecektim kuaförede gidecektim araba bile çıkmaz şuan ya 😭😢😢
Canım neresindesiniz İstanbul un sabah hava aydınlanınca bebeler o karı talan ederler eğer çok yüksek bir kesiminde değilseniz merak etme ☺️🙏🏻

Ay kızlar dünden beri afedersiniz büyük tuvaletim var gibi hissediyorum gidiyorum yok yapamıyorum zorlamak da istemiyorum sadece o var hissi beni aşırı rahatsız ediyor ya, bebiş baskı yapıyor diye mi öyle hissediyorum acaba

Back