• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Arkadaşlar ben karpuz değil de marul dogurmayı tercih ederim şahsen jsbzjsbzjsbjsnsnsbdnsn

İlk başlarda hoşuma gidiyordu bunlara bakmak eşimi darliyodum bu hafta bu meyve vs diye 😂😂 bayadır bakmiyorum sıkıntı 36 dan sonra xnnxndnxnd karpuz mu aman aman 😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-21-01-06-11-819_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2025-02-21-01-06-11-819_com.instagram.android.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 70
Bugün 8-9 hurma net yedim şuan da yerken yazıyorum jsndjdndjhdsbsbdjs
Acaba kacıncıyı yerken tamam geliyorum diyecek ahhdjdjjdjdj
Ben de yiyorum ama günde 1-2 çok değil. O kadardan bir şey olmuyormuş zaten ben sevdiğimden yiyorum hahahahja (ramazan hurması)

Acaba kacıncıyı yerken tamam geliyorum diyecek ahhdjdjjdjdj
Ben de yiyorum ama günde 1-2 çok değil. O kadardan bir şey olmuyormuş zaten ben sevdiğimden yiyorum hahahahja (ramazan hurması)
Ben onu sevmiyorum ya benim yediğim daha etli küçük yumuşak rengi de sarı biraz smndjdndjddn sen yeme erken zaten vajinal de dusunmuyosan gerek yok, heyecan yaratmayalim sjxnsjndjd

Ben onu sevmiyorum ya benim yediğim daha etli küçük yumuşak rengi de sarı biraz smndjdndjddn sen yeme erken zaten vajinal de dusunmuyosan gerek yok, heyecan yaratmayalim sjxnsjndjd
Kanka sen sağdakinden bahsediyorsun sanırım ahhdjdjjd ben soldakinden bahsediyorum hsjdjdjksk

Eklentiler

• IMG_7985.jpeg
    IMG_7985.jpeg
    77,4 KB · Görüntüleme: 62
Ya bende işe yaramıyor sanırım bu hurma 🤭 sevdiğim herşeyi abartma huyum var 300 Gr hurmayı 3 günde bitiriyorum şu an 4.paketteyim sanırım 😂😂😂 bir oturuşta rahat 10 tane yiyorum 😏😏 tadı çok güzel ama napiiiim🤤🤤
Afiyet olsun dnbdjsbdjd şeker yoksa ye gitsin inşallah işe yariyordur 😂😂😂
Kanka bu gece grup sessiz herkes kabuğuna çekilmiş senle ben varız warcrew warcrew bir de Begonvil9699 Begonvil9699 var sanırım beğeni atıyor o da😂😂😂
Ben 2 gibi yatarım ya jsndjsjdjd midem de yansa almıyorum elime telefonu 😂😂

Zaten hamilelik başında hiç şeker tatlı tüketememiştim şimdi acısını çıkarıyorum 🤤🤤😂🥰 amaaaan canımız sağ olsun be♥️😅
Ben de tam tersi normalde şekerli şey çok tüketmem hamilelikte dibine kadar yedim doğumdan sonra özüme dönmeyi planlıyorum yeter yedik içtik eğlendik ahdjjdjdkkd

Afiyet olsun dnbdjsbdjd şeker yoksa ye gitsin inşallah işe yariyordur 😂😂😂

Ben 2 gibi yatarım ya jsndjsjdjd midem de yansa almıyorum elime telefonu 😂😂
Ayy çok şükür çıkmadı şeker ondan bu rahatlığım 🤭🤭 ama yok tık yok . Ananasta tüketiyorum çççıııhk bizimki içerde kalmaya niyetli 😅

Ayy çok şükür çıkmadı şeker ondan bu rahatlığım 🤭🤭 ama yok tık yok . Ananasta tüketiyorum çççıııhk bizimki içerde kalmaya niyetli 😅
Ben henüz ananasa geçemedim ya ona da geçerim bu hafta gelmezse onun yerine kivi yiyorum aklıma gelince 🤭🤭
Hadi merak ettim hangisini diyorsun sen ahhshdhjd
Bundan sndndnndjxn

Eklentiler

• IMG_20250221_012218.jpg
    IMG_20250221_012218.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 60
Back