- 22 Ekim 2024
- 1.084
- 2.503
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #28.081
Hiç üstüme alınmıyorum jsbxhsbsjsbbdjsŞubatın bitmesine son 1 hafta kalmış bulunmakta. Yok mu doğuran kızlar hajdjjdjdk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç üstüme alınmıyorum jsbxhsbsjsbbdjsŞubatın bitmesine son 1 hafta kalmış bulunmakta. Yok mu doğuran kızlar hajdjjdjdk
Kanka sen benle martı göğüsleyeceksin gibi duruyor o performansı gördüm sende ahhdjdjjdHiç üstüme alınmıyorum jsbxhsbsjsbbdjs
ZjxnjsnxjsjdjsnsjdjKanka sen benle martı göğüsleyeceksin gibi duruyor o performansı gördüm sende ahhdjdjjd
Hahahhaha çok iyi
Bugün 8-9 hurma net yedim şuan da yerken yazıyorum jsndjdndjhdsbsbdjsHahahhaha çok iyi![]()
Acaba kacıncıyı yerken tamam geliyorum diyecek ahhdjdjjdjdjBugün 8-9 hurma net yedim şuan da yerken yazıyorum jsndjdndjhdsbsbdjs
Ben onu sevmiyorum ya benim yediğim daha etli küçük yumuşak rengi de sarı biraz smndjdndjddn sen yeme erken zaten vajinal de dusunmuyosan gerek yok, heyecan yaratmayalim sjxnsjndjdAcaba kacıncıyı yerken tamam geliyorum diyecek ahhdjdjjdjdj
Ben de yiyorum ama günde 1-2 çok değil. O kadardan bir şey olmuyormuş zaten ben sevdiğimden yiyorum hahahahja (ramazan hurması)
Hey maşallah yarasın çiçeğimmmmYa bende işe yaramıyor sanırım bu hurmasevdiğim herşeyi abartma huyum var 300 Gr hurmayı 3 günde bitiriyorum şu an 4.paketteyim sanırım
bir oturuşta rahat 10 tane yiyorum
tadı çok güzel ama napiiiim
![]()
Zaten hamilelik başında hiç şeker tatlı tüketememiştim şimdi acısını çıkarıyorumHey maşallah yarasın çiçeğimmmmben de çok severim ha
![]()
Kanka sen sağdakinden bahsediyorsun sanırım ahhdjdjjd ben soldakinden bahsediyorum hsjdjdjkskBen onu sevmiyorum ya benim yediğim daha etli küçük yumuşak rengi de sarı biraz smndjdndjddn sen yeme erken zaten vajinal de dusunmuyosan gerek yok, heyecan yaratmayalim sjxnsjndjd
Afiyet olsun dnbdjsbdjd şeker yoksa ye gitsin inşallah işe yariyordurYa bende işe yaramıyor sanırım bu hurmasevdiğim herşeyi abartma huyum var 300 Gr hurmayı 3 günde bitiriyorum şu an 4.paketteyim sanırım
bir oturuşta rahat 10 tane yiyorum
tadı çok güzel ama napiiiim
![]()
Ben 2 gibi yatarım ya jsndjsjdjd midem de yansa almıyorum elime telefonuKanka bu gece grup sessiz herkes kabuğuna çekilmiş senle ben varızwarcrew bir de
Begonvil9699 var sanırım beğeni atıyor o da
![]()
Ben de tam tersi normalde şekerli şey çok tüketmem hamilelikte dibine kadar yedim doğumdan sonra özüme dönmeyi planlıyorum yeter yedik içtik eğlendik ahdjjdjdkkdZaten hamilelik başında hiç şeker tatlı tüketememiştim şimdi acısını çıkarıyorumamaaaan canımız sağ olsun be
![]()
Yok kiz bekle bulayım jndjsndjdfj bu attığın sağdaki de aynı işe yariyormuymus kiKanka sen sağdakinden bahsediyorsun sanırım ahhdjdjjd ben soldakinden bahsediyorum hsjdjdjksk
Ayy çok şükür çıkmadı şeker ondan bu rahatlığımAfiyet olsun dnbdjsbdjd şeker yoksa ye gitsin inşallah işe yariyordur
Ben 2 gibi yatarım ya jsndjsjdjd midem de yansa almıyorum elime telefonu![]()
Hadi merak ettim hangisini diyorsun sen ahhshdhjdYok kiz bekle bulayım jndjsndjdfj bu attığın sağdaki de aynı işe yariyormuymus ki
Bende kendime hedef koydum umarım boğazımı tutabilirimBen de tam tersi normalde şekerli şey çok tüketmem hamilelikte dibine kadar yedim doğumdan sonra özüme dönmeyi planlıyorum yeter yedik içtik eğlendik ahdjjdjdkkd
Ben henüz ananasa geçemedim ya ona da geçerim bu hafta gelmezse onun yerine kivi yiyorum aklıma gelinceAyy çok şükür çıkmadı şeker ondan bu rahatlığımama yok tık yok . Ananasta tüketiyorum çççıııhk bizimki içerde kalmaya niyetli
![]()
Bundan sndndnndjxnHadi merak ettim hangisini diyorsun sen ahhshdhjd