• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorucam sağ yumurtalığımda hafif sancı vardı elimle dokundum aşırı ağrıdı,bastırınca çok aşırı acıyo,bu normal mi? Ümitlenmek istemiyorum ama garip geldi bu durum,bi de 3 gündür ateşim var yüzüm alev gibi,sık sık idrara çıkıyorum. Yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti. Psikolojiktir bunlar değil mi ya,boşuna ümitlenmeyim:olamaz::ıslık:

Merhaba bende 2 aydır bebek dusunuyorum.bu ay ilk defa yumurtlama günü takip ettim ama takvimle.bat 14 marttı hala adet olmadım. Ama 10 martta vajinit için doktora gitmiştim kan testi negatifti ve fitil vermişti. Cuma günü tekrar ben evde test yaptım gene negatif. Adetim 2 gün geçti olacakmış gibi sancı geliyor ara ara sizce nedir🙈

kızlar bu sabah bunu yazmıştm smdi eve geldmgebelik testi yaptım sanırım pozitif heycandan ölce

Eklentiler

• 893520DA-FB16-4098-B362-73D4FC89DB05.jpeg
    893520DA-FB16-4098-B362-73D4FC89DB05.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 42
Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah. Insan olmayınca suçlayacak bir şeyler buluyor hep ben evlendigimizden beri hiç korunmuyorum henüz bir gebelik elde edemedim. Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı sürece ovulasyon testlerinden olumlu sonuç alan çok var. Ben çok geç öğrendim bilseydim belki de şimdiye bebeğimi kucağıma almıştım. Ovulasyon testine erken başlamanız sizin için iyi olmuş bence.

Yaa inşallah sonuç da hayırlı olur ikimiz için 🤲🤲 rabbim hayra çevirsin de nasip etsin inşallah bu ay bebeklerimizi. Çevremde herkes hamile şuan görümcem evleneli bir yıl olmadı henüz doğum yapmak üzere son günleri 🙈

Üstümde inanılmaz Bi huzursuzluk var. Rabbim isteyenlere nasip etsin anca gıpta edebiliyorum ben 🥺

Bence doktora görünmeden klomen kullanma klomen basit bir ilaç değil . Bende Ocak ayında kullandım ve bende kist yaptı adetim aşırı düzenliydi ve ilk defa 5 gün geciktim
Evet canım kullanmamaya karar verdim, Allah’ım böyle de nasip eder belki, isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏻

Back