- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
Moral bozmak yok canım, sakın kendini strese sokma, öyle ya da böyle gelecek inşallah bebişler. Önümüzdeki ay tam gaz devamKızlar bat yarındı an itibariyle müthiş bir ağrıyla birlikte regl oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moral bozmak yok canım, sakın kendini strese sokma, öyle ya da böyle gelecek inşallah bebişler. Önümüzdeki ay tam gaz devamKızlar bat yarındı an itibariyle müthiş bir ağrıyla birlikte regl oldum
Çok güzel büyümüş canım, sağlıkla çatlar inşallah bebişin gelir bu ay. Klomen mi kullandın, iğne olarak ne verdi bilgilendiri misinKızlar sağ tarafda oluşmuş bu sefer yumurta hep solda olurdu 22 cm iğne verdi artık bundan sonra hayırlısı gelsin bebişler
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun
Benim de 22 oluşmuştu canım ertesi sabah iğne kullandım ben de sana ne zaman vurdur dedi ilişki ne zaman olsun dediKızlar sağ tarafda oluşmuş bu sefer yumurta hep solda olurdu 22 cm iğne verdi artık bundan sonra hayırlısı gelsin bebişler
Az kaldı hadimayasiz senle bi 10 martı edemedik
2 ay klomen kullanmıştım bu ay femare verdi dr ovitrelle iğne kullandım bu üçüncü kullanışım iğneyiÇok güzel büyümüş canım, sağlıkla çatlar inşallah bebişin gelir bu ay. Klomen mi kullandın, iğne olarak ne verdi bilgilendiri misin
Ben bugün kontrole gittim baktı ona göre iğne oldum 34 -36 saat sonra ilişki dedi.Sonrası gün aşırı ilişkiBenim de 22 oluşmuştu canım ertesi sabah iğne kullandım ben de sana ne zaman vurdur dedi ilişki ne zaman olsun dedi
Bana iğneden sonraki gün bi de ondan iki gün sonra demişti teşekkür ederim canımBen bugün kontrole gittim baktı ona göre iğne oldum 34 -36 saat sonra ilişki dedi.Sonrası gün aşırı ilişki
Hadi inşallah canım tutar bu sefer bebişlerimizBana iğneden sonraki gün bi de ondan iki gün sonra demişti teşekkür ederim canım
Test yapsaniza bacım.Az kaldı hadi
Ben bu öğlen regl oldum Seninki gelmez inşşşşşAz kaldı hadi
Benimde 4 gün kaldı misafir değerlendirdik mecburenŞansıma bu hafta yumurtlama olacak ve yarın yatılı misafir geliyor pazartesiye kadar
Şaka gibi 1 gün neyse de 3-4 gün nasıl değerlendirilir bilmiyorum
hasbeee Kader ortağım
Benimde 4 gün kaldı misafir değerlendirdik mecburen
Haydi hayırlısı benim olmadı büyük ihtimalle iğnenin 11 ve 12. Günü dayanamayıp test yaptım negatif silik bile yoktu yarın 14. Gün doktor gel demişti gitcem ama olmadı sanırım inşallah senin tutar da sevinirizHadi inşallah canım tutar bu sefer bebişlerimiz
Benimde 20 mart20 mart döngüm hic sasmıyor zaten 14. gunde yumurtlama gordum . Senin ne zaman
Hadi ya beraber gün sayiyoruz o zaman hadi bakalim hayirlisiBenimde 20 mart
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorumHaydi hayırlısı benim olmadı büyük ihtimalle iğnenin 11 ve 12. Günü dayanamayıp test yaptım negatif silik bile yoktu yarın 14. Gün doktor gel demişti gitcem ama olmadı sanırım inşallah senin tutar da seviniriz