• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sağ tarafda oluşmuş bu sefer yumurta hep solda olurdu 22 cm iğne verdi artık bundan sonra hayırlısı gelsin bebişler :emir_bebek:
Çok güzel büyümüş canım, sağlıkla çatlar inşallah bebişin gelir bu ay. Klomen mi kullandın, iğne olarak ne verdi bilgilendiri misin

Kızlar sağ tarafda oluşmuş bu sefer yumurta hep solda olurdu 22 cm iğne verdi artık bundan sonra hayırlısı gelsin bebişler :emir_bebek:
Benim de 22 oluşmuştu canım ertesi sabah iğne kullandım ben de sana ne zaman vurdur dedi ilişki ne zaman olsun dedi

Çok güzel büyümüş canım, sağlıkla çatlar inşallah bebişin gelir bu ay. Klomen mi kullandın, iğne olarak ne verdi bilgilendiri misin
2 ay klomen kullanmıştım bu ay femare verdi dr ovitrelle iğne kullandım bu üçüncü kullanışım iğneyi
Bakalım hayırlısı canım Allah hepimize evlat nasip etsin inşallah 🤲

Ben daha önce kontrol amaçlı gitmiştim kızlar adet olunca gel dedi bilmiyodum. Hangi testleri yapacak bilginiz var mı. Çarşamba gidicem Allah'tan bi şey olmazsa inşallah

Haydi hayırlısı benim olmadı büyük ihtimalle iğnenin 11 ve 12. Günü dayanamayıp test yaptım negatif silik bile yoktu yarın 14. Gün doktor gel demişti gitcem ama olmadı sanırım 😁 inşallah senin tutar da seviniriz😊
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum

Back