- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 988
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşınınkinde bir düğün görüyorum ama kim onu bilemem tabiki ayrıca bir sürü yolu var birileriyle dertleşecek bir sıkıntısı var aklında sürekli o konu dolanıyor ama merak etmeyin kurtulacak :)
yalnız seninkinden hiç bir şey çıkaramadım üzgünüm :)
canıııım :18:
ya biliyorum tek dilek hakkı var ama birşey daha sorsam. cevaplamazsan anlarım sorun değil
ben eski erkek arkadaşımın 7 ay önce beni aldattığını öğrenmiştim. ama o 7 aydır seni aldatmadım diye peşimde.
acaba aldattı mı aldatmadı mı?
ismim ceyda onun adı muhammet.
Canım fazla oluyorum ama son kez bi arkadaşımın daha adına baktırmak istiyorum.
Arkadaşım yine kız ve ayrıldığı hala sevdiğin sevgilisiyle tekrar barışıp bir araya gelip gelmeyeceğini öğrenmek istiyor.
Kız arkadaşımın adı: Büşra
Erkeğin adı: Doğan
arkadaşınınkinde bir düğün görüyorum ama kim onu bilemem tabiki ayrıca bir sürü yolu var birileriyle dertleşecek bir sıkıntısı var aklında sürekli o konu dolanıyor ama merak etmeyin kurtulacak :)
yalnız seninkinden hiç bir şey çıkaramadım üzgünüm :)
mrbb eşimin adı mehmet benım adım emıne bı bebegımız olsun cok ıstıyoruz olcak mıııııı :)))
Yine bebek dileği... Rabbim inşallah gönlünüze göre verir. Bana kızmazsanız ben bu dileğe bakmasam ? Kendimi kötü hissediyorum. Tamam fal her anlamda kötü. İnanmamak gerekiyor ama olmayacak diye çıktığında içim parçalanıyor resmen. Yalan söylemekte istemiyorum. Dileğine baktığım bir çok kişinin dileği çıktı. Bu nedenle lütfen beni affedin ben elçi olmak istemiyorum bu konuda. Elçi sanırım Türkçesi bunun anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sanırım. Eğer bu konuda haksız düşünüyorsam lütfen kızlar da beni uyarsın hemen bakarım dileğinize ama gerçekten bu denli kutsal bi dileğin sonucunu her ne kadar fal bile olsa ben söylemek yada fikir yürütmek istemiyorum.
canım bende 2. kez yaptırmış olucam evet ama annemde çok istedi
demın kardeşımle ilgili verdğin haberi duyunca banada bakabilirmi dedi
ismi hülya 35 yaşında
Bebekle ilgili fallara bakmıyorum maalesef. :105: Umarım bana anlayış gösterebilirsiniz.
Daha önce de bu konuda dilek falı bakmam istendi. Verdiğim cevabı da buradan okuyabilirsiniz.
Dileği nedir :) Umarım fal doğru çıkar gönlünüzden ne geçiyorsa olur :)
haklısınız tabı kı ama bu fal sonucta uzulmuycem ben sızde uzulmeyın lutfen bakıın :) olmazmı :18::18: merak ettımmm cok fazla
bebisimsanem; Cadıyım Yok kız ne medyumu :103:
babyster; Dileğin olacak.. :)
olursa varyaa ne istersen dile benden:)) bide yakın bi zaman mı görüyosun çünkü o başka şehire gitti iş buldu benim son yılım okulda görüşme ihtimalimiz bile zayıf gibime geliyo
kızının test sonuçlarının temiz çıkması ve yürümeye geçmesi canım :)))
Canım kartları kapattım,kaç kişiye açtım hatırlamıyorum açıkçası yakın mı uzak mı :)
tüüh tekrar açamaz mısın ki çok mu şey istemiş olurum çok karışık bi durum çünkü az buçuk kestirdiysen :))
Canım lütfen kızma bana. Çok yoruluyorum herkese açmaya çalışıyorum 1'er kez. Bir tek falıma bakanlara ayrıcalık tanımaya çalışıyorum Affet beni Vaktim olursa yine açmaya çalışırım ben sana :)