Mace'nin Fal Topiği

Bebeklerle ve hastalıkla ilgili olan dileklere bakmalı mıyım? (9. Sayfada açıklama )

• Evet

OY: 9 31,0%
  • Hayır

OY: 11 37,9%
  • Kararsızım

OY: 4 13,8%
  • Sana bırakıyorum...

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29

İftiran atan kişi yalancının önde gideni zaten. Bu yüzden ihtimal vermiyorum sevgilimede çok güveniyorum. Bunları duymak bile rahatlattı beni.
Sevgilinle olan tartışmalar ne çok büyük ne çok küçük orta derecede canım.

Canım ben anlamadım tam olarak dileğini,affet kafein alamadım kafam çalışmıyor sanırım. Açıkça yazar mısın? 10 gün sonra bir araya geleceksiniz,ne olmasını istiyorsun?

Tamam canım kusura bakma.

Yani şu anda aramızda güzel bi sıcaklık var diyorum ya bu sıcaklık bir ilişki başlatacak mı ?
Sevgili olacak mıyız ? 10 gün sonra buluşacağız dememin sebebi biraz bilgi vermek içindi.

Sorum genel bir soru. Bu diyalog sonucunda aşka yelken açar mıyız ? Sorum bu.

çzelden atsam onu

cnan; Olur dileğini de tekrar yazarsan sevinirim. Karışmasın :)

theuglygoddess; Biraz kafam karıştı ama,kartların senin tarafında açılmıştı. Yani korktuğun şey başına gelmiyor anlamında. O yüzden içini ferah tutabilirsin dedim. Yani sevgilin o kişi hakkında sana doğruyu söylemiş gibi görünüyor... Ki umarım öyledir. Üzüldüğün belli oluyor. Sevgilinle konuşmayı dene. Üzüldüğünü belli et. Bi derdin sıkıntın varsa,özelden mesaj atabilirsin. Dinlerim yardımcı olmaya çalışırım. Sakın çekinme Canını sıkma hiç bir şey için :) Bazen tanımadığın birine anlatmak daha iyi gelir :)

Evet bir aşk gözüküyor ama neden bu aşkın renkli kartları kapalı ben anlamadım. Dikkatli ol :)

Canım birde arkadaşım adına baktırmak istiyorum.
Arkadaşım kız. Ve bazı aldatma durumları meydana geldi. Fakat ortaya cıkmamış iftiralar. Acaba sevgilisi, kız arkadaşımı şu zamana kadar aldatmışmıdır?

Kızın adı: Sibel
Erkeğin adı: Özcan

Mace, yeni topiğin hayırlı olsun. Bana da bakarsan sevinirim.
Adım Seher, eşimin adı Ömer...
Dileğim eşime bir süredir ayrıyım. Birleşip, mutlu olacak mıyız?

tamam canım anladım kusura bakma iş hayatım hakkında bakabilir misin ?

chloes; Eşinle uzun bir süredir ayrıydın sanırım canım yalnış mı hatırlıyorum. Barışmadınız mı hala Renkli kartların açılmadı. İhtimaller yarı yarıya... Umarım her şey gönlünce olur...

Hazal; Tı anlamamışsın hala İş hayatın da iş hayatın ne yani :) Ya da ben mi anlamıyorum dileğini

Evet bir aşk gözüküyor ama neden bu aşkın renkli kartları kapalı ben anlamadım. Dikkatli ol :)

Hmm o zaman uyanık davranırım. Hayırlısı olsun. Yıllardır gittiğim falcılarımın hepsi uzun beraberlik var diyorlar bu insanla ama ben dilek falına da baktırmak istedim. Farklı şeyler duymak iyi geliyor çünkü. Her olasılığa açık olmak lazım.Hayale kapılmak istemiyorum. Sağol tekrar canım.

Canım üzülerek söylüyorum ki,aldatma durumları olmuş sanırım daha önceden de. Renkli kartların tamamı açıldı. Falı bıraktım resmen tamamını açmadan...

Fala inanma,falsız kalma :) Rica ederim

canm belkide benden kaynaklanıyor ilk mesajdada iş durumu belirtmiştim mesleki açıdan nasıl olacak iş bulabielecek miyim. yenıden özür dilerim çok sıktım seni :18:

canm belkide benden kaynaklanıyor ilk mesajdada iş durumu belirtmiştim mesleki açıdan nasıl olacak iş bulabielecek miyim. yenıden özür dilerim çok sıktım seni :18:

Kartların açık canım,umarım bulabilirsin :)

Son düzenleme:
Kızlar, benim şimdi biraz ara vermem gerek. Çok yoruldum.

Yarın devam ederim. Veya girebilirsem daha geç bir saatte. Falıma bakanlara öncelik tanıyacağım.

Lütfen ilk yazdığım mesajı okumadan, dileklerinizi yazmayın :)

İsminiz ve dileğiniz yalnızca bunları yazın. Ve lütfen falıma bakanlar dışında yazacak olan kişiler yalnızca 1 dilek yazsın. Herkese yetişmem açısından...

Ve son ricam lütfen özel mesaj da atmayın yarına kadar çünkü özel mesajlara yetişemiyorum. Sorarak atarsanız daha iyi olur. Sormadan atanlara bakmayabilirim... Birsürü özel mesaj geliyor o şekilde. Affedin beni gerçekten zor hem kart aç,hem özel mesajlara bak,hem yorum yap...

Öpüyorum herkesi

Son düzenleme:

Bir ay olacak ayrıyız. Umut pek yok anlaşılan, hayırlısı...

Son düzenleme:
Kızlar bundan sonra yazanlara yarın bakıcam ya da daha geç saatte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…