- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
Sen boşu boşuna kuruntu yapıyorsun, bu çocuk doğru söylüyor da ondan umursamıyor :)
İçini ferah tut. Kartlarının açıldığı gibiyse olay,cidden boşuna kuruntu yapmışsın.
Ağzına sağlık tekrar teşekkürler fal için. Sevgilimle bu tartışmalar çok mu büyük acaba
Canım ben anlamadım tam olarak dileğini,affet kafein alamadım kafam çalışmıyor sanırım. Açıkça yazar mısın? 10 gün sonra bir araya geleceksiniz,ne olmasını istiyorsun?
çzelden atsam onu
Canım mesele bizim dışımızda aslında. Sadece bu meydana çıkan duyum, iftira eğer doğruysa sevgilim bana başkası için yalan söylemş olacak. Onu korumak adına yalan söylemş olacak. Eğer bu iftira doğruysa. Eğer doğru değilse sevgilim o kişi hakkında doğruyu söylemştr bana. Anlatabildimmi?
Tamam canım kusura bakma.
Yani şu anda aramızda güzel bi sıcaklık var diyorum ya bu sıcaklık bir ilişki başlatacak mı ?
Sevgili olacak mıyız ? 10 gün sonra buluşacağız dememin sebebi biraz bilgi vermek içindi.
Sorum genel bir soru. Bu diyalog sonucunda aşka yelken açar mıyız ? Sorum bu.
cnan; Dileğin olacak
Mace, yeni topiğin hayırlı olsun. Bana da bakarsan sevinirim.
Adım Seher, eşimin adı Ömer...
Dileğim eşime bir süredir ayrıyım. Birleşip, mutlu olacak mıyız?
tamam canım anladım kusura bakma iş hayatım hakkında bakabilir misin ?
Evet bir aşk gözüküyor ama neden bu aşkın renkli kartları kapalı ben anlamadım. Dikkatli ol :)
Canım birde arkadaşım adına baktırmak istiyorum.
Arkadaşım kız. Ve bazı aldatma durumları meydana geldi. Fakat ortaya cıkmamış iftiralar. Acaba sevgilisi, kız arkadaşımı şu zamana kadar aldatmışmıdır?
Kızın adı: Sibel
Erkeğin adı: Özcan
Hmm o zaman uyanık davranırım. Hayırlısı olsun. Yıllardır gittiğim falcılarımın hepsi uzun beraberlik var diyorlar bu insanla ama ben dilek falına da baktırmak istedim. Farklı şeyler duymak iyi geliyor çünkü. Her olasılığa açık olmak lazım.Hayale kapılmak istemiyorum. Sağol tekrar canım.
chloes; Eşinle uzun bir süredir ayrıydın sanırım canım yalnış mı hatırlıyorum. Barışmadınız mı halaRenkli kartların açılmadı. İhtimaller yarı yarıya... Umarım her şey gönlünce olur...
Hazal; Tı anlamamışsın halaİş hayatın da iş hayatın ne yani :) Ya da ben mi anlamıyorum dileğini
Canım üzülerek söylüyorum ki,aldatma durumları olmuş sanırım daha önceden de. Renkli kartların tamamı açıldı. Falı bıraktım resmen tamamını açmadan...
canm belkide benden kaynaklanıyor ilk mesajdada iş durumu belirtmiştim mesleki açıdan nasıl olacak iş bulabielecek miyim. yenıden özür dilerim çok sıktım seni :18:
Canım senin falların gerçekten çıkıyor mu :)))) sen medyum musun bu arada.
adım merve.eski sevgilimle barışabilicek miyim bakar mısın banada mace? :)
chloes; Eşinle uzun bir süredir ayrıydın sanırım canım yalnış mı hatırlıyorum. Barışmadınız mı halaRenkli kartların açılmadı. İhtimaller yarı yarıya... Umarım her şey gönlünce olur...
Hazal; Tı anlamamışsın halaİş hayatın da iş hayatın ne yani :) Ya da ben mi anlamıyorum dileğini